Torino – Sassuolo: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2021 március 15.
Torino
Teljesítmény:
V V N D D
  • Stadio Olimpico di Torino
  • Március 17. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Sassuolo
Teljesítmény:
N V D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jöjjön egy elmaradt olasz bajnoki, a Torino – Sassuolo. Ez a meccs a 24. fordulóból maradt vissza, ekkor nem tudta ugyanis vállalni a játékot a Torino együttese, több játékos is megfertőződött a koronavírussal. A bikák aztán az azt követő mérkőzésüket sem játszották le – de az nem valószínű, hogy pótolva lesz -, most arra hajtanak, hogy meglegyen a negyedik győzelmük a szezonban. Bizony, eddig mindössze háromszor tudtak nyerni Belottiék, emellett van 11-11 döntetlenjük és vereségük.

A Sassuolo is gyengélkedett többször már ebben az idényben, de aztán vannak felvillanásaik. Mint például hétvégén, amikor a Verona csapatát győzték le nagy csatában. Erről hamarosan fogok bővebben is beszélni.

Nagy szüksége volna a három pontra a hazaiaknak, mert egyre forróbb a talaj a csapat talpa alatt. Befordultunk a hajrára, már csak 11 (pontosabban 13… Vagy 12) forduló maradt hátra, ennyi ideje van Davide Nicola csapatának kiharcolni a bennmaradást.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Torino – Inter

A meccset a nerazzuri kezdte jobban, főleg Lautaro Martinez volt az, aki Salvatore Sirigu kapuja előtt keltette a feszültséget, volt egy jó fejese az argentinnak, valamint egyszer az utolsó pillanatban tudtak felszabadítani előle. Mégis, a legnagyobb lehetőség az Inter tizenhatosán belül adódott, Simone Verdi egy szöglet után bólintott a baloldali kapufára. Kicsivel több szerencsével vezethettek volna a hazaiak.

Az első félidő lefújásakor 0-0-t mutatott az eredményjelző, ennél több kellett az Internek a győzelemhez.

Lautaro nagyon akart, és végül valóban ő lett a hős. Egyrészt kiharcolt egy tizenegyest a 61. percben, nem igazán lehetett vitatkozni a játékvezető ítéletével, Izzo valóban hátulról megrúgta az Inter csatárát, jöhetett a tizi. Amelyhez Romelu Lukaku állt oda, és bár Sirigu nagyon koncentrált, nem találta el, hogy a belga melyik sarkot fogja választani. Amúgy a bal alsó volt az, vezetett az Inter.

Nem sokáig, nyolc perccel később egy elég fura góllal egyenlítettek a hazaiak. Egy szöglet utáni kavarodásnál a télen a Betisből igazolt Antonio Sanabria eszmélt a leggyorsabban, és lőtt a kapuba. A fura jelzőt pedig azért mondtam, mert akkora kavar és összecsapás-áradat volt a tizenhatoson belül, hogy volt, hogy egy időben öt játékos is a földön feküdt.

A 85. percben viszont az Inter behúzta a meccset, ahogy említettem, Lautaro Martinez volt a hős, ő volt az, aki Alexis Sánchez jobboldali beadását a hálóba fejelte.

Összességében jobb volt az Inter, a Torino kihozta a maximumot ebből a találkozóból, és ez ennyire volt elég.

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.23.Serie A
sassuolo
3:3
torino
Serie A
2020.01.18.Serie A
sassuolo
2:1
torino
Serie A
2019.08.25.Serie A
torino
2:1
sassuolo
Serie A
2019.05.12.Serie A
torino
3:2
sassuolo
Serie A
2018.12.22.Serie A
sassuolo
1:1
torino
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sassuolo – Verona

Két tippem volt erre a meccsre, az egyik bejött, a másik sajnos nem. Jól gondoltam, hogy mindkét csapat a kapuba fog találni – annak ellenére, hogy mindketten nulláztak az ezt megelőző meccsükön – illetve nálam a legesélyesebb eredmény a döntetlen volt. Ez is közel járt az igazsághoz, de végül a hazaiak 3-2-re tudtak nyerni.

Azt is jól gondoltam, hogy a Ciccio Caputo, Defrel, Djuricic hármas kezdeni fog, az első gól pedig már négy perc után megszületett. Épp Defrel volt az, aki a tizenhatoson belül kereste a lövő pozíciót, de mivel nem találta, a mögötte érkező Manuel Locatelli elé passzolt, ő meg okosan a bal sarokba helyezte a labdát.

Ezt követően is volt mit nézni, Consigli és Silvestri mutatott be szép védéseket, Domenico Berardi meg a gyengébb lábával lőhetett nagy helyzetben, az a próbálkozás centikkel, de elkerülte a kaput.

A lefújás előtt egyenlített a Verona, Darko Lazovic volt a gólszerző.

A második félidőben jött az újabb gól, ezt a Sassuolo szerezte: Filip Djuricic szelidített meg egy labdát jó 12-13 méterre a kaputól, majd a spiccel szerzett gólt. Sikerült mindez annak ellenére, hogy előtte vagy 4 veronai védő állt.

De még itt sem volt vége, még egyszer egyenlíteni tudtak a vendégek: A 78. percben a csereként beálló Federico Dimarco bombázott Consigli kapujába.

A győzelem azonban a hazaiaké lett, egy kaotikus szituáció végén a szintén csere Hamed Traoré alakította ki a 3-2-es végeredményt.

Összefoglalás

Nem túl biztató az, ahogy a Torino szerepel, ettől függetlenül még minden esélyük megvan arra, hogy kivívják a bennmaradást és a legjobbak között szerepelhessenek jövőre is.

Ami a legszomorúbb ebben a helyzetben, hogy hazai pályán még egyszer sem tudtak nyerni. Hét döntetlenjük és öt vereségük van, de győzelem az nulla.

A Sassuolo idegenbeli teljesítménye is megér egy misét, jobban szerepelnek, mint hazai pályán.

A hazaiaknak még két játékost kell nélkülözniük a vírus miatt: Wilfried Singot és Nicola N’Koulout.

De Zerbi mester pedig Filippo Romagnára és Mehdi Bourabiára nem számíthat.

Ami a közös meccseiket illeti: Nem szoktak unalmasak lenni ezek a találkozók, ősszel például 3-3-as döntetlennel zártak, de előtte is voltak jó meccseik.

Most is hasonlóra számítok, konkrétan gólokra. A Sassuolo védelme nem áll a legbiztosabb lábakon, és hát a Torinoé sem. Elől viszont vannak olyan játékosok, akik képesek lehetnek feltörni a másik védelmét, így a tippem az volna, hogy mindkét fél betalál.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső