Swansea – Sheffield Wednesday: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 03.
Swansea
Teljesítmény:
D V N D D
  • Liberty Stadium
  • Július 05. 13:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Sheffield Wednesday
Teljesítmény:
V N D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem is annyira régen a Swansea csapata még a Premier League tagja volt, most pedig feltett szándéka, hogy visszakerüljön a legjobbak közé. Azonban a szezon nem alakul teljesen úgy, ahogy ők elképzelték, sok könnyű pontot szórtak el, ennek eredménye pedig az lett, hogy jelenleg négy ponttal vannak lemaradva az utolsó play off helyet biztosító hatodik pozíciótól. Ott most épp a Cardiff tartózkodik, de elnézve a Derby County teljesítményét, nem lennék meglepődve, ha egy-két forduló múlva helyet cserélne a két csapat.

Ha akar valamit a Swansea, akkor bele kell húznia, hat forduló maradt a bajnokságból.

Ellenfelük a Championship 13. helyté foglalja el, nem is nagyon várható, hogy nagyon feljebb vagy lejjebb kerüljenek, innentől pedig kijelenthető, hogy a három pont megszerzése a Swansea számára fontosabb. Amíg matematikai esélyük van, addig hajtani fognak a feljutásért.

Nézzük, mire számíthatunk a Swansea – Sheffield Wednesday mérkőzésen!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Millwall – Swansea

Swansea helyzettel indult a találkozó, Gallagher lövése megpattant egy védőn és így lett igazán veszélyes, végül mellé szállt a labda.

A Millwall mindig is igazi sötét ló volt, akik képesek bárkit megverni a mezőnyben, azonban a legsimább bajnokikon is tudtak, tudnak pontokat veszíteni, így mindig kiszámíthatatlan, milyen eredményt is játszanak.

Ők szerezték meg a vezetést, labdaszerzés után két passzal már a Swansea tizenhatosán belül jártak, Wallace első centerezése még elakadt egy védőben, de másodszor már eljutott a labda Bennetthez, aki kapásból a hálóba lőtt.

A második játékrészben Brewster egyenlített szabadrúgásból, bár a találatot végül Bialkowski öngóljaként tüntették fel. A szabadrúgás ugyanis a kapufán csattant, és az elvetődő lengyel kapus testéről vágódott a hálóba.

Több gól már nem született, a meccs végén még fejelt egy kapufát a Millwall, a csapatoknak pedig meg kellett elégedniük 1 ponttal.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.09.Championship
sheffield
2:2
swansea city
Championship
2019.02.23.Championship
sheffield
3:1
swansea city
Championship
2018.12.15.Championship
swansea city
2:1
sheffield
Championship
2018.02.27.FA Kupa
swansea city
2:0
sheffield
FA Kupa
2018.02.17.FA Kupa
sheffield
0:0
swansea city
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sheffield Wednesday – West Brom

A bajnoki címért ádáz harcot vív egymással a West Brom és a Leeds, így számítani lehetett arra, hogy a vendégek elrendezik a Sheffieldet, ez így is történt, sima 3-0-val utaztak haza.

Az első félidőben csak egy gólról tudok beszámolni, ezt tizenegyesből szerezte Austin. Jogos tizenegyes volt, egyértelmű lerántás történt a tizenhatoson belül, a bíró mégis késlekedve fújt a sípjába.

A fordulást követően tette magabiztosság a meccset a West Brom, Pereira eőbb fejjel, majd lábbal is eredményes tudott lenni.

A Sheffield egyébként jobban játszott a második félidőben, mint az elsőben, de a helyzeteiket – amiből volt pár azért – nem tudták gólra váltani.

Összefoglalás

Nézzük első körben a játékerőt. Mi tagadás, erősebb kerettel rendelkezik a Swansea, olyan játékosok alkotják a magot, mint Andre Ayew (aki a házi góllövőlistát is vezeti), Nathan Dyer, a sok csatát megélt veteránnak mondható Wayne Routledge, de kiemelhetnénk Matt Grimest (ő mindegyik Swansea meccsen szerepet kapott idén) vagy a koszovói válogatott Bersant Celinát.

Kicsi a világ, az ellenfélnél is van egy koszovói válogatott Athde Nuhiu, aki csatárként bevethető. És ha már csatárok… Június 30-án elhagyta a csapatot a skót válogatott Steven Fletcher, aki a Sheffieldben idén 13 gólt szerzett. Nem tudtak megállapodni az új szerződéséről, így nélküle kell továbbmennie a csapatnak.

Nagy probléma ez, hiszen a többi csatár együtt nem szerzett annyi gólt, mint a skót egymaga.

Ősszel 2-2-es döntetlent játszottak, nagy izgalmak közepette, hiszen a 90. percben még 1-1-et mutatott az eredményjelző. Fox a 91. percben, Wilmot a 93.-ban lőtt gólt.

Nem játszottak túl sok meccset egymás ellen, ezen a 9 meccsen a döntetlenek dominálnak, összesen ötször értek véget így a találkozóik.

A hírek szerint a Sheffieldben nincsenek sérültek, sem eltiltottak, viszont négy játékos is egy lapra van az eltiltástól.

A hazaiaknál a Luton ellen kiálított Garrickre nem számíthat majd Steven Cooper vezetőedző.

Nagyon jó odds van a hazai győzelemre, ezt próbáljuk meglovagolni. Igaz, sok döntetlent játszanak, a Swansea sem olyan meggyőző, de hiszem, hogy a legjobbját elveszítő Sheffielden túl fognak jutni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső