Tottenham – Burnley: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 13.
Tottenham
Teljesítmény:
N D N D V
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • Május 15. 13:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Burnley
Teljesítmény:
V N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Bár most nem az Arsenalról lesz szó, az alábbi mondat kapcsolódni fog a Tottenhamhez. Tegnap volt ugyanis a Spurs elleni meccsük, ahol egy kicsit zárkózhattak volna a Chelsea-re, elszakadhattak volna a Tottenhamtől, és biztossá vált volna a helyük a BL-ben. De megint nem tudták átlépni a saját árnyékukat, és így két fordulóval a vége előtt Antonio Conte együttese odaérhet a negyedik helyre. Ismerjük az ágyúsokat, meg fogják adni a lehetőséget a Spursnek. Szóval nyerni kell Kane-éknek, először vasárnap a Burnley ellenében.

Sean Dyche távozását követően Mike Jackson menedzserré vált, érkezése nagyon felrázta a Burnleyt, eltávolodtak a piros zónától. Ám nem nagyon, még mindig veszélyben vannak. Most úgy tűnik, a Leeds lesz az, aki végül kiesik a Watforddal és a Norwichcsal, de még előfordulhat, hogy az Everton vagy a Burnley kerül bajba.

Egy pont jó lenne már, szerintem ezt most aláírnák Pope-ék is.

A fogadóirodák elég magabiztosak, úgy hiszik, hogy a Tottenham – Burnley mérkőzést a hazaiak nyerik meg.

Tottenham

Conte valóban ért a melójához, nem hiába akarják őt a PSG edzőjének. Alaposan sikerült megerősítenie a Tottenhamet, de ebben persze a játékosoknak is van érdeme. A Liverpool elleni döntetlen után a Spurs tegnap este az Arsenal ellen játszott, amely találkozó nagyon fontos volt mindkét csapat számára, a tét ugyanis a Bajnokok Ligája indulást érő negyedik hely. A mérkőzést megelőzően az ágyúsok előnye négy pont volt, ami most egyre csökkent, mivel a Tottenham jó játékkal 3-0-ra győzte le Mikel Artetáékat.

Bár a spanyol a meccs után ráfogta az eredményt a játékvezetőre, a 3-0 az 3-0. Harry Kane, valamint Szon Hung-min szerezték a gólokat, előbbi duplázni tudott. Tippünk az volt, hogy mindkét csapat betalál majd a hálóba, az Arsenal azonban ezt nem teljesítette…

Az EL miatt már nem kell aggódni, sem a Manchester United, sem a West Ham nem tudja őket befogni, egyértelműen a cél a BL. A Burnley mérkőzést követően a Tottenham majd idegenben lép fel a záró fordulóban, az ellenfél pedig majd a Norwich együttese lesz. Sorsolást tekintve tehát könnyebb dolga van Kane-éknek, egy fix kiesővel, valamint egy kiesés ellen küzdő együttessel harcolnak majd.

Hazai pályán magabiztosan játszik a Spurs, saját közönségük előtt 12-szer nyertek, 1-szer ikszeltek és 5-ször kaptak ki.

Cristian Romero kihagyni kényszerült az Arsenal elleni találkozót is, valószínűleg most sem lesz olyan állapotban, hogy pályára lépjen, Davinson Sánchez lesz a helyén. A lista nem csak belőle áll, Sergio Reguilón, Japhet Tanganga, Oliver Skipp és Matt Doherty szintén hiányozni fognak.

A várható kezdőcsapat:

Lloris – Sánchez, Dier, Davies – Emerson Royal, Bentancur, Höjbjerg, Sessegnon – Kulusevski, Kane, Szon

Egymás elleni meccsek:

Nem gyakori az, hogy a Burnley le tudja győzni a londoniakat, legutóbb ez mégis megtörtént. A februárra átrakott találkozón a Spurs volt az esélyes, a Burnley elvétve nyeregetett csak. Itt kifejezetten jól játszottak, és Ben Mee góljával 1-0-ra győztek.

Azért a mérkőzések java részét az észak-londoniak szokták megnyerni. Itt van például – még ugyancsak az idei szezonból – egy Ligakupa-találkozó, amit októberben rendeztek, annak is a Turf Moor adott otthont, de ott a Tottenham volt jobb egy góllal, Lucas Moura talált be.

Az utolsó öt meccsen három londoni győzelem született, egyszer ikszeltek a felek, és volt a mostani találkozó, amit a Burnley nyert.

A White Hart Lane-en ötből négy meccset húztak be a fehérek, az utolsó kettőn kiütötték ellenfelüket. 2019. decemberében öt góllal küldték haza őket, 2021. februárjában pedig négy góllal.

A Burnley-nek ezen a pályán még sosem sikerült nyerni. Talán most, amikor nagyon kell a három pont…

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.23.Premier League
burnley
1:0
tottenham
Premier League
2021.10.27.Angol Ligakupa
burnley
0:1
tottenham
Angol Ligakupa
2021.02.28.Premier League
tottenham
4:0
burnley
Premier League
2020.10.26.Premier League
burnley
0:1
tottenham
Premier League
2020.03.07.Premier League
burnley
1:1
tottenham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Burnley

A hétvégén megszakadt Mike Jackson veretlenségi sorozata, a mester a kinevezése óta ikszelt a West Hammel, legyőzte a Southampton – Wolves – Watford triót, ám az Aston Villa túlságosan nagy falatnak bizonyult. Hazai pályán bukott a Burnley, csak jobb gólarányának köszönhetően előzik a Leeds csapatát, akik már kiesőhelyen állnak.

A birminghamiektől 3-1-re kaptak ki, fél óra után már kettővel mentek a vendégek, a Burnleynek csak a végén sikerült szépítenie Maxwel Cornet jóvoltából. Pontra, pontokra még biztosan szüksége lesz a csapatnak, mert bár a Leeds hárommeccses nyeretlenségi sorozatban van, nehéz ellenfelekkel játszottak (Manchester City, Arsenal, Chelsea), és most könnyebb dolguk lesz – papíron.

Idegenben viszont nem igazán megy az együttesnek. Két győzelem mellett hétszer játszottak ikszet, és nyolc alkalommal kikaptak, gólarányuk 15:26.

Akad még gond bőven, például a védelemben. Ben Mee után James Tarkowski is kiesett, szóval Nathan Collinsnak is új társat kellett találni. A csatársorból Jay Rodriguez és Matej Vydra is kiesett, va középpályáról Ashley Westwood és Johann Gudmundsson.

A várható kezdőcsapat:

Pope – Roberts, Collins, Long, Taylor – McNeil, Brownhill, Cork, Lennon – Weghorst, Cornet

Tippelde

Újra remek formában a Spurs, gólerősek, magabiztosak, és a rangadókon sem ijedtek meg az árnyékuktól. Ezúttal könnyebb feladatuk lesz, a Burnleyt nem lehet összehasonlítani az Arsenallal. Ráadásul a vendégektől kulcsjátékosok fognak hiányozni, nem lennénk meglepve egy nagyobb arányú hazai győzelmen sem.

Persze, a Tottenham járt már úgy, hogy esélyesebbnek gondoltuk őket, és egy góllal mégis kikaptak. Lásd, az előző meccset a két csapat között… De azért kitartunk, a Bajnokok Ligája elegendő motiváció lesz, Szonék simán behúzzák a találkozót, mellette pedig – szerintünk – még gólt sem kapnak.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.81 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.81 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.81 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső