Tottenham – Liverpool: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2020 január 08.
Tottenham
Teljesítmény:
V D N V N
  • Tottenham Hotspur, London
  • Január 11. 18:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Liverpool
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az újév első meccse a ligában nem igazán ment túl szerencsésen a Tottenham Hotspur csapata számára, hiszen elég nagy meglepetésre rendkívül gyenge játékkal kikaptak 1-0-ra a kiesés elől menekülő Southampton otthonában. Ezzel szemben a bajnokságot vezető és kvázi már szinte megnyerő (13 pont előny 17 meccsel a vége előtt) Liverpool könnyedén verte a szezonban elég acélosan teljesítő Sheffield United csapatát Salah és Mané góljaival, így a „Vörösök” már 19 győzelemnél járnak a szezonban egy döntetlen mellett, tehát tényleg rekorddöntögetésre készülnek.

De hogy folytatódik-e tovább ez a sorozat, ahhoz a Tottenhamnek is lesz egy-két szava most szombaton, amikor a Hotspur stadionjában fogadja a Premier League 22. fordulójában a Liverpoolt. És bár Mourinho nagyon fogadkozott már interjúkban, hogy most elkapják majd a Vörösöket, ha reálisan akarjuk megítélni a helyzetet, akkor be kell látnunk, hogy a Tottenhamnek az elmúlt öt meccsből csak egyszer sikerült nyerni, ráadásul Harry Kane sérülése miatt nem is játszhat majd.

Ettől függetlenül a portugál edzőnek biztos megvan a terve a ‘Pool ellen, valószínűleg egy védekező felállásra kell számítanunk és amiben a Hotspur-szurkolók bízhatnak, az a hazai pálya, ott azért a csapatnak tíz meccsből hatot sikerült megnyernie és több mint két gólt tudtak rúgni meccsenként.

Az biztos, hogy a Tottenhamnek jött tett Mourinho érkezése, hiszen jelentősen javult a csapat teljesítménye, de sajnos eddig képtelenek voltak a hullámzó teljesítményt stabilizálni valamilyen formában és pont az előbb említett védelemmel vannak gondok, hiszen a Mourinho vezetésével lejátszott 11 meccsből csak egyetlen egyet tudtak megúszni kapott gól nélkül.

És miután Harry Kane nem fog hétvégén játszani, így biztos, hogy a portugál edző mindent el fog követni a védelem stabilizálása érdekében, ami összetéve azzal, hogy a Liverpool 20 meccsen csak 14 gólt kapott eddig, eléggé valószínűsíti, hogy nem kell gólzáporos meccsre számítanunk.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.27.Premier League
liverpool
2:1
tottenham
Premier League
2019.06.01.Champions League
tottenham
0:2
liverpool
Champions League
2019.03.31.Premier League
liverpool
2:1
tottenham
Premier League
2018.09.15.Premier League
tottenham
1:2
liverpool
Premier League
2018.02.04.Premier League
liverpool
2:2
tottenham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Mindennek tükrében a legvalószínűbb tipp a Liverpool győzelme, megspékelve azzal, hogy a vendégek biztosan rúgnak egy gólt.

A két csapat egymás elleni teljesítménye is a vendéggyőzelem felé mutat, egyrészt a közelmúltban a legutóbbi négy meccsükön a Tottenham nem tudott nyerni a Vörösök ellen, másrészt az 1993 óta lejátszott 58 meccsük több mint felét, 28-at a liverpooli alakulat nyerte meg. Ráadásul a vendégeknek olyan acélos támadósora van, amivel nem igazán lehet ujjat húzni, Mané és Salah együtt már 21 gólnál járnak, amivel a Tottenham oldaláról csak Kane tudná tartani a lépést, de ő meg ugyebár nem játszik.

És nemcsak ő, de Lloris, Danny Rose, Ben Davies és Tanguy Ndombele is a maródiak listáján szerepel a hazaiaknál, míg a vendégeknél igazából talán Milner hiányzása említésre méltó, pluszban Lovren és Matip is visszatérhet a csapatba. Összességében tehát semmi sem utal arra, hogy ezen a meccsen meglepetés születne, valószínűleg egy kevés gólt hozó meccsen a ‘Pool simán behúzza a győzelmet.

Mondjuk azért mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy a Tottenham másik nagy ásza, a koreai Son visszatérhet csapatába, ami azért is különösen fontos, mert a ’Pool biztosan rohamozni fog és a gyenge Hotspur-védelmet figyelembe véve valószínűleg gólokat is fog szerezni, szóval ha lépést akar ezzel tartani a hazai gárda, akkor gólokat kell szerezniük nekik is.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső