St. Pauli – Heidenheim: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 26.
St. Pauli
Teljesítmény:
V N D N N
  • Millerntor Stadion
  • Május 27. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Heidenheim
Teljesítmény:
N V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A múlt héten történt pár meglepetés a német másodosztályú bajnokság meccsein, közülük az egyik legnagyobb az volt, hogy a St. Pauli nagyon simán kapott ki a Darmstadttól. A Heidenheim javítani tudott a Bochum elleni baki után és most az a nagy kérdés, közös összecsapásukon mire számíthatunk.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Darmstadt – St. Pauli

A St. Pauli az előző körben ha nagy nehezen is, de megverte a Nürnberget Gyökeres góljával, azonban a mérkőzés egészét nézve sokkal jobban játszott ellenfelük, ha nincs a kapusuk kiállítása, valószínűleg nem nyerték volna meg a találkozót.

Most pedig egy jóval erősebb csapattal találták szembe magukat, akik ráadásul ki is tudták használni az adódó lehetőségeket, így meglehetősen sima lett a végeredmény.

Az első félidőben egy gól esett, ezt Honsak szerezte a hetedik percben, majd ezt követően nagy csend, szépen csordogált a mérkőzés. A St. Pauli az első félidőben veszélyesen játszott, háromszor is eltalálták a kaput, de nem tudtak egyenlíteni.

Fordulást követően aztán a mérkőzés vége előtt gyorsan lerendezte a Darmstadt a meccset. Előbb Stark lőtt egy bombagólt, majd egy szép összjátékot követően Mehlem lőtte be a harmadikat.

A meccs legvégén a gólpasszt adó izlandi Palsson is betalált (bár ezt könnyen öngólnak is adhatták volna), így négy kapott góllal távozott Darmstadtból Luhukay csapata.

Majd’ elfelejtettem, szegény embert az ág is húzza: Diamantakos a hosszabbításban tizenegyesből szépíthetett volna, de labdája mellé szállt, így még a szépségtapasz sem lett meg a vendégeknek.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.27.Bundesliga 2
heidenheim
1:0
st pauli
Bundesliga 2
2019.04.21.Bundesliga 2
heidenheim
3:0
st pauli
Bundesliga 2
2018.11.10.Bundesliga 2
st pauli
1:1
heidenheim
Bundesliga 2
2018.02.03.Bundesliga 2
heidenheim
3:1
st pauli
Bundesliga 2
2017.08.26.Bundesliga 2
st pauli
1:0
heidenheim
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Heidenheim – Wehen

Az újonc két győzelemmel a tarsolyában érkezett erre a fordulóra és azt gondoltam, újabb bravúrt tud bemutatni a Heidenheim ellen, akik súlyos, 3-0-s vereséget szenvedtek a Bochum otthonában, míg a Wehen 2-1-re verte a feljutásért harcoló Stuttgartot.

A meccset elnézve nem álltam messze a valóságtól, de be kell vallani: Tévedtem. Az egész mérkőzésen aktívabban játszott a Heidenheim, noha végül csak 1 góllal bizonyultak jobbnak nem lehet nem megérdemelt győzelemnek nevezni.

A Wehennek az egész meccsen 1 db kaput eltaláló lövése volt, míg a Heidenheimnek nyolc.

Az első félidőben nem született gól, és sokáig tűnt úgy, hogy a nagy nyomás sem hoz eredményt, mígnem a 70. a csereként beállt Mohr megnyerte a hazaiaknak a meccset.

A Heidenheim talán ezzel feledtetni tudta a Bochum elleni vereséget, ráadásul újra motiváltak lehetnek, hiszen a Stuttgart bűn rossz formája miatt újra esélyük nyílt megszerezni a harmadik helyet.

Összefoglalás

A St. Paulinak sok babér már nem fog teremni ebben a szezonban, hátrafelé viszont még nézegetniük kell, öt pontra van a Wehen és a Karlsruhe, akár még bajba is kerülhetnek, sok van még hátra a bajnokságból.

Pont ugyanannyi, mint a Heidenheimnek, akik előtt tehát ismét nyitott a feljutás, egy huszáros hajrával meglehet az osztályozót érő harmadik hely, főleg, ha a Stuttgart ennyire gyengén szerepel.

Utolsó öt meccsükből hármat is is a Heidenheim nyert, utoljára 1-0-ra, hazai pályán.

A St. Pauli hazai pályán nagyon jól szerepel, utolsó tíz meccsükből 2-szer szenvedtek vereséget. A Heidenheim idegenbeli szereplése már nem annyira fényes, három vereség is van az elmúlt fordulókban.

A legutóbbi meccsükön szerencsével tudták csak megverni a Nürnberget, szó sincs arról, hogy hazai pályán ők egy verhetetlen gárda lenne. A plusz motiváció miatt én azt gondolom, hogy ezt a meccset csak a Heidenheim nyerheti meg.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső