Udinese – Napoli: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2021 január 08.
Udinese
Teljesítmény:
D V V D D
  • Dacia Arena
  • Január 10. 15:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Napoli
Teljesítmény:
V N D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem állunk le, következik egy újabb olasz tipp, ezúttal az Udinese – Napoli meccset néztem ki magunknak. Gennaro Gattuso együttese mostanában elég sokat hibázik, a Nápoly csak a tabella hatodik helyén áll és az elmúlt öt meccsükből hármat is elbuktak. Az Inter és a Lazio elleni meccs annyira nem meglepő, de szerdán az újonc Spezia kerekedett felül rajtuk, méghozzá úgy, hogy a Spezia a győztes gólját már emberhátrányban szerezte. Nem ez az első ilyen kellemetlen eredmény a szezonban…

Az Udinese meg lassan egy hónapja nem tudott nyerni, ők sincsenek életük formájában, de a Bologna elleni pontszerzésnek azért örülhetnek, Arslan a hosszabbításban mentett meg egy pontot Szinisa Mihajlovics csapata ellen.

Ezekről a meccsekről máris beszámolunk részletesen! Vágjunk is bele!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Bologna – Udinese

Nagyszerű, a végletekig izgalmas meccset játszottak egymással a csapatok, az Udinese végül pontot rabolt Orsoliniéktől. A vezetést a hazaiak szerezték meg, a japán középhátvéd, Takehiro Tomiyasu a 19. percben bólintott a vendégek kapujába.

Negyedóra múlva sikerült egyenlítenie az udineieknek, De Paul lövése pattant ki da Costáról, ami így pont jó lett az érkező Pereyrának, ezzel 1-1 volt az állás.

A félidő vége, és a második játékrész eleje pedig Svanbergről, a Bologna középpályásáról szólt. Előbb a 36. percben kapott egy sárga lapot, majd a 44. percben ismét vezetéshez juttatta csapatát, a fordulás után meg összehozott még egy sárga kártyát, azaz mehetett zuhanyozni.

A gól maga amúgy egy szép akció végén született, különösen Barrow-t kell megdicsérni, aki már maga lőhetett volna, de inkább lekészítette a labdát az érkező Svanberg elé, ő meg belsővel a hálóba lőtt.

A kiállítás persze alaposan megváltoztatta a játék képét, a Bologna mindent megtett azért, hogy őrizze az előnyét, az Udinese pedig fejvesztve támadott. De Paul lövésénél még szerencséjük volt, alig ment mellé az okos csavarás, Mandragora lövése majdnem kettétörte a baloldali kapufát, de végül nem úszták meg a hazaiak, a csereként beállt Tolgay Arslan a 92. percben egy megpattanó lövésből egyenlített.

Nagyon izgalmas meccs volt ez, különösen a hazaiak piros lapja után pezsdült fel, de addig sem unatkozhattunk.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.19.Serie A
napoli
2:1
udinese
Serie A
2019.12.07.Serie A
udinese
1:1
napoli
Serie A
2019.03.17.Serie A
napoli
4:2
udinese
Serie A
2018.10.20.Serie A
udinese
0:3
napoli
Serie A
2018.04.18.Serie A
napoli
4:2
udinese
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Napoli – Spezia

Hatalmas győzelmet aratott az újonc, a Napoli szinte végig irányította a mérkőzést és rengeteg helyzetet kihagyott, a Spezia pedig ügyesen kihasználta kevés lehetőségét, így hiába játszottak negyedórán keresztül tíz emberrel, a győzelem végül az övék lett.

Pedig nem úgy indult, ez a találkozó úgy indult, hogy a Napoli gólgazdag meccsen kivégzi ellenfelét. A Diego Maradona stadionban lejátszott találkozón viszont szinte minden kimaradt, ami kimaradhatott. Lorenzo Insigne mostanában nem játszik jól, hiába kerül meccsenként két-három alkalommal helyzetbe, nem tudja őket gólokkal befejezni. Ez most is így történt.

Lozano passzánál például csak a kapus mellett kellett volna ellőni a labdát, és ez végül is sikerült is, csak annyira, hogy kábé öt méterrel ment mellé a labda.

Ezután egy őrületes tűzijáték jött, aminek ismét Insigne volt az egyik főszereplője, Provedel pedig a másik. A Spezia kapusa addig-addig tologatta a labdát, amíg Lozano el nem vette tőle. Provedel aztán javított, mert Lozano legurított labdáját Insigne belelőtte a kapusba, de még mindig nem volt vége, a kipattanó labdát középre ívelték, ott Fabian Ruiz kapura fejelt, azt meg Terzi vágta ki a gólvonalról… Végül pedig Insigne próbálkozhatott újra, fölé ment a labda. Fú, ezt még leírni is hosszú volt.

Rengeteg helyzet volt még a meccsen, de gól csak az 58. percben született, Lozano beadását Petagna kotorta be a kapuba. Az olasz támadó öt perccel korábban lépett pályára csereként.

És amire senki nem számított, az bekövetkezett: Előbb egyenlített a Spezia, majd a győztes gólt is megszerezték. Előbb Nzola tizenegyesből volt eredményes, majd a 82. percben Pogeba – kihasználva a talaj rossz minőségét – begyötörte az újonc győztes gólját.

Hozzáteszem, hogy előtte három perccel megfogyatkoztak a vendégek, Ismajli kapta meg a második sárga lapját.

Ennek ellenére sikerült nyerni, amivel a forduló legnagyobb meglepetését okozták.

Összefoglalás

Egyszerűen minden kimaradt a Napolinak, nem hiszem, hogy lesz még egy ilyen peches meccsük a szezonban. Azért vannak problémák, Dries Mertens nagyon hiányzik, illetve Lorenzo Insigne formahanyatlása is aggasztó, de egyszerűen nem teheti meg azt Gattuso, hogy egy kicsit pihenteti, mert nem nagyon van, aki a helyén játsszon. Talán hiba volt eladni José Maria Callejont…

Mertens mellett Kalidou Koulibaly sem játszhat, valamint Victor Osimhen pozitív koronavírus-tesztet adott szilveszter napján. Mondjuk, ő amúgy is sérült volt.

A másik oldalon Ilija Nestorovski majdnem biztosan a kezdőben kap helyet a Napoli ellen, Forestieri kárára, Gerard Delefeou viszont továbbra sem bevethető, ahogy Okaka és Pussato sem.

Így nehéz lesz, de nem lehetetlen. Viszont a legutóbbi Udine – Napoli meccsek rendre utóbbi győzelmével értek véget, a legutóbbi tíz meccsükből nyolcat nyert meg a Nápoly, egyet az Udinese, egy pedig döntetlennel végződött.

Magas az odds, ezt illik kihasználni. Talán Insigne is összeszedi magát, mert azzal eddig sem volt baj, hogy helyzetbe kerüljön, de a befejezések… Vendég győzelmet várok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső