Toronto FC – Columbus Crew: Fogadási Tippek és MLS Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 június 27.
Toronto FC
Teljesítmény:
N N V N N
  • BMO Stadium
  • Június 30. 01:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Columbus Crew
Teljesítmény:
D D N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szó mi szó, a hétvégénk ezúttal nem sikerült olyan erősen, mint a legutóbbi, lényegében minden, amin bukhattunk, azon buktunk. Továbbra is tartom, hogy ez egy lényegében félig-meddig ismeretlen terep a számunkra, rengeteg meglepetés is született a héten, szóval én speciel nem vagyok elkeseredve, de azért a biztonság kedvéért megnéztem, mikor kezdődnek a nagyobb bajnokságok… Maradunk, hiszen július hónapban sem nagyon tudunk másra fogadni, ami jó hír, hogy a jövő héten kezdődik a Bajnokok Ligája, megint becsatlakozunk már az első selejtezőtől.

És azt hiszem, hogy több ilyen ótvar hétvége fogadási szempontból nem lesz, mert ez tényleg elképesztően gyenge volt. Akadt meccs, ami simán elment, volt, ami az utolsó percekben, és ezúttal a mi csapatainkat hagyta el a szerencse.

A héten megint az amerikai – norvég – svéd vonalon mozgunk, de most sem tudunk visszaállni a szokásos napi nyolc tippre, egyszerűen nincs annyi meccs, újabb bajnokságokat pedig nem akarok behozni, nem hiszem, hogy nagyon sokakat érdekelne mondjuk az örmény vagy az izlandi bajnokság.

Ma csak MLS-találkozók következnek az oldalon, a Toronto FC – Columbus Crew csatával indítunk, ezt követi majd még másik öt mérkőzés.

Ha nem akartok ezeknél a kisebb bajnokságoknál velünk tartani, megértem, de ha adunk még egy esélyt, talán jól jövünk ki a dologból…

Vágjunk bele, és meglátjuk!

Toronto FC

Vágják a centit Torontóban, hamarosan már megérkezik és pályára léphet Lorenzo Insigne, aki már nem mai kölyök, de az MLS-ben még képes lehet néhány jó szezont lenyomni, láttunk már erre nem egy példát. És nyilván az Európa-bajnokságot nyert olasz szélső, akit a Napolinál bálványként imádtak, kiemelkedik minőségben a bajnokság csapatai közül.

Amíg Insigne nem jön, addig is kell meccseket lejátszani, így volt ezzel a kanadai együttes a hétvégén is, amikor az Atlanta United csapatát fogadták, és általános meglepetésre sikerült nyerni ellenük. Jonathan Osorio szerzett vezetést, majd az egyenlítést követően a hajrában volt még egy gól a hazaiakban, a padról beszálló Ralph Priso Mbongue találatával maradhatott otthon a három pont.

A Toronto a győzelemnek köszönhetően mostani ellenfelét megelőzte, megközelítette az Atlantát, de még mindig viszonylag távol, öt pontra a hetedik hely, amely már rájátszást ér.

Öt győzelmük van, három döntetlenjük és nyolc vereségük, az utóbbi öt meccsen kétszer nyrtek, kétszer kikaptak, egyszer ikszeltek.

Lássuk, hogy hazai pályán mit mutattak eddig: Sokat, ugyanis, öt győzelmük van és három vereségük, döntetlent még nem hoztak össze saját otthonukban. Tizenhárom gólt rúgtak és tizenhármat kaptak, mondhatni, hazai pályán egy stabil középcsapat a Toronto. Csakhogy vannak idegenbeli meccsek is, és ott nagyon nem megy a csapatnak.

Mindösszesen egy hiányzója lesz Bob Bradley mesternek, Noble Okello nem tud szerepelni, ő majd csak valamikor július hónap elején vagy közepén térhet vissza.

A várható kezdőcsapat:

Westberg – Thompson, Mavinga, Salcedo, Petrasso – Pozuelo, Osorio, Bradley, Kerr – Akinola, Jiménez

Egymás elleni meccsek:

Sorozatban három győztes meccset követően a Toronto tavaly látogatott a Crew otthonába, abban a reményben, hogy ezúttal is meglesz a győzelem, immáron a negyedik egyhuzamban. Ez a tavalyi bajnokság alapszakaszában történt, miután egyszer már nyert a Toronto. A sorozat azonban megszakadt, ugyanis a hazai pályán játszó Crew 2-1-re nyerni tudott. És idén márciusban megismétlődött ugyanaz az eredmény, ismét 2-1-re nyert a Columbus hazai pályán, de már a mostani bajnokságban.

Az utolsó öt meccs tehát három torontói és két Crew-sikert hozott, és mindig az a csapat nyert, amelyik hazai pályán játszott.

Gólok tekintetében a találkozókon általában mindkét fél betalált a hálóba, két olyan alkalom volt a közelmúltban, amikor csak az egyikük. Döntetlent régóta, lassan négy éve nem játszottak.

A Toronto otthonában a mérleg: Négy győzelem és egy vereség, a Columbusnak 2018-ban sikerült itt nyernie, ritka alkalmak egyike volt ez…

Előző 5 meccs eredménye
2022.03.12.MLS
columbus
2:1
toronto
MLS
2021.05.29.MLS
columbus
2:1
toronto
MLS
2021.05.13.MLS
toronto
2:0
columbus
MLS
2020.09.28.MLS
toronto
3:1
columbus
MLS
2019.10.06.MLS
toronto
1:0
columbus
MLS
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Columbus Crew

A fenti írásból már rájöhetettek, hogy a Columbus sem áll túlságosan jól, hiszen írtam, beérte őket a Toronto a legutóbbi győzelmük miatt. A Crew nem nyert a hétvégén, mégsem lehet teljesen elégedetlen, hiszen a Real Salt Lake, vagyis a Nyugati Konferencia egyik élcsapata, nem tudott nyerni ellenük, ráadásul idegenben.

Nem mondom, hogy nem volt jobb a hazai csapat, de gólt nem sikerült rúgni Eloy Room kapusnak.

A Crew most már csak a DC United – Chicago Fire kettősnél gyűjtött több pontot, de nincs még abszolút veszve semmi. Tavaly a rájátszást nem sikerült elérni, egy ponttal maradtak le róla, idén bizonyára szeretnék már elérni. Még az alapszakasz fele hátra van, szóval szerintünk bőven van esély.

Idegenben a Crew főként az ikszeket gyűjti, nyolc meccsükből öt ért véget döntetlennel, egyet nyertek meg és kétszer kaptak ki.

Ahogy a Torontóban, itt is egy sérült van mindössze, ő viszont nagyon fog hiányozni. Lucas Zelarrayan kilenc meccsen öt gólt rúgott sérülése előtt, visszatérni majd pár hét múlva tud a középpályás.

A várható kezdőcsapat:

Room – Moreira, Mensah, Degenek, Santos – Artur, Nagbe, Morris – Yeboah, Hurtado, Etienne

Tippelde

A Toronto mostani hazai meccsei leginkább a gólokról szólnak. No meg a hazai sikerekről, a csapat három meccsét sorozatban megnyerte, joggal lehet most önbizalmuk. A Columbus ugyan idegenben nem remekel, mégis veszélyes lehet a hazaiakra.

Ám úgy gondoljuk, nyerni végül a Toronto fog, gólok terén pedig meg lehet próbálkozni azzal is, hogy mindketten a hálóba fognak találni, meg azzal is, hogy legalább két és fél gól esik majd a mérkőzésen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.60 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.62 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.62 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső