Torino – Brescia: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 06.
Torino
Teljesítmény:
V V V N D
  • Stadio Olimpico di Torino
  • Július 08. 21:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Brescia
Teljesítmény:
N V D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az állam leesett, amikor megláttam a Brescia – Verona mérkőzés végeredményét. Az eddigi sereghajtó sima 2-0-val küldte haza a legjobb újoncot, akik ezzel végérvényesen kiszálltak az EL-ért folytatott csatából. Minimális remény ez viszont a Bresciának, akik megelőzték a Spalt, így hosszú idő óta nem ők a Serie A sereghajtói.

Ezúttal a Torinohoz látogatnak, akik ugyan nincsenek jó formában, de egyértelműen jobb és erősebb csapat, mint Mario Balotelli előző együttese.

Mire lehet számítani a Torino – Brescia meccsen? A végeredményre tippeljünk, esetleg arra, hogy mindkét csapat szerez-e gólt? Utóbbi…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Juventus – Torino

Senki nem számított arra, hogy pont a Torino fogja megállítani a bajnoki cím felé nyargaló Zebrákat, végül elég simán, 4-1-re kaptak ki Cristiano Ronaldoéktól. Mivel a Lazio pontokat hullajtott, szinte biztossá vált az Öreg Hölgy bajnoki címe.

Longo napjai pedig meg vannak számlálva, ahogy lezárul a bajnokság, valószínűleg el is köszönnek tőle.

A gólok sorát Dybala nyitotta, ismét a tizenhatoson belül cselezgetett, mint legutóbbi gólja alkalmával, két csel után lőtt és a labda egy védőn megpattanva került a hálóba. Nem állt le a Juve, Ronaldo vezetgette a labdát, majd a jobbján álló Cuadradohoz passzolt, aki kifelé cselezett és kilőtte a hosszú alsót.

Iskolajáték volt ez is, Ronaldot pedig kár volt hagyni, hogy vezesse a labdát, erre már többen ráfáztak az ellenfelek közül.

Némileg váratlanul sikerült a szépítés, Belotti ezúttal is tizenegyesből volt eredményes, miután Matthijs de Ligt kezére pattant egy Torino lövés. A védő sárgát is kapott, amit túlzásnak érzek, tekintve, hogy nem tehetett az esetről.

A második félidőben ment előre a Torino az egyenlítésért, sikerült is kapuba találni, de les címén elvették a góljukat.

Ronaldo pedig büntetett ezután, szabadrúgásból csavart Sirigu hálójába, gyönyörű gól volt.

A mérkőzés utolsó gólja Djidjihez fűződik, apró szépséghiba, hogy a Torino játékos saját kapujába lőtt. Egy balról érkező beadásba tette bele a lábát, minden bizonnyal attól félt, hogy a hosszú sarkon érkezik egy Juvés, de ez a szerencsétlen mozdulat meghozta a Juventus 4. gólját.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.09.Serie A
brescia
0:4
torino
Serie A
2012.02.26.Serie B
brescia
1:0
torino
Serie B
2011.09.19.Serie B
torino
0:0
brescia
Serie B
2010.06.13.Serie B
brescia
2:1
torino
Serie B
2010.06.09.Serie B
torino
0:0
brescia
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Brescia – Verona

Számomra elképzelhetetlennek tűnt, hogy a Verona ezt a meccset ne húzza be, mégis megtörtént a (szinte) lehetetlen. Tavaly a Serie B-ben sokkal jobb volt a Brescia, ők nyerték a bajnokságot, míg a Verona csak osztályozón keresztül jutott a legjobbak közé. Ennek ellenére most a Verona nyugodtan mondhatjuk, hogy a bajnokság élbolyához tartozik, míg a Brescia az utolsó helyen állt.

Óriási Verona-baki az első kiragadott jelenetünk: Egy Brescia szabadrúgást könnyen lehetett volna fognia Silvestrinek, a labda viszont kicsúszott a kezéből, Torregrossa kapcsolt a leghamarabb, de a lövése a kapufán csattant, onnan pedig fel tudtak szabadítani a védők.

A túloldalon is volt helyzet, Borini lövését kellett a Brescia portásának hárítania.

Ahogy az várható volt, sokkal aktívabb volt a Verona, de sem Lazovic, sem Zaccagni, sem Di Carmine lövése nem talált utat a kapuba.

A félidei 0-0 után arra számíthattunk, hogy a második játékrészben csak bedarálják a Bresciát. Nem így történt.

Az 52. percben Papetti szép fejessel szerezte meg a vezetést a hazaiaknak, majd a győzelmet a 95. percben Donnarumma biztosította be.

Természetesen a veronaiak a második félidőben is sokkal támadóbb szellemben játszottak, a gólok azonban ezúttal elmaradtak. A Brescia kis szerencsével, de begyűjtötte a három pontot.

Összefoglalás

Azért nem minden papsajt… A Brescia fel tudott állni az Intertől kapott 6-os után, azonban ez nem jelenti azt, hogy állandósítani tudják ezt. Tegyük hozzá, többször is óriási szerencsével kerülték el a gólt, egyértelműen jobb csapat a Verona. Ahogy jobb csapat a Torino is.

Ősszel ezt már bebizonyították, hiszen 4-0-ra nyertek a Mario Rigamontiban. Igaz, akkor még azért jobban ment a Torinonak.

Az örökmérleget is vegyük szemügyre, ami elég kiegyenlítetett, mindkét gárda hét alkalommal diadalmaskodott a másik felett.

Ami bizonytalanságra adhat okot, az a Torino formája, az újrakezdés óta csak az Udineset tudták megverni, igaz, őket hazai pályán.

A Brescia a második legrosszabb statisztikával rendelkezik idegenben, három győzelmük elég karcsú.

Kitartok amellett, hogy ezt a mérkőzést a Torino be fogja húzni. Rettenetesen gyenge idegenben a Brescia, a Verona ellen aratott szerencsés győzelmük pedig nem tudja megváltoztatni a döntésem, tartom azt is, hogy nem fognak tudni gólt szerezni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső