Swansea – Bristol City: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 16.
Swansea
Teljesítmény:
D V N N D
  • Liberty Stadium
  • Július 18. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Bristol City
Teljesítmény:
D N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Létfontosságú mérkőzés előtt áll a Swansea csapata. Ha Nagy Ádámék ellen nem szerzik meg a három pontot, minden esélyük elszáll arra, hogy legalább a play off helyek egyikét megszerezzék. Hogy milyen sanszuk van erre, az egy nagyon jó kérdés, az edzőváltás óta veretlen a Bristol City. Ez még csak három meccset jelent, de a megszerezhető 9 pontból 7-et begyűjtött a magyar válogatott középpályás csapata.

Van reális esélye a Swansea-nak? Vagy a hárompontos hátrány már túl sok? Valószínűleg utóbbi.

Mindenesetre beleássuk magunk a meccsbe és kiderítjük, milyen fogadással járunk a legjobban a Swansea – Bristol City mérkőzésen.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Nottingham – Swansea

Igazságosnak mondható döntetlen született ezen a találkozón, és bőven benne van a pakliban, hogy a két gárdának nem ez volt idei utolsó meccse, a play off alatt még összefuthatnak. De ahogy említettem, erre vajmi kevés az esély, semmi sanszot nem látok arra, hogy a Cardiff mondjuk a Hull ellen bukjon, hazai pályán.

No, de ne siessünk, várjuk meg a jósolgatással azt, hogy kialakuljon egyáltalán a play off mezőnye és foglalkozzunk a meccsel. Azzal a meccsel, ahol azért születtek nagy gólok és sajnos volt játékvezetői hiba is, amit ki kell emelni.

Brewster góljával szerezték meg a vezetést az ezúttal zöld-feketében játszó vendégek, Bidwell balról betett labdáját varrta be a pipába. Ez volt a 20 éves csatár 9. gólja a szezonban.

Nem sokkal később jött az egyenlítés, a 20. percben Sammy Ameobi vezetgette a labdát, egy rossz csel után szerencséje maradt, nála maradt a játékszer, jobbal pedig gyönyörűen csavart Mulder kapujába.

A lefújás előtt jött a – már említett – téves bírói ítélet. Sajnos nem csak egy, hanem mindjárt kettő, de lehetséges, hogy vitatkoznának velem ezzel kapcsolatban egyesek. A két csapat 22-ese, azaz Yates és Ayew akadt össze, jogosan fújt a sípjába a játékvezető. Azonban nem szabadrúgást ítélt, hanem büntetőt. Egyetlen lassítás alapján nem lehet 100%-os véleményt formálni, de úgy tűnt, a szabálytalanság a tizenhatoson kívül történt.

Rendben, fátylat rá, jöjjön a tizenegyes. És itt következett a második hiba. Ugyanis a tizenegyesek elvégzésénél fontos, hogy ne szakadjon meg a futó mozdulat. Márpedig Ayew határozottan megállt a büntető elvégzése közben. Hiába reklamáltak újfent a hazaiak, Langford elegánsan elsasszézott a tett helyszínétől.

A második félidőre egyetlen gól maradt a csapatok tarsolyában, ezt is Sammy Ameobi szerezte, ezúttal is távolról talált a kapuba. Összességében talán a hazaiak többet tettek a sikerért és megérdemelték volna a három pontot, plusz még ott van az a vitatott tizenegyes szituáció.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.21.EFL Championship
bristol city
0:0
swansea city
EFL Championship
2019.02.02.EFL Championship
bristol city
2:0
swansea city
EFL Championship
2018.08.25.EFL Championship
swansea city
0:1
bristol city
EFL Championship
2011.02.01.EFL Championship
bristol city
0:2
swansea city
EFL Championship
2010.11.10.EFL Championship
swansea city
0:1
bristol city
EFL Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bristol City – Stoke City

Ahogy már említettem, a Bristol City az edzőváltás óta két győzelmet aratott, most pedig készültek a harmadikra, hiszen a Stoke messze alattuk helyezkedik el a tabellán. Azonban az első félidőt látva lehettek kétségeik a szurkolóknak, hiszen a vendégek jobban játszottak. A gól – kisebb meglepetésre – mégis hazai oldalon született, ráadásul elég szép gól volt.

A félidő lefújása előtt Benkovic kapott labdát a tizenhatos sarkánál, igazított rajta egyet majd gyönyörűen csavarta el mindenki mellett.

A második félidőben még jobban rákapcsolt a Stoke és sikerült is az egyenlítés Batth jóvoltából. Batth szépen robbant be egy baloldali beadásra, estében fejelt a kapuba.

Nem sokon múlt, hogy végül a vendégek megszerezzék a győzelmet, azonban Bentley a helyén volt egy kései fejest követően.

Maradt az 1-1, amivel egyértelműen a hazaiak lehetnek elégedettebbek.

Összefoglalás

Véleményem szerint ez lesz az a mérkőzés, ahol Dean Holden elveszíti a veretlenségét, de azért mérget nem vennék rá. Inkább a gólok felé kacsintgatok, nagyobb fantáziát látok abban, hogy mindkét csapat szerez gólt, és biztosabbnak érzem, mint a Swansea győzelmét.

Annak ellenére is, hogy nem is annyira régen két 1-0-s vereség is becsúszott a hazaiaknak. Ebből az egyik a bajnoki cím legfőbb esélyese, a Leeds volt, a másik viszont óriási meglepetésre a Luton, akik még mindig nem biztos, hogy ki tudják harcolni a Championship tagságot.

Szóval ritka, hogy a Swansea ne tudna hazai pályán gólt szerezni, a Bristol esetén ugyanez elmondható idegenben. Bár volt egy nehéz időszakuk, bele is tört Holden elődjének bicskája, de azóta jelentős javulást mutatnak a pályán.

Előző mérkőzéseik nem támasztják elő ezt az elképzelésemet, ott gyakori volt a 0-0 és az, hogy csak egyikük képes gólt szerezni, azonban most jó esély mutatkozik ennek a szériának a megszakítására.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső