Union Berlin – Eintracht Frankfurt: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 17.
Union Berlin
Teljesítmény:
V D D D V
  • An der Alten Försterei
  • Március 19. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
V D D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A sok angol meccs után szükség van egy kis levegőváltozásra, szedjük is a sátorfánkat, és a nap hátralévő részében ugrálunk egyik rangadóról a másikra a sportfogadás kedvelőinek legnagyobb örömére. Először a Bundesligába nézünk be, ahol vasárnap Union Berlin – Eintracht Frankfurt mérkőzést rendeznek, amelyen két kiábrándult német élcsapat feszül majd egymásnak. Kiábrándultak, mert a Bundesligában sem jönnek úgy igazán az eredmények, ráadásul a héten mindketten kiestek a maguk európai kupájából, a Frankfurt a BL-ből, az Union Berlin az Európa-ligából.

Izgalmas mérkőzés várható, remek lehetőség mindkét együttesnek, hogy magukra találjanak újra. Mert most nem önmaguk.

A FEZbetnél 2.30 a hazai győzelem, 3.20 a vendég, 3.20 a döntetlen. Elég közel vannak a szorzók egymáshoz…

Union Berlin

Mint ahogy azt a bevezetőben mondtam, az Union Berlin – meg a Frankfurt is – egy kellemetlen meccsen van túl, a hét közben, konkrétan tegnap nagyon simán estek ki az Európa-ligából. Miután az odavágón 3-3-at játszottak a Royale Union St. Gilloise csapata ellen, a visszavágó már sokkal simábbra sikeredett, a belga együttes 3-0-ra győzött.

Schäfer Andráséktól így is nagy szó, amit idén csinálnak, de most pár hónap alatt az egészet tönkre tehetik. Hiszen az EL-nek vége, a bajnokságban pedig az utolsó pár mérkőzésükön egyszer sem tudtak nyerni. Míg nemrég még ők voltak a legfőbb üldözői a Bayern Münchennek, a hétvégén még a Bajnokok Ligáját érő negyedik helyet is elbukhatják.

Mióta Sanéék megverték őket képtelenek a jó futballra, ikszeltek a Köln és a Wolfsburg ellen is.

A Freiburg csak azért van mögöttük, mert rosszabb a gólarányuk, de ez a hétvégén meg is változhat.

A csapat erőssége továbbra is abban rejlik, hogy otthon még veretlenek, nem szeretnék most elbukni ezt.

Egyetlen sérült van, Schäfer András, mindenki más egészséges, felépült Jerome Roussillon is.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Doekhi, Knoche, Leite – Juranovic, Laidouni, Khedira, Thorsby, Roussillon – Becker, Behrens

Egymás elleni meccsek:

A két csapatnak ez lesz a nyolcadik mérkőzése a Bundesligában. Előtte voltak találkozóik a másodosztályban, valamint a kupában is, de azokat most nem kell feleleveníteni.

Maradjunk a friss meccseknél. Az elmúlt időszakban a Frankfurt általában a Berlin feje fölé nőtt, az utolsó öt mérkőzésből hármat is megnyertek, az Union kétszer tudott pontot szerezni. Egyszer nyertek, egyszer ikszeltek.

Az idei mérkőzésük 2-0 lett a Frankfurtnak. Berlinben is inkább ők dominálnak, összesen hét mérkőzést játszottak, amelyből négyet a vendégek nyertek, kettő döntetlen lett, az Union egyszer tudott győzni.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.01.Bundesliga
eintracht frankfurt
2:0
union berlin
Bundesliga
2022.04.17.Bundesliga
union berlin
2:0
eintracht frankfurt
Bundesliga
2021.11.28.Bundesliga
eintracht frankfurt
2:1
union berlin
Bundesliga
2021.03.20.Bundesliga
eintracht frankfurt
5:2
union berlin
Bundesliga
2020.11.28.Bundesliga
union berlin
3:3
eintracht frankfurt
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Eintracht Frankfurt

Lehetett arra számítani, hogy a Frankfurt ki fog esni a Bajnokok Ligájából, még az eredmény tekintetében is hasonlóra számítottunk. A Napoli nagyon könnyen ment át Oliver Glasner együttesén, és az idegenbeli 2-0 után otthon 3-0-ra győzték le az első BL-idényében levő Frankfurtot.

Ahogy az Union, úgy a Frankfurt sem tudta megnyerni az utolsó öt meccsét, háromszor kaptak ki, kétszer ikszeltek. Utolsó bajnokijukon a kiesés ellen menetelő Stuttgart viccelte meg őket, csak 1-1-re futotta az EL-győztestől.

A Frankfurt most a hatodik, nekik egyelőre nagyobb az előnyük az üldözőkkel szemben, mint az Union Berlinnek, de már a Mainz – Wolfsburg – Leverkusen hármas sincs olyan messze…

A Frankfurt idegenben gyengélkedik, 4-5-3-as a mérleg, plusz még ott a tény, hogy az utolsó öt meccsük egyikét sem nyerték meg.

A hétvégén Kolo Muani újra pályán lehet, a támadó a BL-ben piros lapja miatt nem játszhatott. Nem lesz viszont ott Jesper Lindström, valamint Sebastian Rode sem. Előbbi sérülés, utóbbi eltiltás miatt.

A várható kezdőcsapat:

Trapp – Tuta, Hasebe, Ndicka – Buta, Kamada, Sow, Max – Knauff, Götze – Kolo Muani

Tippelde

A vendégek kezdője nem a megszokott lesz, ami okozhat majd némi bonyodalmat. Formában egyik csapat sincs, nem lepődnénk meg, ha a végén mindketten csak egy pontot szereznének.

Gólokra azért számítunk, mindkét oldaltól legalább egyre, de a fő tippünk az iksz lesz.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 3.20 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 3.20 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 3.20 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső