Strömsgodset – Lilleström: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 június 22.
Strömsgodset
Teljesítmény:
V N D N N
  • Marienlyst Stadion
  • Június 26. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Lilleström
Teljesítmény:
N D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Talán a Strömsgodset – Lilleström mérkőzés tekinthető a forduló rangadójának, az élen álló sárga-feketék utaznak a negyedik helyezett otthonába. Annak a negyedik helyezettnek a stadionjába, akik legutóbb egy akkora pofont kaptak, hogy még talán most is szédülnek miatta. Lehet, hogy az eddigi jó szereplésük a Sarpsborg elleni mérkőzés után vesz fordulatot, maradjunk annyiban, hogy ezúttal nem ők az esélyesek.

A Lilleström még veretlen, egyedüli csapatként mondhatják el magukról azt, hogy nem kaptak ki az új idényben. Idegenben is remekül játszanak, bár itt azért elő szokott fordulni egy kis megingás, amit már több csapat ki tudott használni.

Amennyiben kikap a Strömsgodset, elindulhatnak lefelé a lejtőn. Véleményünk szerint eddig túlteljesítették az elvárásokat, nekik valahol a hetedik hely környéke a realitás. Nézzük csak meg, milyen csapatok vannak mögöttük. Meg azt is, hol végeztek tavaly. Bár az nem feltétlenül mérvadó…

A fogadóirodák úgy hiszik, hogy valamennyivel esélyesebb a Lilleström, a vendégekre adott szorzó fokozatosan megy lefelé.

A holnapi napon további svéd és norvég mérkőzések jönnek, lesz egy kis Amerika is, illetve most már tényleg belekezdünk az átigazolási összefoglalónkba. Van miről beszélni.

Strömsgodset

A Strömsgodset már másodszor futott bele komoly zakóba, mindez úgy sikerült, hogy közben baromi jól szerepelnek. Ám a Sandefjord után a Sarpsborgtól is ötöst kaptak, ami csak a suliban menő, itt nem.

Az első félidő elején már elment a hajó, mivel már akkor 4-0-ra elhúztak a hazaiak, és hiába jött a szépítés, meg hiába volt kiegyenlített a második félidő, ez bizony egy nagyon komoly bukta lett. Szerencse, hogy ott volt az első félidőben Ole Kristian Enersen találata, mert különben mi is buktunk volna. Így azonban jött az, hogy mindkét csapat gólt szerez.

A vereség ellenére a Strömsgodset maradt a negyedik helyen, és mivel a Viking kikapott, nem távolodott el tőlük a bronzérmes helyen álló együttes.

Viszont mindenki más közeledett, közelebb jött a Sarpsborg, a Bodö/Glimt és az Aalesund is. Egy újabb vereséget most nem kéne begyűjteni, mert akkor többen is előzni fognak, másrészt tényleg elindíthatja őket egy lefelé tartó csúszdán.

Hazai szereplését bozasztóan indította a csapat, kikaptak a Moldétól majd a Sandefjordtól, azóta viszont zsinórban három meccset nyertek meg, konkrétan a Rosenborgot, a Valerengát és a Vikinget.

A védelmükön kell még dolgozni, mivel két góllal többet kaptak, mint amennyit rúgtak. Mindezt hazai pályán egy norvég élcsapattól, nem túl jó pedigré.

A gárdából egy ember fog hiányozni, Kreshnik Krasniqi, aki szalagszakadást szenvedett, ami miatt ebben az idényben biztosan nem léphet már pályára.

A Sarpsborg elleni meccsen biztosan lesznek személyi változások, esélyt kaphat

A várható kezdőcsapat:

Myhra – Vilsvik, Leifsson, Valsvik, Grogaard – Hove, Stengel, Gulliksen – Stenevik, Salvesen, Enersen

Egymás elleni meccsek:

Ha valamire számíthatunk ezen a mérkőzésen, akkor az az, hogy mindkét együttes a hálóba fog találni. Ugyanis az elmúlt hat meccsük mindegyikén betalált mindkét együttes, és az over 2,5 is elég gyakran összejött nekik. A tavalyi bajnokságban is odatették magukat, először a Strömsgodset 3-1-re nyert otthon, majd a Lilleström emelte a tétet, ők 4-1-re győzték le ellenfelüket a fél évvel később rendezett második mérkőzésen.

Enyhe fölényben játszik a Lilleström, két győzelmük van nekik az elmúlt öt meccsen, kétszer ikszeltek és a Strömsgodset egy alkalommal tudott nyerni.

A Marienlystben azért a hazaiak felé billen el a mérleg nyelve, ott a Strömsgodset tudott többször nyerni, de azért ebben nincs semmi meglepő.

A Lilleströmnek most nagyon megy, de néhány fórumon már azt pedzegetik, hogy a veretlenség nem tarthat örökké, és akár most veszíthetik el ezt a veretlenséget. Az előbbivel egyetértünk, az utóbbiban… Abban is van egy kis logika.

Előző 5 meccs eredménye
2021.11.27.Eliteserien
lilleström
4:1
strömsgodset
Eliteserien
2021.05.16.Eliteserien
strömsgodset
3:1
lilleström
Eliteserien
2019.10.20.Eliteserien
strömsgodset
1:1
lilleström
Eliteserien
2019.07.14.Eliteserien
lilleström
2:1
strömsgodset
Eliteserien
2018.11.11.Eliteserien
strömsgodset
2:2
lilleström
Eliteserien
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lilleström

Két tippünk volt a Lilleström és a Rosenborg csatájára, az egyik az volt, hogy az otthon még gólt sem kapó Lilleström ezúttal kapitulálni kényszerül minimum egyszer, a másik pedig az, hogy ennek ellenére megnyerik a meccset. Így lett, 3-1-re győztek, amivel megerősítették első helyüket a tabellán. Matthew, Dragsnes és Knudsen szerezték a hazaiak góljait, pedig a vezetés még a Rosenborgnál volt. Továbbra is veretlenek így, eszetlen nagy fejlődésen ment keresztül a gárda. Tizenegy mérkőzés óta nem találtak legyőzőre, nyolc győzelem mellett háromszor ikszeltek.

Ők kapták a legkevesebb gólt a bajnokságban és ők rúgták a legtöbbet. A Molde ugyan ott van a sarkukban, tehát nem állhatnak le, vagy elveszítik az első helyüket.

Ahogy mondtam már, otthon parádésak, idegenben viszont voltak fennakadások. Mindhárom döntetlenjük idegenben született, kétszer nyertek, háromszor ikszeltek. Itt már nem annyira stabil a védelmük, hét gólt is kaptak, viszont a csatársor akkor is erős, ha nem otthon kell pályára lépniük.

A csapat akár ugyanabban a felállásban is pályára léphet, de az edzőnek mindenki a rendelkezésére áll, tehát bele is nyúlhat a kezdőbe. Pal Andre Helland volt legubb sérült, ám már ő is leülhetett a kispadra, sőt Knudsen helyett pályára is lépett. Van egy bejáratott tizenegye Geir Bakke vezetőedzőnek, amibe nem szívesen nyúl bele.

A várható kezdőcsapat:

Christiansen – Garnas, Ogbu, Petterson – Smidesang – Matthew, Knudsen, Dragsnes – Ibrahimaj, Adams – Asen

Tippelde

Nem volt még olyan meccs a bajnokságban, ahol ne kapott volna gólt a Lilleström, mármint idegenben, ez szerintünk most sem lesz másképp. Az 5-1-es vereség után lehet, hogy a hazaiak még padlón lesznek, amit a Lilleström kihasználhat.

Mi az ő győzelmükre tippelünk, illetve arra tehát, hogy mindkét csapat gólt szerez. Ebből pedig adja magát az is, hogy két és fél gól feletti eredmény jöhet a mérkőzésen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.42 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.42 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.42 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső