Union Berlin – Fortuna Düsseldorf: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 25.
Union Berlin
Teljesítmény:
V N N D V
  • An der Alten Försterei
  • Június 27. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Fortuna Düsseldorf
Teljesítmény:
D D V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Bundesliga utolsó fordulójának lényegi kérdései berlini csapatok által fog eldőlni… Többek között. A Hertha ugyanis a Mönchengladbach otthonába látogat, megtréfálhatják vendéglátóikat és elüthetik őket a Bajnokok Ligája következő évi kiírásától, míg az Union Berlin a Fortuna Düsseldorf csapatát fogadja, esetleges győzelmükkel pedig kiejthetik Henningséket.

Nem ilyen egyszerű a dolog, lesz még itt beleszólása a Werder Bremennek és a Bayer Leverkusennek is, de egyik csapat sem megy semmire, ha a berlini csapatok nem nyernek.

Lássuk az Union Berlin – Fortuna Düsseldorf mérkőzés beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Fortuna Düsseldorf – Augsburg

Utólag okos mindenki, most mégis okoskodom. Ha a Düsseldorf legyőzte volna az Augsburgot, már nem kellene izgulniuk. Oké, kellene, mivel csak és kizárólag az osztályozós helyet érhetik el (pontosabban maradhatnak ott), de már ez sikerélménynek tekinthető.

De nem nyertek.

Hennings hiába lőtt gólt a hetedik percben, kezezés miatt annulálták a találatot. Három perccel később az Augsburg legeredményesebb góllövője, Niederlechner talált a hálóba, ezzel pedig bajban volt a Fortuna.

Nem sokáig, mert érkezett Hennings és a 25. percben már olyan találatot szerzett, amibe nem tudott belekötni a játékvezető.

Maradt az 1-1, az Augsburgnak már teljesen mindegy volt, a Fortuna pedig így még izgulhat az utolsó fordulóban is.

Amennyiben nem nyernek… Óriási bajban lesznek, mert véleményem szerint a Werder meg fogja verni a Köln együttesét hazai pályán.

Egymás elleni meccseik:

Meccseik többségét a másodosztályban játszották, de van itt harmad és negyedosztályú meccs is. 25 meccsük elég kiegyenlített örökmérleget mutat, ahol a Fortuna két meccsel többet nyert, összesen 11 győzelmet jelent. A legfelsőbb osztályban eddig egy meccsük volt: 2-1-re nyert a hazai pályán játszó Düsseldorf.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.22.Bundesliga
düsseldorf
2:1
union berlin
Bundesliga
2018.02.10.Bundesliga 2
union berlin
3:1
düsseldorf
Bundesliga 2
2017.09.10.Bundesliga 2
düsseldorf
3:2
union berlin
Bundesliga 2
2017.04.09.Bundesliga 2
düsseldorf
2:2
union berlin
Bundesliga 2
2016.10.29.Bundesliga 2
union berlin
0:1
düsseldorf
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Hoffenheim – Union Berlin

Számíthattak rá a Hoffenheim játékosai, hogy ha legyőzik az Union Berlint, akkor bebiztosítják az európai kupaszereplést, mivel legnagyobb üldözőjük, a Freburg a Bayern München ellen játszott. És hiába bajnok már Hansi Flick csapata, attól még ők a Bayern München. Egyébként ez be is jött, Müllerék 3-1-re múlták felül Sallai Rolandékat.

A Hoffenheimen volt a sor (egy időben voltak a meccsek, szóval ez 100 százalékosan nem állja meg a helyét), és éltek is a lehetőséggel. Ráadásul elég simán jutottak túl az újoncon, aki az újrakezdés óta nem találja önmagát.

Nagyon sima, 4-0-s győzelmet arattak a hazaiak, nem is kell cizellálni a történteket. Végig jobban akarták a sikert, jobban is futballoztak, az eredmény még a vendégekre nézve hízelgő.

A gólok sorát Bebou nyitotta a 11. percben, egy kipattanó labdát vágott a kapuba. A játék képe ezt követően sem változott, a második gólig mégis a 39. percig várni kellett, ekkor Kramaric lőtt a hálóba. És ha egy üzlet beindul… Még a félidő lefújása előtt megszerezte a harmadikat a Hoffenheim, ezúttal Dabbur volt eredményes.

A második félidőben már kissé gyengébb volt az iram, de azért még belefért egy negyedik hazai gól, Cristoph Baumgartner volt a gólszerző.

Abszolút megérdemelt hazai siker tehát, az Union pedig valószínűleg már alig várja a szezon végét, hogy rendezhessék a sorokat.

Összefoglalás

Az első és legfontosabb tény: A Fortuna Düsseldorf rendelkezik a legrosszabb idegenbeli mérleggel a Bundesliga idei mezőnyében. Két győzelmük van összesen, most ha biztosra akarnak menni, akkor meg kell erőszakolniuk saját magukat és végre letenni valamit az asztalra.

Lehet, hogy menni fog, az Union láthatóan rettenetesen elfáradt, nem megy nekik és minden bizonnyal jelentősen átalakul majd Urs Fischer csapata.

Nézzük meg az Union hazai statisztikáját is: Hétszer győztek, háromszor játszottak döntetlent és hat alkalommal kaptak ki.

Mire is számíthatunk? Nehéz kérdés. Nem gondolnám, hogy az Union mindent be fog vetni a győzelem érdekében, így inkább a Düsseldorf felé áll a zászló. Ők viszont pocsék formát mutattak idegenben. Maradok annál az elképzelésemnél, hogy pontosztozkodással ér véget a találkozó.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső