Union Berlin – VfL Bochum: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 13.
Union Berlin
Teljesítmény:
N D N V N
  • An der Alten Försterei
  • Május 14. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
VfL Bochum
Teljesítmény:
N N V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Juj… Muszáj lesz javítanunk, mert a tegnapi nap nem igazán sikerült. Az előtte levő napok igen, de általában az emberekben a negatív marad meg. Igyekszünk ma is, de mint látjátok, az utolsó fordulókban már szinte tényleg megtörténhet bármi.

Ma egy német meccset hozunk elsőként, amit egy spanyol követ, és aztán öt angol. Ha marad idő, akkor még holnap is lesz talán kettő meccs, ezt viszont nem tudom megígérni nektek.

Az Union Berlin – VfL Bochum találkozót választottuk a német meccsek közül, ugyebár szerdán már olvashattatok négyről. Schafer Andrásékat sem akartuk kihagyni, akik akár még Bajnokok Ligáját érő helyen is végezhetnek. Erre az esély nem sok, ezt őszintén mondom, de az, hogy egy fordulóval a vége előtt ez a kiscsapat még esélyes arra, hogy az első számú európai kupába kerüljön… az nem semmi.

Ellenfelük egy újonc, mondhatni, a legjobb újonc – tekintve, hogy ketten voltak, és a Greuther Fürth utolsóként esett ki. A Bochum stabil középcsapat lett idén, de inkább hazai pályán voltak veszélyesek az ellenfeleikre. Nem csak otthon, ha emékezetem nem csal, akkor a Signal Iduna Parkban 4-3-ra nyertek pár hete.

A lényeg, hogy nekik nem kell a pont, ők már egy kicsit máshogy készülnek erre a mérkőzésre, mint az Union Berlin.

Union Berlin

Való igaz, nincs min agyalni a berliniek számára. Nekik hozni kell a saját meccsüket, és bízni abban, hogy a Leipzig és a Freiburg is bukik. Na jó, akkor sem lesz meg a Bajnokok Ligája, hiszen a Lipcse gólkülönbsége jelentősen jobb, mint az Unioné, egy forduló alatt kellene ledolgozni 30 gólt. Látható, hogy ez nem fordulhat elő.

Ettől függetlenül jó lenne nyerniük, hiszen két pontra van tőlük a Köln együttese, amely a hétvégén majd a VfB Stuttgart ellen játszik, és nincs kizárva, hogy nyerni is tudnak. Ebben az esetben 55 pontjuk lenne, ha ikszelnek Schaferék, akkor beérik őket, és majd a gólkülönbség dönt (most egy góllal jobbak, mint Modeste-ék), ha kikapnak, akkor meg is előzik őket, és a gárdának csak a Konferencia-liga jut.

A múlt héten hatalmas győzelmet aratott az együttes, az Europa-Parkban, a Freiburg stadionjában sikerült nagyon megverni a házigazdát, Sallai Rolandék csak egy gólt rúgtak, az Union viszont négyet. Betalált Grischa Promel, Christopher Trimmel, Sheraldo Becker, valamint a második félidőben Schafer András is, neki ez volt az első gólja, mióta a DAC-tól megvették.

A csapat otthon igazán erős, kilenc meccset nyertek, ötön ikszeltek és kétszer kaptak csak ki, utolsó öt meccsük eredménye három győzelem és két döntetlen. Egyetlen játékos fog hiányozni, Timo Baumgartl, a védő túl van a műtétjén és megkezdte a felépülést. Mihamarabb jó lesz majd a pályán látni őt. Dominique Heintz és Frederik Rönnow felépültek, ám nem valószínű, hogy a kezdőben kapnak helyet.

A várható kezdőcsapat:

Luthe – Ryerson, Knoche, Jaeckel – Giesselmann, Promel, Khedira, Haraguchi, Trimmel – Becker – Awoniyi

Egymás elleni meccsek:

Nincs hosszú múltja az Union Berlinnek az élvonalban, és mostanság a Bochum is inkább a második vonalban szerepelt. Jellemzően tehát ott futott össze a két együttes, leszámítva persze az utolsó, őszi találkozójukat. Amit a Bochum otthonában rendeztek, és mint tudjátok, az együttes meglehetősen erős hazai pályán, de itt mégsem sikerült nyerniük.

Az Union egy gólt szerzett, míg a hazaiak egyet sem tudtak, így a fővárosba ment a három pont. A győztes gólt Urs Fischer csapatában Max Kruse szerezte, aki ugye azóta már távozott a csapatból.

Utoljára 2019-ben találkoztak egymással, ahogy mondtam, még a másodosztályban. A találkozókon nem volt ritka a gól maga, akadt itt több alkalommal is négygólos mérkőzés.

Az elmúlt öt meccset figyelembe véve fölényben van az Union Berlin, háromszor nyertek ők, egyszer a Bochum, egy találkozó döntetlennel ért véget. Schaferék otthonában a Bochum 2013-ban győzött, az utána következő öt találkozót egytől egyig a berliniek nyerték.

Előző 5 meccs eredménye
2021.12.18.Bundesliga
vfl bochum
0:1
union berlin
Bundesliga
2019.05.19.Bundesliga 2
vfl bochum
2:2
union berlin
Bundesliga 2
2018.12.15.Bundesliga 2
union berlin
2:0
vfl bochum
Bundesliga 2
2018.05.06.Bundesliga 2
union berlin
3:1
vfl bochum
Bundesliga 2
2017.12.03.Bundesliga 2
vfl bochum
2:1
union berlin
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

VfL Bochum

Reálisan nézve, a Bochum maximum a 10. helyen végezhet, egy győzelemmel megelőzhetik a Mönchengladbachot, most mindkét gárdának 42 pontja van. Hátrafelé nézve már akadnak problémák, megelőzheti őket az Eintracht Frankfurt és a Wolfsburg is.

A gárdának volt egy kisebb visszaesése, amiből viszont épp Dortmundban tudtak kimászni. A Borussia elleni találkozó gólfesztiválnak is beillett 4-3-ra nyertek a vendégek egy nagyszerű mérkőzésen. De nem ez volt az utolsó meccsük, hanem az Arminia Bielefeld elleni. Sebastian Polter góljára volt még válasza a vendégeknek, de a 89. percben Bello öngólt rúgott, ezzel nyertek a hazaiak. És ezzel dőlt el, hogy a Bielefeld maximum csak az osztályozóban bízhat.

A csapat idegenben nem erős, 4-2-10-es mérlegük van, 15 gólt rúgtak és 32-t kaptak, utolsó öt meccsükből kettőt nyertek, kettőt elveszítettek, van egy döntetlenjük is.

Talán ők az egyetlen csapat a Bundesligában, ahol nincsenek sérültek, Danilo Soares felépült, ahogy Simon Zoller is, akár a kezdőben is helyet kaphat a kulcsjátékosa a csapatnak.

A várható kezdőcsapat:

Riemann – Gamboa, Bella-Kotchap, Leitsch, Soares – Losilla, Asano, Pantovic – Rexhbecaj, Holtmann – Polter

Tippelde

Nem gondolnánk, hogy a Bochum idegenben nagy energiát fektetne a meccsbe. Nem fogják feladni, nem ezt mondjuk, de az Union ellen nem hinném, hogy képesek lesznek akár csak a pontszerzésre.

A Berlin most megint jó formát mutat, otthon jobbak, mint idegenben, önbizalomnövelő győzelmen vannak túl. Ahogy mondtam, egy győzelem biztosan elég, ha ikszelnek, akár még lejjebb is kerülhetnek. Nem fogják megadni a Köln számára a lehetőséget az előzésre.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.43 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.42 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.42 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső