Torino – Genoa: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 15.
Torino
Teljesítmény:
V N V V V
  • Stadio Olimpico di Torino
  • Július 16. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Genoa
Teljesítmény:
N V D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hatpontos rangadó következik a Genoa számára a Serie A 33. fordulójában, hiszen ahhoz a Torinohoz látogatnak, akik négy ponttal előzik meg őket. Miközben a Genoának minden pontra szüksége van, hiszen a Lecce nem is olyan rég meg is tudta előzni Davide Nicola együttesét (ezzel pedig kiesőhelyre taszította a torinóiakat). A sereghajtó Spal ellen összejött a javítás, így visszaelőzték az újoncot, de nem nyugodhatnak meg. Hat forduló sokmindenre elég.

Még arra is, hogy a Brescia vagy a Spal kiharcolja a bentmaradást. Ez inkább csak matematikai esély, nem reális… De attól még esély.

Torinóban pedig továbbra is konganak azok a bizonyos vészharangok, Longo edző lélekben már felkészült a menesztésére, ebben biztos vagyok. Nem volt könnyű sorsolásuk, hiszen az elmúlt fordulókban játszottak az Interrel, a Juveval, a Lazioval és a Cagliarival (meg a Bresciával, őket megverték), de ez a 16. hely nem mutat túlságosan jól.

Egymás ellen mire mennek ezúttal? Erre próbálunk meg rájönni.

Vegyük górcső alá a Torino – Genoa meccset!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Inter – Torino

Botladozik a Lazio, Antonio Conte csapata pedig érthető módon megpróbálja meglovagolni ezt a helyzetet. Nem sok jót sejtetett a mérkőzés a vendégek szempontjából, a játékosok minősége, tudása nagyobb a kék-feketéknél, de a Torino nem akarta beparkolni a buszt, hogy egy pontot legalább hazavigyen.

Helyette inkább támadtak és Andrea Belottinak hála a vezetést is megszerezték a 17. percben. A főszereplő az olasz csatáron kívül a milánóiak kapusa, Handanovic volt, aki egy ártalmatlan és veszélytelen beadást ejtett ki a kezéből. Épp Belotti lába elé, így a támadónak nem volt nehéz dolga.

Támadásban maradtak a vendégek és a játékvezető egy teljesen jogos tizenegyestől fosztotta meg őket. Egy jobboldali beadást követően De Silvestri lőtt, a labdát pedig kézzel blokkolta Bastoni. Rejtély, hogy miért maradt néma a bíró sípja.

Volt még egy kimaradt lehetőség vendégoldalon, a második félidőre pedig egy teljesen másik Inter lépett pályára.

Ashley Young jóvoltából már a második játékrész 4. percében összejött az egyenlítés: Egy kissé túlméretezett beadást még sikerült visszafejelnie Lautaro Martineznek, érkezett Young és kapásból tüzelt, Sirigunak nem volt esélye.

A második hazai gól igazi mestermunka volt. Alexis Sánchez és Young játszottak össze, utóbbi ívelte a chilei fejére a labdát, aki ahelyett, hogy kapura fejelte volna, még jobb megoldást választott: Középen társakat keresett. Godin jött is és az üres kapuba bólintott.

A harmadik – és egyben utolsó – milánói gólhoz pedig egy kis szerencse is kellett. A középpálya közepén szerzett labdát Sánchez, egy passzal a Torino tizenhatosa előtt voltak, Lautaro lőtt, a lövés megpattant egy torinoi lábon, pont annyira, hogy áthulljon Sirigu felett a labda.

Belotti fejelt még egy kapufát illetve a hazaiaknak is akadtak még lehetőségeik, de az eredmény már nem változott. 3-1-re nyert az Inter, de ki tudja, mi lett volna ha befújják a tizenegyest.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.09.Olasz Kupa
torino
5:3
genoa
Olasz Kupa
2019.11.30.Serie A
genoa
0:1
torino
Serie A
2019.04.20.Serie A
genoa
0:1
torino
Serie A
2018.12.02.Serie A
torino
2:1
genoa
Serie A
2018.05.20.Serie A
genoa
1:2
torino
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Genoa – Spal

Jó az öreg a háznál, ezt tudják a Genoánál is, ugyanis a 36 esztendős Goran Pandev újra kezdőként kapott szerepet. És az észak-macedón támadó meghálálta a bizalmat, ugyanis a 24. percben Iago Falque indítását követően kapuba talált. Ez volt a veterán csatár 9. bajnoki gólja az idei szezonban.

Nem sokkal később Iago Falque végezhetett el büntetőt, de a támadó ezúttal kihagyta a tizenegyest, pontosabban Letica védett. Falque azóta végezte el a büntetőket, mióta a Parma ellen Criscito kihagyta a sajátját, ez volt a spanyol első hibája.

A második félidőre is jutott egy gól a hazaiaktól: Lasse Schöne végezhetett el szabadrúgást jó 22 méterről. Lövése gyönyörű ívben szállt a kapu felé és nem is tudta hárítani azt Letica.

Ezzel a győzelemmel újra bentmaradást érő helyen áll a Genoa, de messze még a vége.

Összefoglalás

Nem mondom, hogy győzelmet érdemelt volna a Torino az Inter ellen, de voltak nagy helyzeteik, kapufájuk, és az a bizonyos elmaradt tizenegyes…

Az elmúlt időszak meccseit elnézve az rajzolódik ki: Egyik csapat sem tudja kihúzni adott meccsét gól nélkül. Rúgják is, kapják is, mi pedig megpróbáljuk kihasználni ezt.

A támadók minőségére nem lehet panasz, Pinamonti, Falque, Pandev a vendégeknél, Belotti, Zaza a másik oldalon.

Minden adott ahhoz, hogy egy jó kis összecsapást láthassunk, és ami a legfontosabb: Hogy gólokat láthassunk.

Lehetőség szerint mindkét oldalon legalább egyet. Ez most remek szorzót jelent, ha pedig bátrabbak vagyunk, akkor rakhatjuk mellé a Torino győzelmét is, a Genoa az egyik legrosszabbul teljesítő gárda idegenben, mindössze két győzelmet arattak ebben a szezonban.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső