Sunderland – Millwall: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 02.
Sunderland
Teljesítmény:
N V N D V
  • Stadium of Light
  • December 03. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Millwall
Teljesítmény:
N D D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem gondoltam, hogy nehéz lesz majd kizökkenni a világbajnokság meccsei közül, most mégis ez a helyzet. Van ugyanis klubmeccs is, amiről beszélhetünk, és semmiképp nem akartuk kihagyni a Sunderland – Millwall meccset, főként, hogy most már a VB-n sem napi négy találkozóról írhatunk, hanem csak kettőről. Aztán majd csak egyről…

Gondolhatnátok, hogy ezt a találkozót valamilyen elmaradás miatt rendezik most, és igazatok is lenne. A kilencedik fordulóban nem tudták megrendezni a mérkőzést, méghozzá azért, mert II. Erzsébet akkor hunyt el.

De ne gondoljátok, hogy a Championship csapatait – és az FA-t – érdekli, hogy a közel-keleten zajlik egy VB, a jövő héttől már teljes fordulót rendeznek, tervünk az, hogy mindegyik meccsről írjunk, ha már ilyen gyér lett a kínálat a világbajnokságon.

A Sunderland újoncként szerepel a Championshipben, nem is rosszul, ahogy a Callum Stylest is soraiban tudó Millwall is jó idényt fut. Előbbi célja a sima, dráma nélküli bentmaradás, míg a Millwall már a Premier League-gel kacérkodik. Ahogy azt általában tenni szokták. Csakhogy idén már ott vannak a rájátszást érő hatodik helyen…

Épp ezért nem könnyű megmondani, mi lesz a meccs eredménye. A bukik is nagyon kiegyenlített mérkőzést várnak, ami nem meglepetés. A Sunderland minimális előnnyel fogadhatja ellenfelét a tippmesterek szerint, az ő győzelmükre 2.50-et fizetnek, az oroszlánokra 2.80-at, míg a döntetlen most 3.30 körül jár.

Sunderland

Húsz forduló elteltével a Sunderland hozza azt, amit nekik hozniuk kell. A csapat biztos bentmaradást érő helyen van, közel a féltávhoz egy kicsit nyugodtak lehetnek. Persze, ez a Championship, itt az utolsó is legyőzheti a dobogóst, a második is kerülhet a középmezőnybe, elképesztően kiegyenlítettek az erőviszonyok, és ezt jól mutatja az is, hogy a kieső helyen levő Wigan, és a 11. helyen, már felsőházban tanyázó Coventry között mindössze hat pont a különbség. Két győzelemnyi… Ilyen könnyen lehet a biztos bentmaradás helyett a kiesés elleni küzdelemre figyelni.

A Sunderland tehát nem dőlhet hátra, viszont egy sikerrel még inkább megalapozhatnák a jó őszi szezon végét.

Hazai pályán viszont nem annyira megy Simmséknek a játék. 9 meccsen 10 pontot gyűjtöttek, aminél rosszabb mutatókkal csak a Blackpool és a Wigan rendelkezik. Két meccsüket nyerték, négyszer ikszeltek, három döntetlenjük van. Kapott góljaik száma megfelelő, viszont nem rúgnak sokat sem.

Az összesített tabellán már jobb a helyzet, ugyanis a fekete macskák idegenben egész pofás szereplést tudhatnak a hátuk mögött. Összességében hét meccset nyertek, hatszor ikszeltek és hétszer kaptak ki.

Formát tekintve erős közepest tudhat magáénak a Sunderland, hiszen utolsó öt találkozójuk közül kettőt megnyertek (Huddersfield, Birmingham), egyszer ikszeltek (Luton) és kétszer kikaptak (Cardiff, Burnley). Gond, hogy mindkét vereségüket otthon szerezték…

A világbajnokság alatt sem tétlenkedtek Tony Mowbrayék, felkészülési meccset játszottak az Al Shabab csapatával, az emírségekbeli ellenfelet 1-0-ra, Amad Diallo góljával győzték le.

Jewison Bennette számára tegnap este véget ért a torna, azonban biztosan nem lesz ott a csapattal szombaton. Rajta kívül Ross Stewart, Dan Ballard és Lynden Gooch nem fog játszani, utóbbi kettő sérült, Stewart pedig még nem tart ott, hogy a kezdőbe kerüljön. Maximum a kispadra.

Mowbray az utolsó meccshez képest nem fog változtatni a kezdőjén a hírek szerint.

A várható kezdőcsapat:

Patterson – Hume, Wright, Batth, Huggins – Neil, Evans – Diallo, Pritchard, Clarke – Simms

Egymás elleni meccsek:

Miután a fekete macskák több évet a League One-ban töltöttek, közben a Millwall folyamatosan a másodosztályban szerepelt, tehát nem találkoztak. Nem csak a bajnokságban, egyik kupában sem. Utolsó mérkőzésükre 2018-ban került sor, akkor, amikor a Sunderland végül kiesett. A Millwall a felsőházban végzett, ellenfelük utolsó lett, mégsem tudták őket legyőzni sem hazai pályán, sem idegenben. Először 2-2-t, majd 1-1-et értek csak el.

A két meccset megelőzően ismét hosszú szünet volt, mivel 2004-ben találkoztak csak, azokról a meccsekről már nem biztos, hogy bármit is meg kellene említeni.

Maximum még annyit, hogy a Millwall tizennyolc évvel ezelőtt győzött utoljára a Sunderland otthonában, ahogy a Sunderland is ezt mondhatja el.

Előző 5 meccs eredménye
2018.03.03.Championship
millwall
1:1
sunderland
Championship
2017.11.18.Championship
sunderland
2:2
millwall
Championship
2004.11.05.Championship
millwall
2:0
sunderland
Championship
2004.10.16.Championship
sunderland
1:0
millwall
Championship
2004.04.04.FA Kupa
sunderland
0:1
millwall
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Millwall

Mondanám, hogy a Millwall együttese magabiztosan várhatja a Sunderland elleni összecsapást, de egyelőre még nem tudom, mit várhatok tőlük. Gary Rowett csapata jelen pillanatban a hatodik helyet foglalja el a tabellán, ami azt jelentené (amennyiben most lenne vége az idénynek), hogy megpróbálkozhatnak a rájátszással, felkerülhetnek az első osztályba.

A gond, hogy még hátra van legalább annyi forduló, mint amennyit lejátszottak. Jellemzően ősszel jobb a Millwall, tavaly is ez volt a helyzet, tehát várjunk még azzal, hogy az oroszlánokat elképzeljük egy osztállyal feljebb.

A Millwall formája egy kicsit jobb, mint a Sunderlandé: Öt meccsből ők is kettőt nyertek meg (West Brom, Preston), de ők kétszer ikszeltek (Birmingham, Hull) és csak egyszer kaptak ki (Huddersfield). A vereség különösen zavarta a fiúkat, hiszen a sereghajtó ellen maradtak alul.

Húsz mérkőzés majdnem felét, kilencet nyertek meg, négyszer ikszeltek és hétszer kaptak ki. Pontjaik többségét hazai pályán szerezték, ahol övék a harmadik legjobb mérleg, idegenben viszont a második leggyengébb. Csak két győzelmük van, -5-ös gólkülönbségük, ami egy kicsit valóban esélyesebbé teszi a hazaiakat.

Ahogy a Sunderland, úgy a Millwall is játszott egy felkészülési meccset. Ők nem déli, hanem északi ellenfelet választottak, a Bröndby elleni találkozón döntetlent értek el.

A dubai edzőtáborban Tyler Burey beteg lett, így a szombati meccsen nem léphet pályára, Benik Afobe szintén, ő egy edzésen sérült meg. Viszont ismét pályára léphet Shaun Hutchinson.

A várható kezdőcsapat:

Long – McNamara, Cresswell, Cooper, Wallace – Mitchell, Saville – Voglsammer, Flemming, Styles – Bradshaw

Tippelde

A hazai csapat otthon gyenge, a vendég idegenben. Szép kis meccs lesz ez… Mindkét együttesnek szükségees lenne megszerezni a pontokat, ez nem is kérdés. A VB miatti szünet kizökkenthette a játékosokat, az edzőtábor ellenére is kissé fásult együtteseket láthatunk majd.

Ez pedig a meccs színvonalát nem fogja segíteni. Összességében kevés gólra számítok, halkan egy ikszre is, de amit javaslunk, az a két és fél alatti gólszám.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.69 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.675 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.66 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső