Tottenham – Manchester City: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 január 28.
Tottenham
Teljesítmény:
D N D N V
  • Tottenham Hotspur
  • Február 02. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Man-City
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az angol elsõosztályú labdarúgó-bajnokságban néhány kérdés már eldõlni látszik, ahhoz kétség sem fér, hogy a Liverpool meg fogja nyerni a bajnoki címet, hiszen 23 meccsükbõl csak egyetlen egyen veszítettek pontot, az összes többit képesek voltak megnyerni, így már 16 pont elõnnyel vezetnek, úgy hogy egyébként egy meccsel kevesebbet is játszottak.

Ezenkívül az is eléggé valószínûnek tûnik, hogy a Norwich Citytõl elköszönünk a bajnokság végén, hiszen már hat pont a lemaradásuk az utolsó bentmaradó helyhez képest és a mutatott játék sem támasztja alá, hogy miért maradnának bent. Ettõl függetlenül azért van miért izgulni jópár csapat szurkolóinak, például itt van az egykor szebb napokat látó Tottenham Hotspur, amely a hétvégén vasárnap a Manchester City csapatát fogadja egy rangadónak is beillõ mérkõzésen.

A hazaiak számára nagy a tét, hiszen 34 ponttal állnak a hatodik helyen a szintén 34 pontos Manchester United mögött, amely az ötödik helyével már Európa-ligát érõ pozícióban tanyázik – és Mourinho Spursének óriási blama lenne, ha nem tudnának kijutni a nemzetközi porondra.

A BL-indulást érõ 4. hely sincs még beláthatlan távolsában a negyedik helyen, de ehhez azért a Manchester Citynek is lesz egy-két szava, amely ugyan a Liverpoolt már nem fogja tudni befogni, de a harmadik helyen álló Leicester Cityt le kellene szakítaniuk, amely jelenleg csak három ponttal van mögöttük a harmadik helyen. Formát tekintve messze a vendégek állnak jobban, legutóbbi hat meccsükbõl négyet nyertek és csak egyet veszítettek el, ráadásul vendégként három meccsen 9 gólt rúgtak, tehát egyáltalán nem szívbajosak házon kívül sem.

Előző 5 meccs eredménye
2019.08.17.Premier League
man city
2:2
tottenham
Premier League
2019.04.20.Premier League
man city
1:0
tottenham
Premier League
2019.04.17.Champions League
man city
4:3
tottenham
Champions League
2019.04.09.Champions League
tottenham
1:0
man city
Champions League
2018.10.18.Premier League
tottenham
0:1
man city
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A Tottenham Hotspur formája a tökéletes átlagos képviseli, hat meccsen 2 gyõzelem, 2 döntetlen és 2 vereség, ami talán egy kicsit jó hír neki, hogy hazai pályán háromból kétszer nyerni tudtak, bár alig 1 gólos meccsenként rúgott góljuk van – valószínûleg ehhez köze van Harry Kane hiányzásának is. Az elõzõ hétvégén megrendezett fordulóban a Hotspur nagy nehezen tudta csak legyûrni a Norwich Cityt, Son csak a 79. percben tudta eldönteni a találkozót, a City viszont hozta a papírformát és egy góllal ugyan, de nyerni tudott a kemény újonc, a Sheffield United otthonában.

Hétközben azonban volt egy FA-kupa forduló is, amely hozott pár meglepetést, egyrészt a Liverpool sem tudott azonnal továbbmenni harmadosztályú ellenfelével szemben, másrészt a Tottenham is újrajátszásra kényszerül, miután nem tudtak nyerni a Southampton vendégeként. A City ellenben könnyedén továbbment, 4-0-ra intézték el a Fulhamet, azaz gólok tekintetében a Hotspur ellen is lehet tõlük találatokra számítani, így érdemes akár a 2.5 gólnál több találatra fogadni.

Ami pedig a végsõ kimenetel tekintetében inkább a vendégek felé billenti a mérleget, az a tény, hogy egyrészt a Spurs nem igazán tudta még megtalálni Harry Kane helyettesítésének módját, másrészt az átigazolási idõszak legvégén az Internazionale csapatához csatlakozott egy másik fontos láncszem, Christian Eriksen.

Mourinho egybõl kifakadt és az Intert valamint Eriksent kezdte el bírálni, úgyhogy még azt is hozzátehetjük a vendéggyõzelmet támogató tényezõkhöz, hogy a morál is kezd egy kicsit rombolódni a Tottenhamnél. Persze azért a Citynek sem egyszerû a helyzete, hiszen hiába vannak jó gyõzelmeik, egyrészt a csapat ezért egy kisebb ország GDP-jét elköltötte, másrészt a gyenge védelem és a védelmi hibák biztosan a bajnoki címbe kerültek a csapatnak.

Ettõl függetlenül forma, keret és statisztikák alapján mindenképpen a vendéggyõzelem a valószínû és a merészebbek megpróbálhatják a 2.5 gólnál több gólos fogadást is hozzátenni ehhez.

A két csapat 1993 óta egyébként 50 alkalommal játszott egymással és ez alapvetõen elég kiegyenlített listát mutat, a Tottenham 24 alkalommal tudott nyerni, míg a City csak 18-szor, ettõl függetlenül ami inkább meghatározó lehet, az az, hogy a City már 3 mérkõzésbõl álló gyõzelmi sorozatot épít vendégként, valamint nem veszített egyetlen mérkõzést sem a legutóbbi nyolc meccsén. Plusz nem lesz ott a 11 gólt szerzõ Kane a pályára lépõk között, tehát elég nehéz elképzelni, hogy ezt a meccset a Hotspur meg tudja nyerni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső