Tottenham-Bournemouth – Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2019 november 28.
Tottenham
Teljesítmény:
N N D N D
  • Tottenham Hotspur, London
  • November 30. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Bournemouth
Teljesítmény:
V V N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha az angol elsőosztályú labdarúgó-bajnokság tabellájára pillantunk, akkor elég meglepőnek találhatjuk az elmúlt években a ligában domináns Tottenham Hotspur szereplését, amely 13 meccsen szerzett mindössze 17 pontjával csak a 10. helyen áll – nem csoda, hogy nemrégiben a londoni klubtól elküldték az előző szezonban tanítványait még a BL-döntőbe vezető Mauricio Pochettinót és helyette a brutális költekezéseiről és kirohanásairól is ismert portugál José Mourinho került nemrég a kispadra.

Ez eddig jó váltásnak tűnik, hiszen azóta a Tottenham nyert a West Ham United otthonában és tegnap megverte a görög Olympiakoszt is (ráadásul utóbbit 0-2-ről fordítva), így nem csoda, hogy hétvégén az AFC Bournemouth ellen megrendezésre kerülő hazai meccsén eléggé a Spurs felé billen a mérleg, hiába a tabellaszomszéd, 11. helyen álló csapat az ellenfél.

Nem csoda, hogy a fogadóirodák is relatíve kis szorzót kínálnak a hazai győzelemre, 1.40-nél nagyobb oddszot nem igazán találhatunk, hiába nyert meg mindössze négyet a legutóbbi 13 meccséből Mourinho alakulata. Otthon kicsivel jobbak a statisztikák, hatból csak egyszer veszítettek az utolsó hazai meccseiken és mérkőzésenként majdnem 2 gólt rúgtak, ami kicsivel jobb is, mint a tavalyi átlaguk.

A vendég Bournemouth két vereség után érkezik a Spurs stadionjába és számukra sajnálatos módon nem szól mellettük az a tény, hogy idegenben hat meccsen csak kétszer tudtak nyerni és mindössze hét gólt szereztek, de ami a számokból igazán érdekes lehet nekünk fogadási szempontból, az az, hogy ha vendégként játszanak valahol, akkor átlagosan 2.5 gól van egy meccsen, amit összevetve a Spurs hazai átlagával, szinte kínálja azt a fogadási lehetőséget, miszerint a mérkőzésen 2.5 gólnál több találat lesz (főleg, ha egymás elleni meccseikből számolunk egy gólátlagot, ami 3.13).

Az elmúlt tíz évben egyébként a két csapat 10 alkalommal találkozott, ezekből hatot a Tottenham nyert meg, a Bournemouth számára viszont csak egyszer termett babér, a sors furcsa fintora, hogy pont ez volt a legutolsó meccsük, még májusban nyertek 1-0-ra.

Előző 5 meccs eredménye
2019.05.04.Premier League
bournemouth
1:0
tottenham
Premier League
2018.12.26.Premier League
tottenham
6:0
bournemouth
Premier League
2018.03.11.Premier League
bournemouth
1:4
tottenham
Premier League
2017.10.14.Premier League
tottenham
1:0
bournemouth
Premier League
2017.04.15.Premier League
tottenham
4:0
bournemouth
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Mourinhóék számára azért is nagyon fontos egy újabb siker, mert az eredmények szerencsés alakulásával akár már ismét ott lehetnek a legalább Európa Ligás szereplést ígérő ötödik hely környékén, viszont vereségük esetén már ez a pozíció is igen távol kerül tőlük. Az is biztos a híreket olvasva, hogy a Spurs játékosai ismét visszanyerték önbizalmukat, ennek megfelelően Kane és Son félelmetes kettősétől biztosan számíthatunk gólra, tehát hiába érvelnek azzal sokan, hogy a valaha volt legjobb Tottenham-edző, Pochettino eltávolítása megrogyasztotta a morált a csapaton belül, a nyilatkozatok és az eredmények mást mutatnak.

Meg aztán gondoljunk csak bele, 2008 óta nem volt olyan kevés pontja a csapatnak a szezon ezen szakaszában, mint most, ami megint csak erősíti, hogy helyes döntést hozott a klub Pochettino elbocsátásával. Tehát összegezve az eddigieket: figyelembe véve a Spurs javuló formáját, önbizalmát és azt, hogy most már nem nagyon veszíthetnek pontokat, továbbá tekintettel arra, hogy a Bournemouth az utolsó hét meccséből csak egyet tudott megnyerni és két vereséggel érkezik a Tottenham otthonába, nem elbizakodottság a hazai sikerre fogadni. Ezt még ráadásul meg is spékelhetjük azzal, hogy 2.5 gólnál több gólra fogadunk, ami pedig már egészen jó pénzt ígér majd a szelvényünkön.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső