Sunderland – Fulham: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 06.
Sunderland
Teljesítmény:
D D N V N
  • Stadium of Light
  • Február 08. 20:45
Nézd élőben itt:
QuickWin
Fulham
Teljesítmény:
D D V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha már szóba hoztuk az angolok legnagyobb múlttal rendelkező kupasorozatát, miért ne folytassuk? A Burnley és az Ipswich mérkőzése után következzen a Sunderland és a Fulham találkozója. A helyzet nagyon hasonló, mint az előző meccsünkön, adott két csapat, akik nem egy osztályban szerepelnek, mégis, az alacsonyabb ligás meglepte a felsőbb ligást, aminek az eredménye egy újrajátszás lett.

Kétségtelen, hogy a Premier League idei szezonjának egyik legkellemesebb meglepetése Marco Silva csapata, vagyis a Fulham. A fővárosi együttes most nem a kiesés ellen küzd, hanem a nemzetközi kupaszereplést szeretnék elérni. A keret sokkal erősebb, mint két éve volt. Igazán nagyot fejlődött a csapat, mióta kiestek a másodosztályba, Marco Silva pedig megjött.

De szintén nagy fejlődésen ment keresztül a Sunderland is. Közös bennük a Fulhammel, hogy ők is idén léptek feljebb egy osztályt, és a fekete macskák számára sem a kiesés elleni küzdelem a fontos, mert úgy néz ki, azt már megoldották. Ők a Championship rájátszására hajtanak. Az angol másodosztályban két csapat jut fel automatikusan a PL-be, és a 3-6. helyen végzők egy minitorna lejátszásával döntik el, hogy melyikük lesz a harmadik, aki csatlakozik az élen állókhoz (akik idén minden valószínűség szerint a Burnley és a Sheffield United lesznek). Őrületes szó lenne, ha sikerülne a play-offra odaérni. Ahogy az is, ha hazai pályán meg tudnák verni Aleksandr Mitrovicékat.

A sportfogadás szerelmesei nem hisznek abban, hogy győzni tudnak a hazaiak, ahogy a fogadóirodák sem nagyon… Az Ivibetnél 4.50 a hazai győzelem, 3.80 a döntetlen, 1.75 a vendégek sikere.

Következzen a Sunderland – Fulham találkozó!

Sunderland

Meg kell mondanom, kedvelem a Sunderlandet. Nem most kedveltem meg őket, már régebben is figyeltem őket, még a harmadosztályban is. Lehet, hogy jövőre pedig az első osztályban fogom… És az is lehet, hogy a két csapat jövőre is találkozni fog egymással.

A Sunderland a bajnokságban most a kilencedik helyet foglalja el, ám csak két pontra vannak a rájátszást érő hatodiktól. A hétvégén egy fontos rangadón nem kaptak ki, a Millwall volt az ellenfél, akik otthon nagyon jók, de a fekete macskák meg tudták fogni őket.

Az oroszlánok szereztek vezetést, de Dennis Cirkin egyenlíteni tudott. Idegenben jobban megy nekik, hazai pályán elég sokat bukdácsolnak, szóval az, hogy a Fulhamet most otthon fogadják, nem biztos, hogy előnyükre fog válni.

Majd lentebb olvashatjátok, hogy a piros-fehérek nem ijedtek meg az élvonal újoncától, és pár centin múlt, hogy a győzelmet nem szerezték meg. Pillanatnyi dicsőség lenne, ha megvernék Marco Silváékat, ám sokkal fontosabb, hogy a bajnokságban feljebb lépjenek.

Legjobb tudomásom szerint nincs friss sérülés, Ross Stewart mellett Elliot Embleton, Corry Evans és Lynden Gooch nem szerepelhet.

A várható kezdőcsapat:

Patterson – Hume, Ballard, Batth, Alese – Neil, Michut – Roberts, Diallo, Clarke – Gelhardt

Egymás elleni meccsek:

A mostani meccsüket megelőzően 2018-ban találkoztak egymással. A szezon végén a Sunderland ment a harmadosztályba, a Fulham pedig (osztályozót követően) feljutott a Premier League-be. Kisebb kihagyásokkal azóta is az első osztály tagja a fővárosi csapat, a Sunderland viszont hosszú évekig a harmadik vonalban ragadt.

Ahogy az előző meccsnél, úgy azt mondom, most se foglalkozzunk a régebbi meccseikkel, hiszen azóta nagyon sok minden megváltozott mindkét együttesnél.

Marco Silva azt gondolta, amit sok PL-edző, hogy elég lesz a fakót a pályára küldeni. Nos, ez a fakó sem egy rossz csapat, mégis a Sunderland szerezte meg a vezetést, méghozzá Issa Diop óriási hibája után. A védő haza akarta adni a labdát, de Jack Clarke megzavarta, elvette tőle azt, majd a hálóba lőtt. Az első félidőben Ballard volt a vendégek hőse, aki egy gólba tartó labdát mentett a gólvonalról.

Tom Cairney góljánál azonban ő is tehetetlen volt, a középpályás a teljes Sunderland-védelmet megbolondította a második félidőben.

A Sunderland lőtt még egy gólt egyébként a csereként beállt Chris Rigg jóvoltából, ám azt végül nem tudták megadni, leshelyzet előzte meg a találatot.

A Sunderland nem játszott alárendelt szerepet, a Fulhamtől ennél több kell majd a visszavágón…

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.28.FA Kupa
fulham
1:1
sunderland
FA Kupa
2018.04.27.Championship
fulham
2:1
sunderland
Championship
2017.12.16.Championship
sunderland
1:0
fulham
Championship
2015.02.03.FA Kupa
fulham
1:3
sunderland
FA Kupa
2015.01.24.FA Kupa
sunderland
0:0
fulham
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Fulham

Egy hónapon belül másodszor sikerült a Chelsea együttesét megállítani. Pedig ez a Chelsea papíron már egy sokkal erősebb csapat. De csak papíron.

A fővárosi rangadón a Fulham pontot szerzett, ezáltal pedig egy kétmeccses vereségsorozatot állított meg. Összességében már négy meccse nyeretlenek, épp a Chelsea volt az utolsó csapat, akit meg tudtak verni. De talán az újbóli siker felrázza őket.

Szerintem Silva is tanult a hibából, és lehetőséget ad majd azoknak is, akik az első csapatban meghatározó szerepet töltenek be.

Idegenben egészen januárig jól ment nekik, ekkor azonban kikaptak a Newcastle-től, most pedig jött az iksz a Stamford Bridge-en (egyébként egyik eredmény miatt sem kell szégyenkezniük).

Friss sérült még mindig nincs. Neeskens Kebano az, aki nem játszhat, ő azonban már jó ideje.

A várható kezdőcsapat:

Rodak – Tete, Ream, Adarabioyo, Kurzawa – J. Palhinha, Cairney – Reid, A. Pereira, Willian – Mitrovic

Tippelde

A második találkozás már kicsit nehezebb lesz. A Fulham nem akar kiesni, és a hazai pályán gyengén szereplő Sunderland ellen nem is fog.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
QuickWin
Oddsok: 1.88 Bónusz: 35,000Ft
Spinanga
Oddsok: 1.88 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.88 Bónusz: 52,000Ft

Véleményem szerint nem lesz egyszerű, de meg fogják nyerni a vendégek a meccset.

[/accentTIp]
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső