Torino – Parma: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 május 01.
Torino
Teljesítmény:
V D N N D
  • Stadio Olimpico di Torino
  • Május 03. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Parma
Teljesítmény:
V V V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Bármennyire is szomorú vagyok, nemsokára ki fog esni a Parma. Ez, ha még nem is tény, de hamarosan az lesz. 20 pontjukkal csak a 19. pozíciót foglalják el, a hétvégén a sereghajtótól szenvedtek vereséget, pedig aztán a Crotone ellen illett volna felmutatni valamit. Az egy jó meccs volt, érdemes lesz az összefoglalóját elolvasni!

A Torino pedig azon csapatok közé tartozik, akik még szintén kieshetnek. Hárman – Benevento, Cagliari, Torino – is 31 ponttal állnak, és a tabella hátsó része még olyan bonyodalmakat, galibákat csinálhat, hogy egyszerűen kitalálhatatlan, hogy végül kinek kell búcsúznia.

A bikáknak ez egy rendkívül fontos meccs. Az lenne a Parmának is, de félő, hogy nekik már mindegy. És ha kikapnak, akkor sem lesz vége a dalnak, de nagyon közel kerülnek hozzá Gervinhoék.

Rendkívül izgalmas meccsre számítok a csapatoktól, hiszen a tét óriási. Mindkét csapatnak. Mai utolsó meccsünk a Torino – Parma.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Torino – Napoli

Tétnélkülinek nem mondható meccs volt ez, ahol a Torino a bent maradásért, a Napoli pedig az ezüstért, bronzért, vagy a minél előkelőbb helyezésért harcol. Más célok, és a papíron erősebb Nápoly nem csak papíron volt erősebb.

Két korai gól döntötte el a meccset, a Torino így maradt a veszélyzónában, Gattusoék pedig beérték a Juventust, és két pontra vannak az Atalantától.

A vendégeknél ezúttal nem kezdett Mertens, Lozano vagy Fabián Ruiz, de a pályán levők helyettük is elintézték a bikákat. Tiemoue Bakayoko a 11. percben egy távoli lövésből szerzett vezetést, a védekező középpályásnak nem feladata a gólszerzés, inkább az ellenfél megállítása, de tökéletesen célzott, és Salvatore Sirigu hiába vetődött, nem érte el a kapu jobb oldalába tartó lövést.

Két perccel később egy védelmi bakiból kifolyólag növelni tudták előnyüket a királykék-mezesek, Victor Osimhen lopott el egy passzt, majd gyorsan kapu felé iramodott, és egy kis szerencsével ugyan, de meglőtte a vendégek második gólját.

Nem volt vége a Napoli rohamoknak, Victor Osimhen, Matteo Politano és Piotr Zielinski is próbálkozott, a lengyelé volt a legközelebb a gólhoz, a kapufát találta el.

A Torino egyszer szépíthetett volna, azt is egy öngólból, de Osimhen a saját kapuja előtt is remekelt, a gólvonalról fejelte ki a labdát.

A második félidőre szinte semmit nem változott a játék képe, maximum annyiban, hogy most nem talált be a Napoli – pedig a helyzeteik megvoltak -, és a Torino Ansaldi révén helyzetbe került.

Maradjunk annyiban, hogy örülhetnek a hazaiak, hogy megúszták kettővel…

Előző 5 meccs eredménye
2021.01.03.Serie A
parma
0:3
torino
Serie A
2020.06.20.Serie A
torino
1:1
parma
Serie A
2019.09.30.Serie A
parma
3:2
torino
Serie A
2019.04.06.Serie A
parma
0:0
torino
Serie A
2018.11.10.Serie A
torino
1:2
parma
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Parma – Crotone

Joggal várható lett volna a Parmától, hogy legyőzik az utolsó helyezettet. Akkor sem lettek volna kint a vízből, szó sincs erről, de így a saját dolgukat lehetetlenítették el, innen már valóságos csoda lenne visszakapaszkodni. És legyen akármilyen szimpi csapat D’Aversa együttese, ki fognak esni.

Egy hétgólos őrület végén örülhettek Simyék, akik papíron szintén elérhetik a célt, és a jövő évet is a Serie A-ban kezdhetik, de erre ugyanúgy kevés esély mutatkozik. Szinte egyenlő a nullával.

Már az első félidőben sem finomkodtak a csapatok, Junior Messias csavarása ugyan még a kapufán csattant, de a 15. percben Lisandro Magallán fejese már a hálóban kötött ki, ezzel vezettek a vendégek. Nem sokáig, mert a hazaiak a semmiből egyenlítettek, Andreas Cornelius beadását Hernani fejelte be.

Viszont a Crotone még a félidő előtt újabb két gólt szerzett, mindkettőt az utolsó öt percben: Előbb Simy passzolt két méterről az üres kapuba, majd Adam Ounas 18-ról lőtte ki a bal alsót.

Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment a kétgólos előny. Gervinho a 49. percben szépített, az 54.-ben pedig már 3-3 volt az állás, köszönhetően Valentin Mihaila találatának.

A Nagy Fordítás viszont nem sikerült. Sőt… A 69. percben Simy, a Crotone legjobb góllövője ismét lecsapott, ezúttal büntetőből, ugyanis Osorio húzta ki Reca lábát, és a szabálytalanság pont a tizenhatos vonalán történt.

Harmadszor már nem sikerült egyenlíteni, így hát a Crotone jó Dugovics Tituszként magával fogja rántani a Parmát.

Összefoglalás

Elég kiábrándító volt Davide Nicola csapatának játéka legutóbb, és több hibát nem nagyon engedhetnek meg maguknak, a hasonló képességű csapatok elleni mérkőzéseket egytől egyig meg kell nyerniük. És a Parma a kötelezők közé tartozik.

Főleg, hogy mentálisan is valószínűleg szétestek, és még sérülések is hátráltatják őket. Legújabb kiesőik Dennis Man és Yann Karamoh, de Cyprien, Inglese, Zirkzee, Iacoponi, Gagliolo és Juraj Kucka sem lesz bevethető.

A Torinonál sérült nincs, csak eltiltott, abból viszont kettő. Rolando Mandragora az előző meccsen került a kiállítás sorsára, míg Simone Verdi pedig az ötödik sárga lapját kapta a nápolyiak ellen.

Az év elején, január harmadikán az Ennio Tardiniben mérkőztek meg egymással, nagyon simán, 3-0-ra nyertek a vendég torinóiak.

Nem megy a Parmának, nagyon nem. Olyannyira nem, hogy az elmúlt öt meccsükön csak egy pontot gyűjtöttek be.

A Napoli elleni meccset leszámítva a Torino viszont jó formában van, iksz a Juventus ellen, győzelem az Udinese és az AS Roma ellen… ez pedig nem rossz.

Egy újabb győzelem nagyot lendíthetne rajtuk, és akkor talán Davide Nicola elérné a célt, amiért kinevezték: Megmenteni a bikákat.

És én erre számítok. Ahogy a fogadóirodák is, jelentősen lecsökkent a Torino győzelmére adott odds. De még mindig bőven megéri fogadni rá. Csak nehogy aztán megtréfáljanak minket Corneliusék…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső