Svájc – Németország: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 szeptember 04.
Svájc
Teljesítmény:
V N N N V
  • St. Jakob-Park
  • Szeptember 06. 20:45
Nézd élőben itt:
QuickWin
Németország
Teljesítmény:
D N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nüanszokon múlt a németek győzelme a tegnap esti Nemzetek Ligája mérkőzésen, azonban José Gaya 95. percben szerzett gólja azt jelentette, hogy csak egy pontot gyűjtöttek Joachim Löw fiai. Nincs idő bánkódni, vasárnap már jön a Svájc – Németország meccs és hát, mit mondjunk? Kötelező a győzelem? Igen, azt!

Mi történt az előző körben?

Foglaljuk össze a Nemzetek Ligája első körének ide vonatkozó mérkőzéseit, csak hogy jobban képben legyünk.

Ukrajna – Svájc

Az előző tippemben jól összefoglaltam, hogy mi történt a két csapat mérkőzésén, de ismétlés a tudás anyja, szokták volt mondani.

Az ukránok győzelmére fizettek kevesebbet a bukik, annak ellenére, hogy igazán ütőképes csapattal érkezett Lvivbe a svájci válogatott.

Úgy tűnt, a fogadóirodák jól gondolták, ki az esélyes, mert Yarmolenko a 14. percben vezetéshez juttatta a hazaiakat. Tymchyk futott el a jobb szélen, középre passzolt labdáját háttal vette át Yarmolenko, majd gondolkodás nélkül a kapuba sarkalt, miközben két svájci is fogta őt. Nagyon szép gól volt.

Nem volt csúnya találat az egyenlítő gól sem: A 41. percben jártunk, amikor Seferovic gondolt egy merészet és jó 22-24 méterről tüzelt. A labda – mintha zsinóron húzták volna – a bal alsó sarokban kötött ki. Pyatov kérdőn nézett társaira, teszem hozzá joggal. Egyáltalán nem támadták a Benfica csatárát, aki így gond nélkül lőhetett.

A második félidő elejét megnyomták a vendégek, záporoztak a beadások, de igazából ezek nem jelentettek veszélyt, vagy fölé szálltak vagy tisztáztak a védők. Egy beadás viszont megtalálta Vargast az 56. percben, azonban gól nem jött össze, csak egy kapufa.

Gól a túloldalon jött össze: Zynchenko a tizenhatos sarkán állva gyönyörűen csavarta be a labdát a hosszú sarokba.

Ezzel a győzelemmel az ukránok jelenleg vezetik a csoportot, míg a svájciak természetesen utolsók, pont nélkül. Egy esetleges németek elleni hazai vereség után kezdhetnek aggódni, hogy sikerül-e a divízióban maradni.

Előző meccs eredménye
2012.05.26.Barátságos Mérkőzés
svájc
5:3
németország
Barátságos Mérkőzés
2008.03.26.Barátságos Mérkőzés
svájc
0:4
németország
Barátságos Mérkőzés
2007.02.07.Barátságos Mérkőzés
németország
3:1
svájc
Barátságos Mérkőzés
2004.06.02.Barátságos Mérkőzés
svájc
0:2
németország
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Németország – Spanyolország

Nem hiszem, hogy van olyan meccs, amit a nagy többség jobban várt volna, mint ezt a találkozót. Meg is érte várni rá, hiszen egy eseménydús első félidővel örvendeztették meg Rodrigoék (és Draxlerék) a TV nézőket.

Bőven lett volna lehetőség már az első 45 perc alatt is gólt szerezni, de sem Rodrigo, sem Ferrán Torres nem tudott kapuba találni, a németeknél pedig Draxler, Sané és Kehrer is veszélyeztetett, de De Gea eszén nem tudtak túljárni.

Az ember csak kapkodta a fejét, hiszen volt, hogy félpercenként forogtak veszélyben a kapuk.

Az első gólig mégis a mérkőzés 51. percéig kellett várni. Ekkor a friss Chelsea játékos, Timo Werner mutatta meg, miért is érte meg leigazolni őt. Gosens adott középre, ahol Werner érkezett, két védőt becsapott, majd lőtt, 1-0.

A spanyolok ezt követően magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak, főként Rodrigo volt veszélyes (ő ezen a meccsen legalább hármat rúghatott volna kis szerencsével és több odafigyeléssel), de minden próbálkozásuk kudarccal végződött. Egészen a 95. percig, amikor Rodrigo fejesébe a felhúzódó José Gaya tette bele a lábát, Trapp pedig ezt már nem tudta hárítani.

Szerencsés, de egyáltalán nem érdemtelen találattal mentett pontot a piros mezes csapat.

Összefoglalás

Nagyon jól muzsikált a német csapat annak ellenére, hogy több meghatározó játékos sem lépett pályára. Trapp végül is bevált, bár volt egy hajmeresztő mozdulata a spanyol meccsen, de szerintem miatta nem kell izgulni.

A védelem szintén jól helytállt, a két szél tetszett, Kehrer és Gosens jól védekezett, de közben a támadásokban is aktívan részt vettek. A Sané – Draxler – Werner hármast pedig kifejezetten jó volt nézni.

Lehetséges, hogy Löw lehetőséget ad azoknak is, akik a padon voltak, de a csapat magja minden bizonnyal pályán marad.

A svájciak egy kicsit csalódást okoztak, mert elől totálisan impotensek voltak. Mondom ezt annak ellenére, hogy Seferovic szép gólt rúgott, Vargasnak is volt egy kapufája, de itt nagyjából megállt a tudomány. Jöttek a szélről beívelt labdák, amiket a védők folyamatosan kivágtak. Lehet, hogy Seferovic jól fejel, de erre építeni a támadó játékot kissé… Nem is tudom, felelőtlenség.

És hát az ukrán védelemnél jobb a német, így vagy kitalálnak valami újat, vagy akár oda is adhatják a három pontot a Nationalelfnek.

Bár, ha nem adják, majd akkor Wernerék elveszik tőlük. Legalábbis én erre tippelek. Nagyon jó ez a német csapat, a sok hiányzó ellenére is simán ők a meccs esélyesei, ahogy ez a szorzókon is látszik. A St. Jakob Parkban legalább 3 gólt várok és német győzelmet.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső