Tottenham – Manchester United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 09.
Tottenham
Teljesítmény:
D N V V N
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • április 11. 17:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Manchester United
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Maradunk még egy kicsit Angliában, és egy pikáns mérkőzéssel, a Tottenham – Manchester United találkozóval folytatjuk. Októberben hatalmas pofonba szaladt bele Ole Gunnar Solskjaer együttese, emlékszem, épp egy pubban söröztem a barátaimmal, és úgy néztük ezt a bajnokit, és bár csak egy picit akartunk maradni, végül az egészet megnéztük, hiszen a 10. percben már három gól esett.

Valószínűleg a játékosok számára sem, kinek ezért, kinek azért. Harry Kane és Szon Hung min akkor óriásit játszottak, teljesen bohócot csináltak a hazaiakból, Anthony Martialnak meg azért lesz emlékezetes, mert őt lezavarták a pályáról már az első félóra végén. Minden szempontból egy olyan meccs volt ez, amit nehéz kiverni a fejünkből. Pláne, ha belegondolok, hogy utána velem mi történt.

Én nagyon örülnék, ha valami hasonlót látnánk a visszavágón, sok helyzettel, gólokkal, az, hogy ki nyer, engem – mint semleges szurkolót – teljesen hidegen hagy. De mint sportfogadót? Na, az már más tészta!

Kezdjünk is bele!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Newcastle – Tottenham

Remek első félidőt produkáltak a csapatok, a kiesés elől egyelőre sikeresen menekülő Tottenham nem adta könnyen a bőrét, ez a végeredményen is látszik. Minden egy Harry Kane lövéssel kezdődött, amit Dubravka kapus ütött szögletre, ez volt a meccs első valamirevaló lehetősége.

De a Newcastle sem csak a védekezésre koncentrált, és egy igazán kaotikus helyzet végén Hugo Lloris egy dupla védéssel sokkolta az ellenfelet, kiváltképp Dwight Gayle-t. Az angol támadó először fejjel próbált gólt szerezni – ekkor jött az első védés -, majd a kipattanót is kapura tűzte, körülbelül három méterről. Csak a Jóisten tudja, hogy nem lett ebből gól, Lloris és a kapufa közös együttműködésének végén a francia hálóőr úgy szorította magához a labdát, mint egy önző kisgyerek az óvodában.

Volt egy meg nem adott gól is, amelyet Carlos Vinicius szerzett, aztán meg volt egy szabályos is, de nem a Tottenham, hanem a szarkák találtak a hálóba. A 28. percben Longstaff került lövőhelyzetbe, de önzetlenül inkább a jobb helyzetben levő Joelinton elé passzolt, akinek már könnyebb dolga volt.

Két percig sem tartott a hazaiak előnye, egy kavarodás végén Harry Kane közelről egyenlített, sőt a 34. percben már a Tottenham vezetett, ismét Kane volt eredményes.

A szünet után is pörögtek az események, Almirón lövését Lloris védte, Joelinton ziccerben lőtt mellé, míg Tanganga fejesét a gólvonalról bólintották ki, Kane meg kapufát lőtt.

De nem maradtunk gól nélkül ebben a félidőben sem, az Arsenaltól kölcsönkapott Joe Willock a 85. percben a felsőkapufa segítségével bombázott a kapuba, így fontos egy pontot szereztek a hazaiak, a Spurs számára a döntetlen csalódást keltő eredmény.

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.04.Premier League
man united
1:6
tottenham
Premier League
2020.06.19.Premier League
tottenham
1:1
man united
Premier League
2019.12.04.Premier League
man united
2:1
tottenham
Premier League
2019.07.25.ICC
tottenham
1:2
man united
ICC
2019.01.13.Premier League
tottenham
0:1
man united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Manchester United – Brighton

Az Álmok Színházában nagyon gyengén kezdett a hazai csapat, míg a Brighton – akik játszanak a tűzzel, és még mindig nem dőlt el, hogy a következő évben is a Premier League tagjai lesznek-e – agilis volt, és kapura veszélyes.

Jó, nem szeretnék igazságtalan lenni, meg kell említenem, hogy az első komoly lehetőség Mason Greenwood előtt adódott, a tinédzser lövése a jobboldali kapufáról pattant kifelé.

De a 13. percben már Dean Hendersonnak akadt munkája: Pascal Gross tette ki jobbra a labdát, az érkező beadásra Danny Welbeck – aki korábban a Manchester mezét is magára húzta – közelről fejelt, ezt még védte Henderson, de a kipattanónál már esélye sem volt, Welbeck másodszor nem hibázott.

A Brightonnak a gól után még akadt egy kiemelendő jelenete, Lewis Dunk bólintott kapura, Henderson meg szögletre mentett.

A fordulást követően, egy óra elteltével sikerült kiegyenlíteni az állást, Marcus Rashford okosan gurított a kapu bal oldalába.

És itt már nyomtak a hazaiak a győzelem érdekében, nem is kicsit, Mason Greenwood a találkozó hajrájában, a 83. percben fejjel fordította meg a meccset. Beleért a labdába Sánchez és egy védő is, nem volt szerencséjük…

Nagyon nehéz meccs volt, de általában a könnyűnek ígérkező meccsekből jönnek a nehéz feladatok.

Összefoglalás

Kezdjük talán azzal, hogy a Manchesternek tegnap az Európa Ligában kellett szerepelnie, és sikeres meccsen vannak túl Rashfordék, 2-0-ra sikerült legyőzni a Granadát, nagy meglepetésnek kellene történnie ahhoz, hogy ők ne legyenek ott a legjobb négy között. Ez azt is jelenti, hogy a Spurs többet tudott pihenni a rangadóra…

Eric Bailly biztosan kihagyja ezt a meccset is, koronavírusos, mellette pedig Anthony Martial és Phil Jones nem szerepelhet majd.

A Spursnél Matt Doherty és Ben Davies, de még az is benne van a pakliban, hogy vasárnapig felépülnek. De akkor sem várható egyikük sem a kezdőbe.

Érdekes a helyzete Toby Alderweireldnek és Serge Aurier-nek. A két játékost – miután visszatértek a válogatottól – nem tesztelték le, így kihagyták a Newcastle elleni mérkőzést. Elég sok válogatott játékos tért vissza pozitív eredménnyel, remélhetőleg, nekik nincs bajuk. De ami a lényeg: Nem tudom megmondani, hogy végül szerepelhetnek-e vagy sem.

A ’Castle ellen Carlos Vinicius volt kezdő Szon helyett, most inkább azt várom, hogy a dél-koreai játsszon, a MU-nál pedig szó szerint semmiféle változtatásra nem számítok.

A közös meccseik többségén esnek azért szép számmal gólok, tényleg elég az őszi találkozójukra gondolni. Mindkét csapatnak szüksége van a három pontra, a hazaiak véleményem szerint neki fognak menni Cavaniéknak. Inkább a gólokra fogadnék emiatt: 2,5-nél többre számítok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső