Torino – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.06.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 30.
Torino
Teljesítmény:
N D N D N
  • Stadio Olimpico di Torino
  • Június 03. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Inter
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy mondtam az előbb, a terv az, hogy az olasz első osztály utolsó fordulójának összes meccséről írjunk. Szerintem frankón működött a PL-nél meg a Bundesligánál is, de persze az csalódott, aki hibátlan eredményt várt. Ilyen a sportfogadás ezen szintjét (sőt semmilyen szintjén) nem létezik.

Jönnek tehát az olaszok, másodiknak a BL-döntős Inter meccse következik, amelyet Torinóban vív meg. Nem a Juventus ellen, hanem a bikák fogadják őket. Ivan Juric lényegében már nem nagyon tud mozogni a tabellán, nincsenek különösebb céljaik, viszont Simone Inzaghi még megpróbálhatja elérni a második helyet. Két ponttal vannak a Lazio mögött, akik majd az Empolival játszanak idegenben. Remek lehetőség ez Dzekoéknak, nem rossz Paolo Zanetti együttese.

A Powbetnél egyenlő erők küzdelmét vetítik elő a szorzókkal, 2.60 a hazai és 2.65 a vendégek győzelme, 3.40 a döntetlen. Persze ebben vastagon benne van az is, hogy egy héttel később a milánói együttes a Manchester City ellen fog játszani Isztambulban.

Következzen a Torino – Inter mérkőzés!

Torino

Mire az utolsó fordulóhoz értünk, nagyon sok kérdésre megkaptuk a választ. Többek között arra is, hogy a Torino nem lesz ott jövőre a nemzetközi porondon. Ivan Juric csapata azonban nem lehet elégedetlen. Nemrég még a kiesés elől menekültek, idénre viszont egy stabil középcsapattá váltak, aki bárhol tud meglepetést okozni.

A bikák a felsőházban fognak végezni, ha nem, akkor épp a felsőház alatt. Most a nyolcadik helyen állnak, hatpontos hátrányban vannak a városi riválissal szemben, előnyük a mögöttük levő Fiorentinával egy, a Monzával szemben kettő pont.

Mondhatni, jó formában vannak, hiszen az elmúlt öt meccsükön nem kaptak ki. Legyőzték a Sampdoriát, a Veronát és a Speziát, ikszeltek a Monzával és a Fiorentinával.

Utolsó meccsükön kiütötték a Speziát, egy öngól után Samuele Ricci, Ivan Ilic és Yann Karamoh talált be.

Otthon nem megy most nekik, két hónappal ezelőtt tudtak nyerni a Bologna ellen, azóta hét meccset játszottak le győzelem nélkül.

A keret majdnem teljes, egyedül Nemanja Radonjic játéka kérdéses.

A várható kezdőcsapat:

Milinkovic-Savic – Zima, Schuurs, Buongiorno – Lazaro, Linetty, Vieira, Aina – Miranchuk, Karamoh – Pellegri

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.10.Serie A
inter
1:0
torino
Serie A
2022.03.13.Serie A
torino
1:1
inter
Serie A
2021.12.22.Serie A
inter
1:0
torino
Serie A
2021.03.14.Serie A
torino
1:2
inter
Serie A
2020.11.22.Serie A
inter
4:2
torino
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Inter

Az utolsó fordulóban még nem dőlt el, hol végez az Inter. Igazából nagy jelentősége nincs, hogy második vagy harmadik lesz-e a csapat, maximum a presztízs. Simone Inzaghiékra egy sokkal fontosabb mérkőzés vár jövő héten szombaton, amikor a Manchester City ellen játszanak a Bajnokok Ligájában. Nem is meglepő, hogy a figyelmüket az köti le, nem a Serie A.

Persze, az esély megvan az ezüstéremre, és ennek megszerzése érdekében tenni is fognak, de ne várjuk azt, hogy belemenjenek necces ütközésekbe, vagy hogy mindenki a pályán legyen a gálacsapatból.

Az Inter legutóbbi mérkőzésén az Atalanta ellen játszott, Romelu Lukaku, Nicolo Barella és Lautaro Martínez góljaival 3-2-re tudtak győzni. Itt nem nagyon tartalékolt edzőjük, majdhogynem a legjobb csapatot küldte pályára.

Kétlem, hogy ez most is így lesz…

Mérlegük idegenben 8-3-7, ami nem a legjobb, de ott van az élbolyban.

Milan Skriniar és Joaquin Correa sérültek, valamint van két U20-as szereplő, akiknek ezúttal lehetett volna esélyük a kezdő közelébe kerülni, vagy legalább csereként játszani.

A várható kezdőcsapat:

Handanovic – D’Ambrosio, de Vrij, Bastoni – Bellanova, Barella, Asllani, Gagliardini, Gosens – Lukaku, Stankovic

Tippelde

Ha én lennék a kispadon, biztos, hogy rotálnék, sőt, az egész alapcsapatot levágnám a kispadra, és még a mozgástól is eltiltanám őket egy hétre kis túlzással. Az Inter kerete nem olyan nagy, mint a Cityé, itt egy kulcsjátékos sérülése hatalmas érvágás.

Szóval nem várok csodát a kezdőtől, és magától az Intertől sem.

Szórakoztatást viszont igen, gólokat, helyzeteket és nagy küzdést azoktól, akik esélyt kapnak a játékra. Két és fél gól feletti a tippünk emiatt.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.88 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.88 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső