Tottenham – Manchester United: Fogadási Tippek és Premier League előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 16.
Tottenham
Teljesítmény:
V D V V V
  • Tottenham Hotspur Stadion
  • Június 19. 21:15
Nézd élőben itt:
QuickWin
Manchester United
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szerdán végre a Premier League is útjára indul két elmaradt meccsel (28. forduló), mi viszont a hétvégi meccsek felé vesszük az irányt és az angol bajnokság 30. fordulójának rangadóját, a Tottenham Hotspur – Manchester United találkozót vesszük górcső alá. A két csapatban több közös pont is van, közülük az egyik a portugál tréner: José Mourinho. A Special One megfordult a United kispadján, most pedig a londoni fehéreket irányítja, ez ad egy kis különlegességet a meccsnek.

Tottenham

José Mourinho csapata csont a világjárvány kitörése előtt csont nélkül zúgott ki a Bajnokok Ligájából, miközben az angol bajnokságban is csak szenvedtek. Ezt Mou azzal magyarázta, hogy rengeteg a csapat sérültje, legjobbjait nem tudja pályára küldeni. Ez így igaz, gyakorlatilag márciusra nem maradt befejező csatára, így Allinak és/vagy Lucas Mourának kellett éket játszani, miközben olyan igazi, vérbeli csatárok vannak a keretben mint Harry Kane vagy a dél-koreai Szon.

Apropó Szon: A járvány alatt a dél-koreai játékos átesett kötelező sorkatonai szolgálatán, ami már régóta lógott a levegőben. A háromhetes alapkiképzés után most már csak a futballra kell koncentrálnia a támadónak.

Vissza a sérültekre: Elviekben mindenki felépült, tehát ilyen szempontból Mounak jól jött a kényszerszünet, újra teljes erőbedobással vethetik bele magukat a Premier League küzdelmeibe. Szükség is lesz a jó játékra, mert a február-március szörnyen sikeredett, utolsó három bajnokijukon egyetlen pontocskát tudtak csak begyűjteni.

Így elég távol vannak a BL-től, ahol azért mostanság hozzászoktunk a jelenlétükhöz. A többi topligához hasonlóan azonban itt is elég szoros az élmezőny, aktuális ellenfelük négy pontra van, az pedig már EL-t érő helyezés.

Hogy milyen formát mutatnak majd az rejtély, de ha ezt a meccset az eredeti időpontjában játszották volna le, azt mondom, gólokkal nyert volna a MU, a Special One pedig lehet, hogy már nem a Tottenham edzője lenne.

Ha valaki tehát profitált ebből a helyzetből, az egyértelműen a Hotspur.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.04.Premier League
man united
2:1
tottenham
Premier League
2019.07.25.ICC
tottenham
1:2
man united
ICC
2019.01.13.Premier League
tottenham
0:1
man united
Premier League
2018.08.27.Premier League
man united
0:3
tottenham
Premier League
2018.04.21.FA Kupa
man united
2:1
tottenham
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Manchester United

Március elején áradoztam a Manchester Unitedről, pedig akkor még azért voltak jócskán hiányzók, de a portugál Bruno Fernandes érkezése óriási lökést adott Solskjaer csapatának. Régóta vágytak már a MU szurkolói egy hasonló kaliberű középpályásra, aki mozgatja a csapatot, remek szeme és technikája van, valamint a gólokban és előkészítésekben is remekel. Ezt a csomagot egyben megkapták Fernandes személyében, hosszú időre megoldva az irányító kérdéskörét.

Most viszont a hírek szerint teljes kerettel vághatnak bele a folytatásba. Két komolyabb sérültjük volt: Marcus Rashford és Paul Pogba. Előbbi óriási szerepet kaphat a szezon befejező részére, tekintve, hogy Martial és Ighalo ugyan becsülettel végezték a dolgukat, de Rashford azért egy másik szint, olyan játékos, aki a semmiből is képes gólt szerezni. Ha meg tudják érteni egymást Fernandessel, akkor abból csak profitálhat a csapat.

Pogba szerepe már kérdéses. Nem mintha játéktudása alapján nem férne be a kezdőbe, mert természetesen helye volna ott. Azonban a nyilatkozat-háború, amit ő indított, Raiola folytatott nem tettek jót kapcsolatának az edzővel.

A folyton-folyvást távozásáról beszélő francia lehetséges, hogy egészségi állapota ellenére kénytelen lesz a kispadról figyelni a folytatást. Nyári távozása így szinte biztosra vehető lenne, kérőkből pedig nincs hiány. Juventus, Real Madrid – a régi nóta…

A MU – ahogy írtam – jelenleg az ötödik helyről várja a folytatást, sorsolása pedig riválisaihoz képest könnyebbnek nevezhető. Három közvetlen riválisán kívül inkább a hátsó harmadban álló csapatokkal játszanak. Az előttük álló Chelsea nincs messze, mindössze három pont a különbség, reális esély mutatkozik rá, hogy jövőre ismét a BL-ben köszönthessük a Vörös Ördögöket. De addig azért még sok hátra van.

Összefoglalás

Beszéljünk egy kicsit egymás elleni teljesítményükről: Legutóbbi meccsüket az Old Traffordon játszották és a MU Rashford duplájával nyerni tudott 2-1-re. Az örökmérleget tekintve elképesztő fölényben van a Manchester, 59 meccsükből 40-et nyertek őt, 9-et a Spurs.

Sérültje és eltiltottja nincs egyik gárdának sem, így mindkét fél legjobb összeállításában léphet pályára, ami emiatt egy nagyon jó meccsnek ígérkezik.

Egyedül Bergwijn kétséges, ő még február végén sérült meg komolyabban.

Magam részéről hajlok egy MU győzelem felé, de a kiegészült Tottenham meglepheti őket, főleg hazai pályán. Többek között Rashford visszatérése miatt is döntöttem úgy, hogy manchesteri győzelemre tippelek.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső