Torino – Verona: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 21.
Torino
Teljesítmény:
V N V N V
  • Stadio Olimpico di Torino
  • Július 22. 21:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Verona
Teljesítmény:
D V D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Véget ért a Bundesliga, vasárnap véget ért a La Liga, a mostani hétvégén véget ér a Premier League és már csak a Serie A-ból maradt pár forduló. Konkrétan már csak négy kör és a taljánok is pihenőre mennek. Addig viszont használjuk ki, hogy a pályán vannak, egyrészt élvezzük a meccseket a szokásosnál rövidebb nyári szünet előtt, másrészt próbáljuk kisajtolni a hátralévő meccsekből a legtöbbet.

A Veronáról sokszor írtam már, a legjobb újonc az olasz első osztályú bajnokságban, akik nagyrészt kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtottak az egész szezonban. A Torinonál már nem ilyen egyszerű a dolog, egyértelműen csalódás a szezon, és bár kiesni már nem fognak, de nem lennénk meglepődve, ha a bajnokság végeztével azonnal menesztenék Longo vezetőedzőt. Ez már régóta pletyka, de a csapat nem segít Longon, ugyanis az eredmények borzalmasak az egész idényben.

Négy forduló alatt még 12 pontot lehet összegyűjteni, szóval nem lehet azt mondani, hogy biztosan bent marad a Torino, de azért elég nagy az esély rá.

A másik oldalon egy kellemes szezon kellemes befejezésére van kilátás, talán még maguk a veronaiak sem számítottak arra, hogy a felsőházban zárják a szezont.

Nézzük, milyen eredmény várható a Torino – Verona meccsen?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Fiorentina – Torino

Egy felettébb érdekes góllal szerzett vezetést a firenzei alakulat, és már rögtön a meccs elején, a második percben. Ribery ugratta ki Kouame-t, aki ugyan csetlett-botlott a labdával, de csak sikerült bevezetnie a tizenhatoson belülre. Lövése olyan minőségű volt, mint cselsorozata, mégis szerencséje lett. Az eltört labda Lyanconak, a vendégek védőjének testéről a hálóba hullott.

A gyors és szerencsétlen öngól látványosan összezavarta a Torinot, az első félidőben momentumaik sem voltak. Szerencséjükre a Fiorentina is csak támadgatott és nem jutott komolyabb lehetőségekig. Ennek eredményeképp a félidő 1-0-s hazai vezetéssel ért véget.

A fordulás után is maradt változatlanul minden, a Torinonak maccsa sem volt, a Fio pedig próbálkozott, de nem sok sikerrel.

A semmiből aztán jött egy Torino kapufa, Belotti fejese pattant ki az alapvonalon túlra.

Az első gólhoz hasonlóan a másodikat is egy Torino-hiba után jött össze. Meite nem tudott átvenni egy labdát, ami Riberyhez került, ő ezúttal Cutronet ugratta ki, az olasz pedig eldöntötte a meccset.

Riberyt pedig meg lehet dicsérni: Gyakorlatilag két gólpasszt adott ki a meccs folyamán, a Fiorentina pedig simán nyert.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.15.Serie A
verona
3:3
torino
Serie A
2018.02.25.Serie A
verona
2:1
torino
Serie A
2017.10.01.Serie A
torino
2:2
verona
Serie A
2016.01.31.Serie A
torino
0:0
verona
Serie A
2015.09.13.Serie A
verona
2:2
torino
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Verona – Atalanta

A legjobb formában levő bergamóaiak ahhoz a Veronához látogattak, akik immáron négy mérkőzés óta képtelenek voltak nyerni. Igaz, nehéz sorozatban voltak, Inter, Fiorentina, Roma… Bár az ezt megelőző meccsen a Brescia verte meg őket 2-0-ra.

Így vágtak neki a mérkőzésnek, ahol természetesen az emberek 90%-a Atalanta győzelmet várt. Azonban most nem volt góleső, mint a Brescia ellen (6-2), az első félidőben nem is esett gól. A másodikban azonban egy hazai hibát kihasználtak. Gunter veszítette el a labdát utolsó emberként, Zapata megindult a kapu felé és nem hibázott.

A Verona nem adta fel és egy kipattanót Pessina passzírozott be a kapuba. Hiába ment előre az Atalanta, hogy a győztes gólt megszerezzék, a Verona állta a sarat, a végeredmény 1-1 lett.

Tegyük hozzá, hogy nehéz sorozata volt az újoncnak, de a tény az bizony tény: Öt meccse nyeretlenek.

Összefoglalás

Egyértelmű, hogy az utóbbi ellenfelekhez képest most könnyebb dolguk lesz, de ott bujkál az emberben a tény, hogy öt Verona meccs telt el Verona-győzelem nélkül. Ez óvatosságra int.

A Torino 37 pontjával szinte biztosan bent marad, hacsak a Lecce és a Genoa nem csinálnak egy tökéletes utolsó négy fordulót. Kevés esély van rá, valljuk be.

Ami az érdekes, hogy legutolsó öt meccsükből négy is 2,5 gól fölött végződött, az a maradék egy meccs egy unalmas 0-0 lett.

Az őszi mérkőzésükre viszont mindent lehet mondani, de azt nem, hogy unalmas lett volna. A végeredmény 3-3 lett, akkor a Verona 0-3-ról állt fel és egyenlített.

Ezen a nyomon el lehet indulni, egy ilyen meccsel most is kiegyeznék pártatlan szurkolóként. Mint sportfogadó is, ugyanis véleményem szerint remek esély mutatkozik arra, hogy ezúttal is legalább 3 gólt lássunk.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső