Sundsvall – Djurgarden: Fogadási Tippek és Allsvenskan Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 június 23.
Sundsvall
Teljesítmény:
V N V V V
  • Idrottsparken
  • Június 26. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Djurgarden
Teljesítmény:
D N V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára az MLS-t magunk mögött hagyjuk, most Skandinávia felé vesszük az irányt, előbb Svédországban nézünk szét, majd Norvégiában. Előbbi bajnokságból két találkozót hoztam, kezdésnek a Sundsvall – Djurgarden meccset, ezután pedig majd az Elfsborg – Varberg következik.

Nagyon tiszta meccsnek tűnik első látásra ez a meccs, mivel a Djurgarden a dobogóra, sőt a bajnoki címre hajt, míg a Sundsvall a bentmaradás reményében lép majd pályára. Tudom, csak most kezdődött a bajnokság, és egyelőre felesleges kiesésről meg trófeákról beszélgetni, de nagyjából az erőviszonyok már kialakultak. Az biztos, hogy a Djurgarden most is ott lesz a felsőházban, míg a Sundsvall a kiesés elleni harcra fog összpontosítani.

Tíz forduló alatt mindössze hat pontot gyűjtöttek a hazaiak, és ők kapták a legtöbb gólt a ligában, ennek fényében még simábbnak tűnik a találkozó, még úgy is, hogy a Djurgarden is futott már bele idén kellemetlen pofonokba.

A fogadóirodák is egyetértenek, a vendégeket favorizálják, viszont a rájuk adott szorzó még pont megfelelő lehet. Ez egy olyan meccs, amely értéket tartalmaz, meg is nézzük magunknak rendesen, és könnyen lehet, hogy a mérkőzés kimenetele mellett egyéb ötleteinket is megosztjuk veletek.

Sundsvall

Mindössze két győzelemmel rendelkezik tíz forduló után a Sundsvall együttese, először a Kalmart verték még áprilisban, aztán most, nemrég a Mjallby sem tudta megállítani őket. Érdekes, hogy mindkét győzelem otthon született, ha valamiben lehet reménykedni most, akkor az a hazai pálya előnye. De abban sem nagyon, mivel azért nem csak győzelmek születtek az Idrottsparkenben, hanem vereségek is… Méghozzá már három.

A csapat hat gólt szerzett és tízet kapott, vannak ennél rosszabb mérleggel rendelkező csapatok, de nem sok…

A szünet után a Sundsvall a Göteborg csapatával játszott idegenben, és nem meglepő módon simán kikaptak 2-0-ra. A hazaiak hetven százalékban birtokolták a labdát, mellette 17 kapura lövési kísérletük volt, míg a Sundsvallnak csak négy, abból kettő találta el a kaput. Ezt látva mondhatjuk, hogy megérdemelte a győzelmet a hazai együttes.

Ami nagyon aggasztó, az a rengeteg kapott gól, senki ilyen sok találatot nem kapott, mint a Sundsvall, már 24 alkalommal vették be a hálójukat.

Nincs akkora merítési lehetősége az edzőnek, viszonylag kis költségvetésből kell gazdálkodniuk, nem engedhették meg azt, hogy jelentős erősítéseket hajtsanak végre.

Biztosra veszem, hogy a Sundsvall végig a kiesés ellen fog harcolni, és azt is, hogy pár hét múlva már ők lesznek az utolsó helyen. A Degerforsban és a Helsingborgban látom azt, hogy összeszedhetik magukat, míg a Sundsvallban nem annyira.

A csapatban nem lesz ott Andreas Andersson, illetve a legutóbb Linus Hallenius hiányzott még.

Több csere is benne van a pakliban, mi a kezdőbe várjuk minimum Dennis Olssont.

A várható kezdőcsapat:

Jonsson – Lundström, Eriksson, Blomqvist, Lindkvist – Corona, Olsson – Ylatupa, Andersson, Navik – Engblom

Egymás elleni meccsek:

A Sundsvall együttese tavaly a másodosztályban volt még, második helyen kerültek fel az első osztályba. Jó ideje nem mérkőztek meg tehát, mivel a Djurgarden stabil tagja az élvonalnak. Olyannyira, hogy három szezonnal ezelőtt bajnoki címet ünnepelhettek.

Utolsó összecsapásukra 2019-ben került sor, nem volt benne köszönet, ugyanis a Djurgarden nagyon simán nyert 4-1-re. Ami viszont furcsa, hogy előtte zsinórban három mérkőzésen át nem tudták megverni a kiscsapatot, kétszer 1-1-et, egyszer pedig 2-2-t játszottak. Az utolsó öt meccs mérlege így egyébként két Djurgarden-győzelem, valamint három döntetlen. A Sundsvall tétmeccsen képtelen szinte megverni ellenfelét, ez 1998 óta kétszer sikerült nekik, egyszer még a másodosztályban, egyszer pedig az élvonalban, 2002-ben.

További érdekesség, hogy a Sundsvallnak idegenben jobban megy, saját pályáján a Djurgarden ellen négyszer kikaptak a legutóbbi öt alkalomból.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.20.Allsvenskan
sundsvall
1:4
djurgarden
Allsvenskan
2019.04.01.Allsvenskan
djurgarden
2:2
sundsvall
Allsvenskan
2018.09.26.Allsvenskan
sundsvall
1:1
djurgarden
Allsvenskan
2018.07.29.Allsvenskan
djurgarden
1:1
sundsvall
Allsvenskan
2017.10.01.Allsvenskan
sundsvall
0:5
djurgarden
Allsvenskan
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Djurgarden

Egyelőre a Djurgarden együttese a negyedik helyen áll, a Hammarby, az AIK Stockholm és a Hacken előzi őket, lemaradásuk az első helyezetthez képest csak öt pont, a bronzérmeshez meg csak kettő. Ha kicsit jobban koncentrálna az együttes, rég a dobogón lehetnének, most tényleg kötelező a győzelem, és kihasználhatják, hogy a Hammarby a Hacken ellen játszik. Ott valaki bukni fog, így egy győzelemmel akár előzhetnek is.

Az utolsó öt meccsükből négyen veretlenek maradtak, kétszer nyertek és kétszer ikszeltek, csak a Kalmar ellen szenvedtek mostanában vereséget.

A szünet után a Varbergs együttesét otthon fogadták, és igazi fesztivállal lepték meg a szurkolóikat, 4-0-s eredménnyel mentek haza, elégedetten. Betalált a kapuba Hampus Finndell kétszer, a finn válogatott Rasmus Schuller, valamint Joel Asoro. Az is belefért, hogy a Djurgarden tizenegyest hibázzon, Victor Edvardsen nem tudott kapuba találni.

Most egy olyan ellenféllel néznek farkasszemet, akik szerintünk gyengébbek a Varbergsnél, igaz, hogy most nem otthon, hanem idegenben kellene valamit mutatni.

És ott a Djurgardennek nagyon nem megy. Idegenbeli mérlegük két döntetlen és három vereség, eddig egy győzelmet sem arattak. Gólt is csak egyszer tudtak lőni, ellenben kaptak négyet.

Ilyen szempontból ez nem túl biztató…

Rasmus Schuller eltiltás miatt nem lehet majd pályán, mellette Elliot Kack sérült. A kezdőben nagy változás nem lesz, Schullert kell majd pótolni, ez minden bizonnyal Cornic feladata lesz.

A várható kezdőcsapat:

Zetterström – Johansson, Hien, Ekdal, Andersson – Finndell, Cornic, Eriksson – Radetinac, Edvardsen, Haksabanovic

Tippelde

Most szakad majd meg a Djurgarden idegenbeli rossz sorozata. Elég motivációjuk van ahhoz, hogy győztes szemlélettel lépjenek pályára, a Sundsvallnak pedig a kiesés elleni harcban nem a Djurgardent kell megvernie.

Magabiztos győzelmet várunk a vendégcsapattól, valamint azt, hogy csak ők találnak majd be a kapuba.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.39 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.41 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.41 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső