Törökország – Oroszország: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 11.
Törökország
Teljesítmény:
D D D D V
  • Sükrü Saracoglu Stadium
  • November 15. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Oroszország
Teljesítmény:
D D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kicsit nézzünk lefelé, nem csak az A divízió létezik ugyanis. Vannak itt izgalmak a Nemzetek Ligája többi csoportjában is. Ezek közül elsőként most a Törökország – Oroszország meccset hoztam, ami első blikkre, a tabellára pillantva sima vendég, de a bukik nem hiába tartják most esélyesebbnek a törököket. A meccsek kétharmada már lement, ezek alapján azt mondhatjuk, hogy a török válogatott már nem az, mint régen, az oroszok viszont elég magabiztosan menetelnek a feljutásig. De még van két meccs és minden elúszhat Csercseszov csapatának, főleg, hogy a csapatkapitány, az egyik legfontosabb láncszem kimaradt… Hogy is mondjam… Nem megfelelő viselkedése miatt.

Remek kis meccs lesz ez!

Mi történt korábban?

Vegyük sorra, milyen meccseket játszottak mostanság, milyen kerettel vágnak neki a meccsnek a csapatok és hogy szerepeltek a csoportjukban?

Törökország – Szerbia

Izgalmas, helyzetekkel teli találkozót játszott egymással a B4-es divízió harmadik és negyedik helyezettje. Meg kell valljam, számomra a szerb válogatott óriási csalódás ezen a tornán, a játékoskeret alapján egy sokkal jobb teljesítményre számítottam tőlük. Félreértés ne essék, örülök, hogy Belgrádban sikerült legyőzni őket a magyar válogatottnak, és remélem ez vasárnap is sikerül (ha választani kell, hogy a három mostani meccsünk közül válasszak, szerintem tudjátok a választ…), de ilyen kerettel 2 pontot gyűjteni 4 meccs alatt. Hát, több mint ciki.

Merthogy ez a meccs amúgy döntetlennel ért véget és nevezhetjük a törökök remek hajrájának vagy a szerbek felelőtlenségének, oly mindegy, 2-0-s vezetésről bukták el a három pontot Szergej Milinkovics-Szavicsék.

Török támadásokkal indult a meccs, de az egész találkozóra mondhatjuk, hogy kiegyenlített volt, a felek tüzeltek becsülettel. A török offenzíva nem vezetett sikerre, majd jött a már említett Szergej Milinkovics-Szavics, aki mind a 191 centiméterét bevetette Risztics baloldali beadása után, ez pedig eredményre vezetett, a Milinkovics-Szavicsot fogó védő egy fejjel alacsonyabb volt, ezzel a fejessel szerezték meg a vezetést a szerbek.

A 29. percben a gólpasszt jegyző Risztics is gólt szerezhetett volna, de csak az oldalhálót találta el.

Ugorjunk a második félidőre, ahol a következő esemény egy tizenegyes volt: Az 52. percben a törökök védőpárosa, Tekdemir és Demiral együttes erővel küldték földre a beinduló Djuricsicset, a megítélt büntetőt pedig a (z általában) biztos lábú Alekszandr Mitrovics lőtte kapuba.

A törökök ekkor kapcsoltak, hogy ők bizony meccsen vannak, gól nélkül meg nincs győzelem, úgyhogy belehúztak, ennek az 56. percben lett eredménye, az AC Milan kiválósága Calhanoglu egy szép összjáték után Dmitrovics lábai között lőtt a kapuba, 1-2.

Mindent bevetettek a törökök, volt itt Yilmaz lövés, Ünder ziccer és Karaman is villantott, de Dmitrovics mindent hárított. Kivéve a 76. percben Tufan közeli kísérletét.

A meccs végén jöhetett volna a slusszpoén, a cserejátékos, Vlahovics fejese majdnem utat talált a kapuba, de Demiral a gólvonalról kivágta a labdát.

Maradt a 2-2 egy nagyon izgalmas meccsen.

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.11.Nemzetek Ligája
oroszország
1:1
törökország
Nemzetek Ligája
2018.10.14.Nemzetek Ligája
oroszország
2:0
törökország
Nemzetek Ligája
2018.09.07.Nemzetek Ligája
törökország
1:2
oroszország
Nemzetek Ligája
2018.06.05.Barátságos Mérkőzés
oroszország
1:1
törökország
Barátságos Mérkőzés
2016.08.31.Barátságos Mérkőzés
törökország
0:0
oroszország
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Oroszország – Magyarország

Kevésbé volt gólgazdag és eseménydús meccs a mieink oroszországi fellépése, de azt hiszem, ezt mi nem bánjuk, ez az orosz csapat kétségkívül nagyon erős, örülhetünk az egy pontnak is.

Oké, esemény az volt, csak nem éppen az orosz kapu előtt, javarészt a mi térfelünkön folyt a játék. Az első félidő nagyon hasonló volt a másodikhoz, a házigazdák minden labdára rendkívül agresszíven érkeztek, gyorsak voltak, határozottak, így a magyarok sokszor azt sem tudták, mi történik körülöttük. Egy valaki viszont pontosan tudta, ő pedig Gulácsi Péter volt, akinek rengeteget köszönhet a magyar csapat.

Egyébként dicséret illet mindenkit, mert azért csak gól nélkül tartották Dzyubáékat, és ha már a védők és Gulácsi sem tudott segíteni, akkor kisegített bennünket a felsőléc.

Óriási bravúr ez, két győzelem után Oroszországban sem szenvedett vereséget a magyar csapat. A novemberi zárás akár még feljutást is eredményezhet, de mondom, a legfontosabb, hogy megnyerjük az Izland elleni play off döntőt!

Összefoglalás

Az első és legfontosabb hír: Artem Dzyubát (ideiglenesen?) kitették a válogatottból, amiért olyan dolgot tett, amit… Hát, amit nehezen dolgoznak fel azok, akik látták, de maga a csatár is örül, hogy maszkban kell utcára lépni. Nem írom le, mert nem bulvároldal vagyunk, sem pornó, hamar meg fogjátok találni.

No, ezzel az oroszok egyik legjobbja kiesett a képből, így máris érthetőbb az, hogy miért tartják a fogadóirodák esélyesebbnek a törököket.

Azokat a törököket, ahol a török lapok szerint nincs újdonság, nincs nagy meglepetés, legjobbjaikkal állhatnak ki.

Az előző meccsükön már bizonyították, hogy nem rossz csapat ők, de tény és való, hogy valami hiányzott. Ettől függetlenül Oroszországban jó játékot mutattak be, 1-1-es döntetlen lett a jutalmuk. Valójában erő alapján mindegyik csapat van olyan jó, hogy a B csoportban maradhasson, de valakinek búcsúznia kell. Ezért is fognak extra akarattal játszani a törökök.

Magam részéről most reálisnak látom az oddsokat, valóban sok kis apróságon dőlhet el, melyikük nyer, de azt hiszem, legjobb döntés a törökök győzelmére tenni. Pláne, ha úgy játszanak, ahogy a szerbek ellen a második félidőben…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső