Troyes – Lille: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2023.06.03.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 02.
Troyes
Teljesítmény:
V D V V V
  • Stade de l'Aube
  • Június 03. 21:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Lille
Teljesítmény:
N N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A szezon utolsó bajnoki meccse. Ez jön most. Legalábbis itt a blogon. Mondanom sem kell, hogy az öt nagy (vagy inkább hat nagy) bajnokságra célzok. Sok mindenről beszéltünk ebben az idényből, sok meccsről írtunk, de persze mindenre nem jutott időnk. Azért azt mondom, teljesen elégedettek lehetünk, és persze a nyáron sem hagyunk senkit tippek nélkül, hamarosan bekapcsolódunk a svéd, norvég és finn bajnokságba, előfordulhat, hogy teszek egy próbát az MLS-szel is, bár az tavaly nagyon nem az én világom volt…

Köszi, hogy itt voltatok, a bevált tippeknek örülök, a nem beváltak miatt meg elnézést!

Nem is húzom az időt, nézzük gyorsan, hogy a Troyes – Lille mérkőzésre az online sportfogadás Magyarországon is elérhető oldalain milyen szorzók vannak, aztán belevágunk.

Összességében mindenki vendégsikert vár, ez pedig teljesen érthető. A 22betnél 12.00 a hazai győzelem és csak 1.23 a vendég, 7.00 a döntetlen.

Troyes

Rövid kiruccanást tett Patrick Kisnorbo csapata a Ligue 1-ben, a Troyes azután, hogy feljutott, azonnal ki is esett. Mégpedig nagyon simán. És mégpedig megérdemelten.

A játékoskeret nem igazán ütötte meg a szintet, az egyik leggyengébb csapata nekik volt, és ez az eredményeken is látszik.

Nincs semmi gond, a következő évben újra meg lehet próbálni feljutni.

Már azelőtt sem brillíroztak, hogy volt esélyük bent maradni, de azóta, hogy kiestek, tényleg csak egy nagy szenvedés az egész. Az utolsó öt meccsükből négyet elbuktak, legutóbb az az Angers győzte le őket, akik sereghajtók, és akik 36 meccsen 15 pontot szereztek.

A hazaiak 2-1-re győztek, a Troyes egyetlen gólját Xavier Chavalerin szerezte.

A gárda hazai mérlege az egyik legszörnyűbb, egy győzelmük van, tíz döntetlen és hét vereség. Ezzel alulról a harmadikok.

Legutóbb több hiányzójuk is volt, Renaud Ripart ezúttal sem tud szerepelni, viszont Gauthier Gallon eltiltása lejárt. A fiatalok (Tardieu, Tibidi , Odobert és Zoukrou) nem lépnek pályára, ők még az U20-as világbajnokságon játszanak.

A várható kezdőcsapat:

Lis – Porozo, Palmer-Brown, Conte – Baldé, Kouamé, Chavalerin, Larouci – Rony Lopes, Dong – Ugbo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.15.Ligue 1
lille
5:1
troyes
Ligue 1
2023.01.08.Francia Kupa
lille
2:0
troyes
Francia Kupa
2022.05.01.Ligue 1
troyes
3:0
lille
Ligue 1
2021.12.04.Ligue 1
lille
2:1
troyes
Ligue 1
2018.01.20.Ligue 1
troyes
1:0
lille
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lille

Nincs mese, hozni kell a kötelezőt szombaton, ha ez sikerül, a Lille újra európai kupában szerepelhet. Azok után, ami a bajnoki címüket követően történt, nem lehetett arra számítani, hogy egyhamar a francia futball első négy csapata között találja majd magát a Lille, de Paulo Fonseca még egy gyengébb kerettel is képes volt ezt megcsinálni. Vagyis, még nem, ahhoz még nyerni kell a Troyes ellen.

De a Lille-t nem kell félteni, jó formában várják a mérkőzést. Legutóbb otthon a kiesőjelölt Nantes-ot verték meg 2-1-re, mindkét gólt Jonathan David szerezte, mindkettőt tizenegyesből.

A csapat otthon frenetikus, idegenben már kevésbé. Míg otthon az utolsó 16 meccsükön veretlenek tudtak maradni, addig idegenben szépen hullanak a pontok…

A legutóbbi négy mérkőzésen nem nyertek, két döntetlen, két vereség. Ezen azért illene változtatni az egyik kieső ellen. Ismaily, André Gomes és Edon Zhegrova nem játszhat sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Chevalier – Diakite, Fonte, Alexsandro, Weah – Baleba, B. André – David, Cabella, Bamba – Bayo

Tippelde

Ha a hazaiaknak nagyon kellenének a pontok, azt mondanám, kiélezett meccs lesz, széthajtják majd magukat. De nem, a Troyes kiesett már. A Lille-nek meg nagyon kell a győzelem. Alapvetően osztálykülönbség van kettejük között, ami szombaton ki is fog jönni.

A vendégek sikerét várjuk a mérkőzéstől.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
QuickWin
Oddsok: 1.30 Bónusz: 35,000Ft
Spinanga
Oddsok: 1.28 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.29 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső