Union Berlin – Schalke 04: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 03.
Union Berlin
Teljesítmény:
V D V V V
  • Stadion An der Alten Försterei
  • Június 07. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Schalke 04
Teljesítmény:
V V V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az újrakezdés két legnagyobb vesztese? Talán elég kifejező mondat ez, hogy érzékeltessük, mennyire rosszul kapta el a rajto az Union Berlin és a Schalke 04 is. Mióta újra elindult a Bundesliga a két csapat veretlen, súlyos és váratlan vereségeket éltek át és egyre nagyobb a gond. Ezt a szezont valószínűleg megússzák komolyabb probléma nélkül, de ha tovább folytatódnak ezek a rossz sorozatok, akár edzőváltásra is sor kerülhet. Wagner és Fischer alatt is rezeg a léc, de egy győzelemmel újra visszatérne a vezetők hite mindkét oldalon.

Lássuk tehát, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet az Union Berlin – Schalke 04 meccsből!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Mönchengladbach – Union Berlin

Sok jóra nem számíthattak Urs Fischerék, akik ahhoz a Borussiához látogattak, akik épp a Bundesliga dobogójáért, a következő évi BL szereplésért harcolnak. Számítani lehetett rá, hogy csúnya verés lesz a vége.

Az újonc remekül kezdte a szezont, azonban – ahogy írtam – mióta újra elindult a BuLi egyre-másra jönnek a rossz eredmények, még nem sikerült nyerniük az elmúlt időszakban.

A gólok sorát a fiatal német, Florian Neuhaus nyitotta, miután egy letámadást követően labdát szereztek a hazaiak, Neuhaus becselezte magát a tizenhatoson belülre, estében lőtt és még a szerencse is vele volt, ugyanis lövése a kapufa segítségével vánszorgott a kapuba. Gikiewicz látványosan engedte el a lövést, azt hitte mellé megy. Rosszul hitte.

A Gladbachnak félelmetes csatárduója van, Marcus Thuram és Alassane Pléa is remek szezont fut, ezúttal is vállaltak három gólt ők ketten.

Még a lefújás előtt jött az első Thuram-gól, Pléa beadását fejelte a kapu rövid oldalába, 2-0-t mutatott az eredményjelző az első félidő lefújásakor. Urs Fischer – gondolom én – lekapta tíz körméről játékosait, ugyanis a második félidő elején rögtön szépítettek egy kissé szerencsés góllal, Andersson szépített.

Ezt követően viszont újra jött a félelmetes csatárduó, Thuram megszerezte második gólját, ismét Pléától kapta a gólpasszt, majd a meccs végén Bensebaini hozta kihagyhatatlan helyzetbe az eddig gólpasszokat adó Pléát. A francia góljával alakult ki a 4-1-es végeredmény.

Az Union nem tudott nagy ellenállást tanúsítani, nagyon simán kaptak ki.

Előző meccs eredménye
2019.11.29.Bundesliga
schalke 04
2:1
union berlin
Bundesliga
2009.07.25.Barátságos Mérkőzés
union berlin
2:1
schalke 04
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Schalke 04 – Werder Bremen

David Wagner együttese továbbra is küzd, mint disznó a jégen. Elnézést a hasonlatért, de valóban: 4 meccs, 4 vereség, mióta újraindult a bajnokság. Köztük volt egy vereség legnagyobb riválisuktól, meglepetésre elvitte a Királykékektől a három pontot az Augsburg és még a két kiesőhelyen álló csapat (Fortuna Düsseldorf és Werder Bremen) is nyerni tudott ellenük.

Ez az igazi mélyrepülés, az igazi gödör, ahonnan nagyon nehéz kimászni. Wagner állítja, azért nem jönnek az eredmények, mert túlságosan szűk a keret, ezzel mondjuk nehéz lenne vitatkozni.

A Werder ellen is ugyanaz volt a csapat magja, mint az azt megelőző sikertelen eredménnyel zárult fordulókban, és most sem tudtak győzni, Bittencourt bombagóljával 1-0-ra nyert a Werder.

Nekik ez létfontosságú volt az életben maradáshoz, de Todiboéknak is nagy szükség lett volna rá.

Összefoglalás

Egyik csapat sem úgy játszik, ahogy ősszel, de jelen pillanatban még mindig jobb formában van az Union. Már ha lehet ezt formának nevezni. Hazai mérlegükkel nincs is akkora probléma (inkább az idegenbeli eredménytelenség számlájára írható a mostani helyezésük), a Schalke viszont előszeretettel hullajtja a pontokat a Veltinstől távol.

Csupán két közös meccsük volt, ebből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, főleg, hogy ebből az egyik mérkőzés csak egy barátságos találkozó volt. A Bundesliga őszi fordulójában 2-1-re nyert a Schalke hazai pályán.

A góllövés egyik oldalon sem megy, de ha összehasonlítjuk a csatárok játékát, Andersson mindenképp erősebb szezont produkál, mint bárki a gelsenkircheniektől.

Valahogy nem gondolnám, hogy döntetlennel ér véget a találkozó, inkább arra gondolok, hogy az Union behúzza ezt a meccset. Ettől még nem lesznek kint a vízből, de ez a Schalke jelenleg nincs a legjobb formában, a játékosok fáradtak és kevés a kombinációs lehetősége Wagnernek. Ez a meccs akár a mester állásába is kerülhet.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső