Ukrajna – Finnország: Fogadási Tippek és Világbajnoki Selejtező Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 március 26.
Ukrajna
Teljesítmény:
D V V V N
  • NSC Olympic Stadium
  • Március 28. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Finnország
Teljesítmény:
D V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jöjjön az utolsó tippünk, ami végre egy olyan meccs, ahol az oddsok magasabbak a mérkőzés kimenetelére, mint 1.3. Már esküszöm herótom volt ezektől… Az Ukrajna – Finnország találkozóval zárjuk a hetet, ami talán nem tűnik egy minőségi mérkőzésnek, de higgyetek nekem, van ebben bőven potenciál. Mindkét együttes döntetlennel indította el a sorozatot, és… mindkét együttes egy olyan csapat ellen ikszelt, akik a Nemzetek Ligája A divíziójában szerepeltek legutóbb. Andrij Sevcsenko fiai okozták a nagyobb meglepetést, ők Franciaországban tudtak elrabolni egy pontot – az egyik legnagyobb meglepetés a szerdai napról -, míg Teemu Pukkiék hazai pályán játszottak 2-2-t Bosznia-Hercegovinával.

A vasárnap esti mérkőzést én eléggé várom, és bármilyen hülyén hangzik, ha nem lenne a San Marino – Magyarország találkozó, akkor ezt választanám. Csak ne az legyen, hogy kapunk egy lötyögős, egygólos, félős meccset, mert akkor levetem magam valami hídról…

Kezdjük az utolsó meccsünket!

Mi történt az előző körben?

Végigvesszük a két csapat tegnap esti találkozóját, kitérünk a keretükre, majd összefoglaljuk az infóinkat.

Franciaország – Ukrajna

Hát, az itteni kezdővel eléggé mellé lőttem, ugyanis Trubint és Zubkovot is kezdőbe vártam, de Bushchan és Shaparenko került a kezdőbe. A végeredménnyel is mellé lőttem, francia diadalra számítottam, gólokra – és az érvelésem a helyén volt, legutóbb itt hetet vágtak a hazaiak -, szóval ez a meccs úgy ahogy van el lett rontva…

Zinchenko, a csapatkapitány vállalkozott először lövésre, a harmadik percben izmos kis lövést eresztett meg a kapu irányába, de Hugo Llorrisnak nem kellett védenie, fölé szállt a Manchester City játékosának lövése.

A 11. percben villantak a hazaiak is, Olivier Giroud kapott forintos labdát öt méterre a kaputól, de estében ő sem találta el a kaput. Pedig ez aztán hatalmas gólszerzési lehetőség volt.

De, ami késik, az nem múlik: Nyolc perccel később Antoine Griezmann már sokkal jobban célzott, a tizenhatos jobb sarkáról csavart a hosszúba. Szép kis gól volt, szavamra!

A félidő hátralévő részében is a franciák nyomtak, Giroud révén növelhették volna az előnyüket, meg Kylian Mbappénak is volt egy próbálkozása, de az eredmény maradt 1-0 a szünetig.

Aztán térfelet cseréltek a srácok, és tíz perccel a kezdést követően egyenlítettek az ukránok. Az 57. percre fordult az óra, amikor Sydorchuk elé készítettek le egy labdát. A középpályás ellőtte, a játékszer gellert kapott Presnel Kimpembe hasán, és mint a lassított felvétel a kapuba gurult. Hiába volt lassú a labda, senki nem ért oda.

A nyomás ezt követően ugyanúgy megmaradt, a franciák tepertek egy újabb gólért, de ez már nem sikerült. Az ukránok egyszer sem találták el a kaput a 90 perc alatt, mégis egy ponttal távozhattak.

Előző meccs eredménye
2017.06.11.VB Selejtező 2018
finnország
1:2
ukrajna
VB Selejtező 2018
2016.11.12.VB Selejtező 2018
ukrajna
1:0
finnország
VB Selejtező 2018
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Finnország – Bosznia-Hercegovina

Majdnem egy órán át azt hihettük, hogy nem lesz ez egy gólgazdag meccs, az első találat az 54. percben esett. Az első félidő jó játékot hozott, volt pár helyzet is – mindkét oldalon – de nem kellett egyik kapusnak sem a háta mögé nyúlnia a labdáért.

A bosnyákoknál egyébként kezdőként kapott helyet a Ferencváros balhétvédje, Eldar Civic, és végig is játszotta a találkozót.

Szóval, kanyarodjunk vissza az 54. perc történéseihez, de igazából nagyon nehéz szavakba formálni, ami akkor a pályán történt. Maradjunk annyiban, hogy egy nagy kavarodás volt a finnek tizenhatosán belül, a játékosok sem tudták néha, hol van a labda, majd a bíró a sípjába fújt, és tizenegyest ítélt a vendégek javára. Elvileg kezezés miatt, de abban a katyvaszban ember legyen a talpán, aki megmondja, mi miért volt.

Miraljem Pjanic állt a labda mögé, és elsőre ugyan nem sikerült a hálóba találnia – Joronen kiütötte a labdát -, a kipattanónál már nem hibázott.

A bosnyák öröm három percig tartott, mert Teemu Pukki, a finnek centere egyenlített, kezdődhetett minden elölről.

A 77. percben a Jari Litmaneni magasságokba törő Norwich támadó ismét lecsapott, egy kontra végén vezethette egyedül a labdát Sehicre, és az ilyeneket Pukki nem szokta elrontani.

A győzelem azonban nem lett meg, erről Miroslav Stevanovic gondoskodott a rendes játékidő vége előtt hat perccel.

Nagyjából kijelenthető, hogy igazságos döntetlen született, és ismét bebizonyosodott, hogy a finneket komolyan kell venni…

Összefoglalás

Úgyhogy Andrij Sevcsenko is heves videózással töltheti az elkövetkezendő két napját, mert a finn csapatot nem lesz könnyű megállítani. Egy jó iparos csapat, amelynek vezére egy született gólvágó. Nagyjából így lehetne összefoglalni őket.

A bosnyák válogatott – és most lehet, hogy nem fogtok egyetérteni velem – nem erősebb, mint az ukrán, sőt! Véleményem szerint sokkal több olyan játékos van a sárga-kékeknél, akik magasabb szinten játszanak.

De ez nyilván az én véleményem, azzal nem kötelező egyetérteni.

A mérkőzéstől azt várom, hogy gólok szülessenek. Emellett pedig ukrán győzelmet, hogy őszinte legyek. Sokkal erősebb is lehetne a hazai csapat, ha nem lenne két nagyon fontos sérültjük, de Sevának nélkülük kell megoldani a finnek elleni meccset. Ne feledjük, élet-halál harc fog folyni a második helyért – tegyük fel, hogy a franciák lesznek az elsők -, erre pedig hárman is pályáznak. A bosnyákok, és a mostani meccsünk résztvevői.

Azt gondolom, hogy mindkét együttesnek sikerül majd a hálóba találnia, jó meccset várok, és nem mellesleg tehát hazai győzelmet.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső