Strasbourg – Nantes: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 23.
Strasbourg
Teljesítmény:
D V N V V
  • Stade de la Meinau
  • április 25. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Nantes
Teljesítmény:
V V V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Gondoltam, még belefér egy hatodik meccs is mára, mielőtt a hetet lezárjuk. Nézegettem, és megláttam a Strasbourg – Nantes mérkőzést, amely méltó lehet a hét befejezésére. A vendégek pocsék formában várják az összecsapást, és a helyzetük sem túl rózsás, tekintve, hogy csak az utolsó előtti helyen állnak, négy pontra a biztonságot jelentő 16. helytől.

A Strasbourg úgy tűnik, idén is megússza, de azért totálisan hátra még nem dőlhetnek, mert a Lorient – Nimes kettős még okozhat problémákat. És ez egy hozható meccs számukra.

Még ha annyira nem is megy mostanában nekik a játék. Miután remek futballal legyőzték – hatalmas meglepetésre – a Monaco együttesét azt vártam, hogy a szezon hátralévő részében gyorsan biztonságba kerülnek. Helyette az utolsó öt meccsükön csak egyszer tudtak nyerni.

Az utóbbi időben jelentős túlsúlyban vannak a strasbourgi győzelmek a két csapat között. És mi nagyon bízunk benne, hogy ez a sorminta vasárnap is folytatódni fog…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Nimes – Strasbourg

Aggódtam egy picit, meccs közben, mert nektek azt a tippet adtam, hogy mindkét együttes betalál… Volt miért izgulni, mert a vendégek megfogyatkoztak idejekorán, de végül nyugodtan kelhettem fel, tudván, hogy nem mondtam nektek butaságot.

Kifejezetten eseménytelen első félidőt játszottak a srácok, ahol kaput eltaláló lövést nem is láthattak az emberek. Olyat, ami épphogy elkerülte a kaput már igen, elég csak Dimitri Lienard lövésére gondolni, ami hatalmas erővel érkezett Reynet kapuja felé, de végül megúszták a hazaiak. A túloldalon Florian Miguel fejese járt ugyanígy, vagyis kevéssel kerülte el a kaput a fejes.

A második félidő egy kemény, durva szabálytalansággal indult. Frederic Guilbert, a Strasbourg jobbhátvédje kegyetlenül talpalta le Deaux-t, aki fájdalmas arccal esett össze, Guilbert meg… Hát ő bőszen mutogatta a labdát, hogy azt találta el, semmiféle látnivaló nincs itt. Hát, én nem tudom ez a srác melyik rendezvényen volt.

A játékvezető nem dőlt be, és azonnal felmutatta a piros lapot, így a Nimes-nek egy félidőnyi emberelőnye volt. Hamar ki is használták, Renaud Ripart az 55. percben tizenegyesből volt eredményes.

A hazaiak többször is bebiztosíthatták volna a győzelmüket, de még öt méterről sem tudták eltalálni a kaput, és a 82. percben a Strasbourg büntetett. Ez a gól is egy tizenegyes után született, amelyet Dimitri Lienard végzett el. És bár Reynet először még védett, a kipattanóval új lehetőséget kapott a szélső. És ezúttal élt vele.

Előző 5 meccs eredménye
2020.12.06.Ligue 1
nantes
0:4
strasbourg
Ligue 1
2019.12.18.Francia Ligakupa
nantes
0:1
strasbourg
Francia Ligakupa
2019.09.20.Ligue 1
strasbourg
2:1
nantes
Ligue 1
2019.05.24.Ligue 1
nantes
0:1
strasbourg
Ligue 1
2018.09.01.Ligue 1
strasbourg
2:3
nantes
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Nantes – Olympique Lyon

Úristen, mi várható még itt az élmezőnyben! Az első négy helyezettet csak egy-egy pont választja el. Még simán lehet bajnok a Lyonból, de még simán lehet negyedik is. Annál lejjebb már nem eshetnek, jelentős pontkülönbség választja el a negyedik helyezettet az ötödiktől. Ez valami elképesztő hajrá lesz, ahol egy hiba végzetes lehet. De ez vonatkozik a PSG-re, a Lille-re és a Monacora is. Élmény lesz a maradék fordulókat figyelemmel követni…

A Nantes elleni mérkőzésen elég hamar kétgólos előnyre tett szert a vendégcsapat, Memphis Depay vezérletével tették mindezt. A holland csatár – aki állítólag a Barca kívánságlistáján is szerepel – Lucas Paqueta zseniális labdáját lőtte be az ötödik percben, majd később, a 37.-ben tizenegyesből volt eredményes.

A büntetőt Lafont hozta össze, aki Karl Toko Ekambit buktatta. Depay a kapu bal oldalát vette célba, és nagyon pontos is volt, 0-2.

A második félidőre ritmust váltott a Nantes, és itt már Anthony Lopesnek is akadt dolga, de a védelmi bizonytalanságok miatt aggódhattak a sárgák egy újabb vendég találat miatt is.

Egy óra telt el a meccsből, amikor szépítettek a hazaiak: A szöglet utáni fejesnél még óriásit védett Lopes, de a védők elméláztak, így a kijövő labdát a Nantes csapatkapitánya, Nicolas Pallois egy lépésről bevágott.

Még egy nagy helyzet volt a találkozón, az is a Nantes kapuja előtt, egy szöglet veszélyesen kanyarodott kapura, Lafont kacskán ütött bele, és így majdnem öngól született, de Fabio a gólvonalon túlról még nagy nehezen menteni tudott.

Nem lett ez annyira sima, mint sokan várták, de a Lyon számára csak egy a lényeg: Hogy győzelemmel távoztak. A Nantes pedig egyre nehezebb és kilátástalanabb helyzetben van.

Összefoglalás

A vendégeknél egyetlen sérült vagy eltiltott nincs, így a lehető legjobb összeállításban léphetnek majd pályára ezen a fontos meccsen. A Strasbourg már nincs ilyen szerencsés helyzetben, Guilbert ugyebár eltiltott, Mohamed Simakan sérült, Saadi, Waris és Mothiba kétséges, hogy pályára léphet-e vagy sem.

A kiállított Guilbert helyén Anthony Caci kerülhet, az ő helyére meg Lionel Carole.

A Strasbourg mellett szól, hogy Ludovic Ajorque és Alexander Djiku újra bevethetők, valamint az is, hogy az utóbbi időben jó párszor megszórták az ellenfelüket.

Ősszel egy négyest vágtak a Nantes-nak, úgy, hogy igazából a hazaiak végig egyenrangú ellenfelei voltak a Strasbourgnak. Csak a helyzetkihasználásuk jobb volt.

Nagyon magas odds van a hazai győzelemre, nem ok nélkül. A Strasbourg viszonylag biztonságos helyen áll, a Nantes-nak pedig csak a győzelem elfogadható eredmény.

Tudom, hogy a bevezetőben azt mondtam, hogy strasbourgi győzelmet várok, de a realitás most nem ezt mutatja. Inkább azt, hogy – ahogy legtöbbször – ismét kevés gól esik, és azt, hogy a hazaiak nem fogják halálra dolgozni magukat a jó eredmény érdekében. Így a kevés gól mellett a döntetlen is egy jó opció lehet.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső