Torino – Sampdoria: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 28.
Torino
Teljesítmény:
N V D N V
  • Stadio Olimpico di Torino
  • November 30. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Sampdoria
Teljesítmény:
V V V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai másik meccsünk a Torino – Sampdoria lesz. Nem ez lesz a forduló zárómeccse, hiszen háromnegyed kilenckor még lesz egy találkozó, de úgy gondoltam, ebben a meccsben nagyobb potenciál rejtőzik, mint a Geona – Parma meccsben.

A Torino jelen pillanatban kieső helyen áll, már tavaly sem ment a játék nekik, de akkor meglett a bentmaradás, most is korai lenne még jósolni, de ha minden így megy tovább, akkor lesznek problémáik és lesz izgulnivalójuk a torinóiaknak.

Ellenfelük az a Sampdoria lesz, akik két nagy skalpot begyűjtöttek ebben az idényben, három-három gólt gurítottak a Lazionak és az Atalantának, de közben meg simán képesek kikapni a Cagliaritól.

Néhány fogadóiroda kínálatát megvizsgálva látszik, hogy ők maguk is kiegyenlített meccset vívnak, és a többség – ha csak egy picivel is -, de inkább a Torino sikerét várja.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Inter – Torino

Szinte semmi esélyt nem adtak a Torinonak a bukik, az Inter a San Siroban fogadta őket, és tény és való, hogy valószínűbb volt egy hazai győzelem, mint bármi más. Ennek ellenére korrekt játékot mutatott be Marco Giampaolo csapata, az első félidő legvégén pedig még a vezetést is megszerezték. Maga a befejezés is szép volt Simone Zazától, de a hozzá érkező, sarokkal elkövetett passz Soualiho Meitétől… Na, az volt az igazán gyönyörű.

A második félidőben még nagyobb sokk érte a kék-feketéket, Ashley Young szabálytalanodott (mellbe rúgta Singot), Cristian Ansaldi pedig gólt szerzett. Furcsa volt egyébként, először a játékvezető továbbot intett, majd körülbelül másfél perccel később – egy Inter szabadrúgás előtt – jelezte a játékvezetőnek, hogy nézze meg mégis a visszajátszást.

Amikor már azt hitték a vendégek, hogy megvan a meccs, akkor megrázta magát az Inter. Két perccel Ansaldi gólja után Alexis Sánchez szépített, újabb három perc múlva meg már 2-2 volt az állás, Lukaku egyenlített.

A meccs legvégére is maradt két gól, Lukaku rúgta meg második gólját, valamint betalált Lautaro Martinez is, így a mennyből hamar a pokolba kerültek Verdiék…

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.08.Serie A
torino
1:3
sampdoria
Serie A
2019.09.22.Serie A
sampdoria
1:0
torino
Serie A
2019.04.03.Serie A
torino
2:1
sampdoria
Serie A
2018.11.04.Serie A
sampdoria
1:4
torino
Serie A
2018.02.03.Serie A
sampdoria
1:1
torino
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sampdoria – Bologna

Remekül indult a bajnoki találkozó a hazaiak számára, Thorsby a hetedik percben fejelte be Antonio Candreva szögletét. Ezután még Quagliarella előtt adódott lehetőség, de fölé emelt a veterán csatár.

A másik oldalon Palacio lövését kellett védeni, majd az egyenlítést szintén egy szöglet hozta meg, Regini öngólja után 1-1-gyel vonultak szünetre a felek.

A fordulást követően egy ideig a mezőnyben folyt csak a játék komolyabb ziccerek nélkül, egészen pontosan az 52. percig, ekkor Barrow száguldott el a baloldalon, visszahúzta a labdát, a beívelésére ketten is érkeztek, közülük Orsolini bólintott a hálóba.

A második Bologna találat után sem tudott magához térni a Samp, Palacio révén még komolyabb előnyre tehettek volna szert a vendégek, de egyszer Audero hárított, második alkalommal pedig a kapufa.

Nem lehet azt mondani, hogy nem volt megérdemelt a Bologna győzelme, ezúttal a hazaiak ritka gyenge teljesítményt tettek le az asztalra.

Összefoglalás

A Bikák hazai pályán még nyeretlenek ebben a szezonban, összesen 1 pontot szereztek odahaza, mellette 3 vereségük van. A Samp idegenbeli mérlege a következő: 2 győzelem, 2 vereség.

Kicsit jobban állnak, de a bukik valamiért hazai győzelemre számítanak. Én ebben annyira nem vagyok biztos, de azt már korábban kifejtettem, hogy számomra érthetetlen a Torino ennyire gyenge szereplése. Az volt már tavaly is, és most is az.

Most is jobban szerepel Claudio Ranieri együttese, tavaly ezen a pályán 3-1-re nyertek, akkor Gastón Ramirez duplája, és Fabio Quagliarella találata döntött, a hazaiaktól Verdi lőtte a gólt.

A meccs kimenetele azért nálam nem annyira tuti, számomra ez egy háromesélyes találkozó, ilyenkor – tudjátok – megnézem azt is, hogy van-e egyéb fogadási lehetőség. És ami feltűnt és tetszik, hogy a Torino egyetlen meccsét leszámítva mindig szerzett gólt. A Crotone elleni bajnoki végződött 0-0-val a hazai meccsek közül. Ráadásul sok az over 2,5, a Serie A mezőnyében ők játszották a legtöbb olyan meccset, ami gólgazdagra sikerült. Gólarányuk pedig 14-20.

Hétközben a kupában volt érdekelt mindkét csapat, a Torino megverte a másodosztályú Entellát, míg a Sampdoria búcsúzott, a Genoa együttese ellen kaptak ki 3-1-re.

Erre a meccsre nekem két tippem van: Az egyik az over 2,5, ezt már ki is fejtettem, a másik pedig az, hogy mindkét csapat szerez gólt. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy uncsi 0-0 legyen ebből a találkozóból, főleg, hogy a Torino szeretne megindulni felfelé. Én most inkább az előbbit választom.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső