Toulouse – Rennes: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 február 27.
Toulouse
Teljesítmény:
V V V V D
  • Stadium de Toulouse
  • Február 29. 20:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Rennes
Teljesítmény:
N V N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Bőven túl a francia elsőosztályú labdarúgó-bajnokság idei szezonjának felén az már eléggé biztos, hogy a 26 forduló után 65 pontjával élen álló PSG simán meg fogja nyerni a bajnokságot és az is valószínűsíthető, hogy a második helyen álló, 52 pontos Olympique Marseille megőrzi ezt a pozícióját – ezzel pedig ez a két csapat fog biztosan indulni a Bajnokok Ligája következő szezonjában.

Viszont a harmadik, még BL-selejtezőt ígérő helyért nagy csata várható a szezon végéig, ezt most a 44 pontos Rennes birtokolja, de csak egy pont az előnye a negyedik Lille és öt az ötödik helyen álló Monaco csapatával szemben. Úgyhogy ezek a csapatok biztos, hogy mindent el fognak követni a következő fordulókban, hogy újabb meccseket tudjanak megnyerni, így valószínűleg könnyedén találhatunk ígéretes szorzókat a meccseikkel kapcsolatban.

Ilyen ígéretes fogadási eseménynek tűnik a most szombati Toulouse – Rennes találkozó, ami óriási papírformának tűnik, hiszen a hazaiak már szinte biztos kiesők, gondoljunk csak bele, 26 meccsen mindössze 13 pontot voltak képesek összeszedni, ezzel pedig most már 14 pont a hátrányuk az utolsó bentmaradó hellyel szemben.

Ettől függetlenül amiért érdemes megfontolni a fogadást ennél a meccsnél, az a tény, hogy a Rennes vendégsikerére minden fogadóiroda kétszeres pénznél többet fizet, valószínűleg egyébként azért, mert a vendégcsapat a harmadik helye ellenére elég hullámzó formát mutat, bárhol és bárki ellen képesek nyerni és veszíteni is (a PSG más dimenziónak számít). A legutóbbi hat meccset figyelembe véve azt látjuk, hogy a Rennes kettőt nyert, kettőt veszített és volt két döntetlenje, ráadásul 6 gólt rúgot és kapott, szóval nem igazán gólgazdag meccseket játszó csapatról van szó – a gárda 31 góljából 13-at Niang rúgott.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.27.Ligue 1
rennes
3:2
toulouse
Ligue 1
2019.05.05.Ligue 1
toulouse
2:2
rennes
Ligue 1
2018.09.30.Ligue 1
rennes
1:1
toulouse
Ligue 1
2018.04.29.Ligue 1
rennes
2:1
toulouse
Ligue 1
2018.01.10.Coupe de la Ligue
rennes
4:2
toulouse
Coupe de la Ligue
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Persze ezzel bőven jobbak, mint a Toulouse, amely messze a legrosszabbul teljesítő francia csapat, legutóbbi hat meccséből ötöt elveszített, volt egyetlen döntetlenje és 2 rúgott gól mellé kaptak 12-öt. A Rennes vendégként a gyengébbek közé tartozik, mostani pozícióját főleg acélos hazai pályájának köszönheti, hiszen a 13 meccsen szerzett 5 győzelem, három döntetlen és öt vereség kombinációt például a 12. helyen álló Bordeaux is túlszárnyalja. Rúgott góljaik száma vendégként alig haladja meg az egyet és közel ennyit kaptak is.

Ezzel szemben a Toulouse pontjainak zömét odahaza szerezte (az egyetlen csapat, amelyik még nem nyert vendégként) 12 meccsen 3 siker és 9 vereség a mérlegük, rúgtak 11 gólt és kaptak 22-öt, szóval ebben is a leggyengébbek az egész ligában.

Ami igazán sokkoló, az az, hogy a Toulouse már rég nem érzett sikert, az elmúlt 17 mérkőzésükből 16-ot elbuktak egyetlen döntetlen mellett, az utolsó sikerüket még 2019. októberében (!!) könyvelhették el, amikor a kupában tudták legyőzni az alacsonyabb osztályú Niort együttesét. Ezzel szemben azért a kissé hullámzó teljesítmény okán néha bírált Rennes jó sorozatot tudhat maga mögött, legutóbbi 19 meccsükből csak hármat veszítettek el.

Úgyhogy bármennyire is ígéretesnek tűnik ez az esemény egy meglepetésre, a legvalószínűbb tipp a sima vendéggyőzelem, megspékelve azzal a paraméterrel, hogy 2.5 gólnál kevesebb születik a találkozón, ez utóbbi főleg azért, mert a Rennes inkább masszív védekezéséről és kontráiról híres, szóval nem egy gólvágó csapatról beszélünk.

A két alakulat egyébként 1997 óta 42 alkalommal találkozott egymással, 21 győzelmet szerzett a Rennes és a korábban jobb csapatnak számító Toulouse 12 alkalommal tudott sikert aratni – az elmúlt időszak a Rennes sikereit hozta, utoljára még 2017 elején tudott nyerni a Toulouse ebben a felállásban.

És tippünket erősítendő, gondoljunk csak bele, hogy kitől várhatná a gólokat a hazai csapat, ha a legeredményesebb gólszerzőnek Efthymis Koulouris számít 26 meccsen szerzett négy góljával!

Szóval az európai topligák tekintetében nem igazán találunk a liláknál rosszabb csapatot ebben a szezonban, 26 meccs alatt már elfogyasztottak három különböző edzőt és úgy tűnik semmi sem számít nekik, hiszen a legutóbbi meccsükön úgy kaptak ki 3-0-ra a Lille otthonában, hogy egyetlen egyszer rúgtak kapura. Hat meccse gólt sem rúgnak, szóval óriási meglepetésnek számítana, ha pont a Rennes ellen tudnának felpörögni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső