Torino – Lazio: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 18.
Torino
Teljesítmény:
N N V N N
  • Stadio Olimpico di Torino
  • Augusztus 20. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Lazio
Teljesítmény:
N V D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Olaszországot is terveztünk a hétvégére, és ma két szombati meccsről fogunk szót ejteni. Az egyik ezek közül a Torino – Lazio találkozó lesz, ezt követi majd a Sassuolo – Lecce meccs. Egyelőre egy forduló ment le a Serie A-ból, így az erőviszonyokkal még nem lehetünk annyira tisztában. Voltak az első körben érdekes eredmények, jött néhány papírforma meccs, azonban akadtak meglepetések is.

A Torino és a Lazio is győzelemmel kezdett, de egyikük bajnokija sem volt sétagalopp, meg kellett küzdeni a sikerért.

Most egymás ellen szerezhetik meg második győzelmüket, ám ez értelemszerű, hogy csak az egyiküknek sikerülhet. Az is lehet, hogy egyiküknek sem. Kiindulva a két csapat korábbi találkozóiból, nem lehetetlen, hogy ezúttal is ikszelnek, mivel a legutóbbi három mérkőzésük mind pontosztozkodással ért véget.

Még akkor is, amikor a Torino csak lézengett a Serie A-ban, viszont Ivan Juric érkezése óta már tényezőnek számítanak, nem szabad őket félvállról venni, főleg nem a saját pályájukon.

A Lazio idén sem vitte túlzásba a költekezést, így egyelőre, félig-meddig látatlanban azt mondom, nem fognak tudni feljebb lépni, pláne, hogy a körülöttük levők meg egész jól igazoltak.

A rómaiak sosem arról voltak híresek (az utóbbi években biztosan nem), hogy ész nélkül szórják a pénzt, Maurizio Sarrinak abból kell főznie, ami van. És az nem sok. Ettől függetlenül viszont bírjuk őket. Meg a bikákat is.

A fogadóirodák ajánlatai alapján kijelenthetjük, hogy a Lazio esélyesebb, de nem sokkal. Háromszoros pénz jár a hazai győzelemre, míg valamivel kettő fölött van a fővárosiak győzelméért kapott nyeremény. A döntetlen 3.50, elég magas, ahhoz képest, hogy másfél szezon óta nem bírnak egymással…

Ui.: Érdekes meccs lesz ez, két játékosnak biztosan, Vanja és Sergej Milinkovic-Savic ismét egymás ellen kell, hogy pályára lépjenek.

Torino

A Torino az első fordulóban a Monzához, tehát az egyik új csapathoz látogatott. Bíztunk a győzelmükben, meg abban is, hogy mindkét csapat a hálóba talál. Szerencsénk volt, mivel… Kezdjük inkább az elején. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű az újonc ellen, mert Silvio Berlusconiék nagyon is megerősítették az együttest. Minden csapatrészhez érkezett valaki, és még arról is beszélnek, hogy még nagyobb sztárok csatlakoznak majd a csapathoz.

Az első félidőben inkább a Monza játszott fölényben, de gólt a Torino szerzett. A lefújás előtti percek Aleksey Miranchuk gólörömét hozták el. Az orosz játékos kölcsönben szerepel, lényegében ő lett Josip Brekalo utódja. Jó bemutatkozás…

A második félidőben hajtott az egyenlítésre a Monza, és edzőjük egyre több kockázatot vállalt. Például lekapta Andrea Ranocchiát a pályáról, és beküldte Dany Motát. Csak nem akart megszületni a hazaiak gólja, sőt a bikák újfent betaláltak. Most Antonio Sanabria örülhetett, és egyre közelebb volt a Torino győzelme.

Mota a hosszabbításban ugyan szépített, egyenlíteni már nem tudtak a hazaiak.

Ivan Juric együttesének már tavaly is volt stílusa, amit a horvát most tovább fejleszt. Tetszetős futballt nyújtanak, olyan játékosok alkotják a keretet, akikhez közel áll a támadó foci. Némelyikük itt újra magára tudott találni, és a nyáron remekül erősítettek.

A keretnek, valamint a kezdőnek újra tagja lesz majd Alessandro Buongiorno, aki eltiltás miatt nem szerepelhetett a csapatban. Mivel Adopo nem nyűgözte le Juricot, biztos, hogy újra helyet kap Rodriguez és Djidji mellett. A középpályán nem számítok változásra, ahogy a támadók között sem. Nikola Vlasic és Pietro Pellegri is a kispadon kezdett, ezúttal is ott fognak, marad a Miranchuk – Radonjic – Sanabria hármas.

Sérült még mindig Mergim Vojvoda és David Zima.

A várható kezdőcsapat:

V. Milinkovic – Savic – Djidji, Buongiorno, Rodriguez – Singo, Linetty, Ricci, Aina – Miranchuk, Radonjic – Sanabria

Egymás elleni meccsek:

A bevezetőben már említettem, hogy sorozatban háromszor is döntetlent játszottak egymással a felek. Tavaly mindkét meccsük 1-1-re végződött, a Torino otthonában Marko Pjaca és Ciro Immobile találtak be, a Stadio Olimpicoban meg Pietro Pellegri, és ismételten Ciro Immobile. Durca, de mindkét meccs úgy alakult, hogy a Torino szerzett vezetést, Immobile pedig a hosszabbításban egyenlített.

A legkorábbi ikszük – a mostani három közül – akkor esett, amikor a Torino a kiesés elől menekült, azt megelőzően pedig a bikák otthonában 4-3-ra nyert a Lazio. Ez volt a csapat utolsó győzelme.

Az utolsó öt mérkőzés mérlege a Stadio Olimpico di Torinoban a következő: Három Lazio-diadal, egy torinói győzelem, illetve egy döntetlen. Ötből négyszer mindkét csapat a hálóba talált, és ötből háromszor elérték a két és fél gólos határt.

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.16.Serie A
lazio
1:1
torino
Serie A
2021.09.23.Serie A
torino
1:1
lazio
Serie A
2021.05.18.Serie A
lazio
0:0
torino
Serie A
2020.11.01.Serie A
torino
3:4
lazio
Serie A
2020.06.30.Serie A
torino
1:2
lazio
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lazio

A Lazio nem sokat tétlenkedett, rögtön a hatodik percben elintézték, hogy nehéz helyzetbe kerüljenek hazai pályán a Bologna ellen. A nyáron igazolt Luis Maximiano ekkor vétett szabálytalanságot, a tizenhatoson kívül kézzel ért labdába, ami miatt ki is állították. Fél óra múlva aztán jött még egy ostobaság, Zaccagni rúgta meg saját tizenhatosán belül Sansonét, ami miatt a vendégek tizenegyeshez jutottak. A Manchester United által is kinézett Marko Arnautovic hajtotta végre a büntetőt, és nem hibázott.

De nem csak a hazaiak képesek butaságra, a vendégek is: Adama Soumaoro még az első félidőben megkapta a második sárga lapját, kiegyenlítődött a létszám.

És ez már jobban ízlett a Lazionak.

A második félidőben egyre többször jutottak el a vendégek kapujáig, a 68. percben De Silvestri öngóljával egyenlítettek.

A győztes találatot persze Ciro Immobile szerezte tíz perccel később. Sinisa Mihajlovic nagyon felkészítette a csapatát, arra viszont nem számíthatott, hogy saját védője fog neki keresztbe tenni…

A Lazioból Pedro, hiányzott sérülés miatt, Kiyine és Casale eltiltottak voltak. Utóbbi kettő már bevethető, helyettük most Maximiano lesz eltiltott…

Nem gondolom, hogy más kezdőt küld pályára Sarri, esetleg Luis Alberto válthatja Cataldit.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Lazzarri, Patric, Romagnoli, Marusic – S. Milinkovic-Savic, Basic, Luis Alberto – Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni

Tippelde

Az utóbbi időben megszenvedtek egymás ellen, és Ivan Juric tett róla, hogy még erősebb legyen a Torino, mint voltak tavaly vagy azelőtt. Most is a Lazio az esélyesebb, de ha kihúzzák a méregfogukat, vagyis Ciro Immobilét semlegesítik, akkor ez a csapat kissé el van veszve.

Még a meglepetés is a pakliban lehet, de arra nem mernék fogadni. Viszont arra igen, hogy mindkét együttes a hálóba fog találni. Mint a legutóbbi öt meccsből négyen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.72 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.69 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.69 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső