Svédország – Franciaország: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 szeptember 03.
Svédország
Teljesítmény:
N N N N D
  • Friends Arena
  • Szeptember 05. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Franciaország
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó meccsünk az A3-as divízió másik csatája, a Svédország – Franciaország meccs lesz, tehát a 2018-as világbajnok is megkezdi szereplését a Nemzetek Ligájában. Svédország azért foghatja a fejét, az egyik legkeményebb csoportba került. És akkor ez azt jelenti, hogy meg is van az egyik kieső? Nem, abszolút nem, hiszen még egyik csapatot sem láttuk játszani, közel egy éve válogatott meccsek sem nagyon voltak, szóval csínján az efféle kijelentésekkel.

A két csapat mérkőzése bővelkedik jó tippekben, de mi most egyre koncentrálunk: A gólokra.

Svédország

Igazából ennél a svéd csapatnál volt már erősebb a történelmük során, de leírni semmiképp nem szabad őket, hiszen minden csapatrészen van legalább egy remek játékos, az pedig, hogy ki, melyik ligában játszik, sokszor szóra sem érdemes. Tény, voltak nagyobb csillagai a svédeknek, de most is születőben van egy ilyen csillag: Dejan Kulusevski. A macedón felmenőkkel rendelkező középpályás az Atalantában robbant be, majd onnan a Juventushoz vezetett az útja, de ők egyből a Parmának adták kölcsön. Itt játszott az előző szezonban, ahol többször emeltem piedesztálra a teljesítménye miatt. Nem ok nélkül. Még mindig csak 20 esztendős, de olyan játékintelligenciával rendelkezik, mint egy rutinos róka. Emellett kiváló lába van és remekül lát a pályán.

A szezon végén visszakerült a torinóiakhoz, de egyelőre nincs hír arról, hogy Andrea Pirlo számít-e rá a következő idényben.

A svéd csapatban egyszer lépett eddig pályára, de biztos vagyok benne, hogy a jövő svéd csapatának meghatározó tagjává fog válni.

Külön fejezetet érdemel még két kapusuk, Olsen és Johnsson. Robin Olsen élvezi a kapitány bizalmát, 9 selejtezőn is ő védett, de figyelemre méltó Karl-Johan Johnsson teljesítménye, legalábbis amit az Európa Ligában művelt (különösen a Manchester United ellen).

Nehéz dolga lesz, amikor a kezdőt kell kijelölni.

Elől pedig Alexander Isakot emelném ki, aki a Real Sociedadban Martin Odegaarddal és Mikel Oyarzaballal karöltve kergették őrületbe az ellenfeleket.

Előző 5 meccs eredménye
2017.06.09.VB-selejtező 2018
svédország
2:1
franciaország
VB-selejtező 2018
2016.11.11.VB-selejtező 2018
franciaország
2:1
svédország
VB-selejtező 2018
2014.11.18.Barátságos Mérkőzés
franciaország
1:0
svédország
Barátságos Mérkőzés
2012.06.19.Európa Bajnokság 2012
svédország
2:0
franciaország
Európa Bajnokság 2012
2008.08.20.Barátságos Mérkőzés
svédország
2:3
franciaország
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Franciaország

Én nem tudom a mai napig, hogyan tudott Franciaország 2018-ban VB-t nyerni. Ne értsetek félre, erős csapatuk volt akkor is és most is az, de számtalan jobb keret volt azon a viadalon. No, mindegy…

A keret most sem rossz, természetesen a franciák legnagyobb sztárjai helyet kaptak a csapatban, de például Benjamin Pavard és Paul Pogba nincs ott. A Manchester United játékosa pozitív koronavírus-tesztet produkált, így természetesen most felépülésére koncentrál.

A helyét az az Eduardo Camavinga vette át, aki mindössze 17 éves, de a Rennes csapatának fontos láncszeme. Fényes jövő várhat rá, ha ilyen ütemben fejlődik, az pedig egy remek visszajelzés, hogy Didier Deschamps elviszi a Nemzetek Ligája meccsekre.

Szintén először kapott meghívót Houssem Aouar, aki az idény egyik nagy felfedezettje volt. A Lyonban futballozó Aouar igazi jolly joker, nem hiába figyeli őt árgus szemekkel a Manchester City.

Ha van olyan csapatrész, ahol bombaerősnek lehet nevezni a franciákat, az a védelem: Lucas Hernandez, Varane, Upamecano, Lenglet, Ferland Mendy és Kimpembe is mind nívós csapat tagja.

2018 után Anthony Martial is visszakerült a csapatba, nem is csoda, nagyot ment a MU-ban idén, 23 gólt szerzett. Az viszont érdekes, hogy Lacazette nem került be, de Olivier Giroud igen. Ben Yedder és Griezmann szereplése megint csak várható volt, de nekem, mint futballt szerető embernek továbbra is fáj Karim Benzema totális mellőzése, ami már megsemmisítő méreteket ölt.

Nem akarok állást foglalni, valószínűleg az érintetteken kívül senki nem ismeri a teljes sztorit, de egy ilyen csatárt eltékozolni óriási butaság.

Persze, Kylian Mbappé ott van, de ezt talán mondani sem kell.

Meglátjuk, milyen kezdőt küld pályára a szövetségi kapitány, de ha csak a kezdőt nézem…

Összefoglalás

Van miért „bosszút állni” a franciáknak, 2017-ben 2-1-re nyertek a svédek, méghozzá ugyanitt, a Friends Arénában. Igaz, a meccs eredményének végül nem lett komoly következménye, ez a két csapat jutott tovább a csoportból, a franciák egyenes ágon, míg a svédek az olaszokat kiejtve érkeztek az orosz VB-re.

Furcsa megnézni, három év alatt mennyit tud változni egy-egy csapat, a keretekben persze vannak, akik már azon a meccsen is pályára léptek, de többen már régóta nem húzták magukra a válogatott mezt. És ez igaz mindkét oldalra.

A két csapat egyébként majdnem napra pontosan ugyanakkor kapott ki utoljára. A svédeket a spanyolok verték 2019. június 10-én, míg a franciák Törökország ellen kapituláltak 2019. június 8-án. Azóta pedig főként győztesen hagyják el a pályát.

Ez megint csak egy olyan mérkőzés, amire egyszerűen bárhogy töröm a fejem, nem jut eszembe más, mint a vendéggyőzelem. A svéd csapat ugyan erős, de csoportjának leggyengébbje, míg a franciák nagyot fognak harcolni a portugálokkal az első helyért. Ennek első lépése egy Svédország elleni győzelem kell, hogy legyen.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső