Valencia – Barcelona: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 január 21.
Valencia
Teljesítmény:
V N D D N
  • Mestalla, Valencia
  • Január 25. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Barcelona
Teljesítmény:
N D N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Miután az elsõosztályú spanyol labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában a két nagyágyú, a Barcelona és a Real Madrid is gyõzni tudott, így egyikük sem tudott elõnyt szerezni a másikkal szemben, a katalánok és a királyi gárda egyaránt 45 ponttal áll az elsõ illetve a második helyen, mögöttük jelentõsen lemaradva, 35 ponttal áll az Atlético Madrid a harmadik helyen. Ez azt is jelenti, hogy a következõ forduló ismét létfontosságú a Real és a Barca számára is, amelyikük pontot-pontokat veszít, az komoly lépéshátrányba kerülhet a másikkal szemben, fõleg, hogy most már túllendültünk a szezon felén.

Ennek tükrében különösen ígéretes mérkõzésnek ígérkezik a szombati Valencia – Barcelona találkozó, mert bár a Valencia 31 pontjával a hetedik helyen állva folytat kemény harcot a nemzetközi szereplést jelentõ helyekért, hazai pályán idén még nem veszítettek.

Ennek megfelelõen a katalánok gyõzelmére meglepõen jó szorzót kaphatunk minden fogadóirodánál, 1.6-nál kisebb oddszokat nem találhatunk a vendégsikerre vonatkozóan, egy döntetlen pedig akár meg is ötszörözheti a befektetett pénzt. És erre van is reális esély, hiszen a legutóbbi forduló ismét a a Barca gyengélkedését hozta, a rendkívül masszívan védekezõ Granadát csak 1-0-ra tudták legyõzni, úgy hogy a 76. percben rúgta Messi a gyõztes gólt, miután a vendégek 10 emberre fogyatkoztak.

A mutatott játék nem volt igazán acélos, rengeteg volt az ötlettelen felívelgetés és Messi sem volt csúcsformában. Vendégként a katalánok eléggé gyalázatos teljesítményt nyújtanak idén magukhoz képest, 10 meccsbõl csak négyet tudtak megnyerni, ráadásul alig 1 gól felett rúgtak átlagosan ezeken a meccseken.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.14.La Liga
barcelona
5:2
valencia
La Liga
2019.05.25.La Liga
barcelona
1:2
valencia
La Liga
2019.02.02.La Liga
barcelona
2:2
valencia
La Liga
2018.10.07.La Liga
valencia
1:1
barcelona
La Liga
2018.04.14.La Liga
barcelona
2:1
valencia
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Ezzel szemben a legutóbbi fordulóban nagy meglepetésre a kiesés ellen küzdõ Mallorca otthonában 4-1-re veszítõ Valencia hazai pályán 10 meccsbõl egyet sem veszített el, öt gyõzelem és öt döntetlen a mérlegük, rúgott góljaik száma átlagosan 1.6. Ráadásul azért a Mallorca elleni vereség is igazából annak köszönhetõ, hogy szinte a teljes második félidõt 10 emberrel voltak kénytelen végigjátszani, miután a tapasztalt Dani Parejot leküldték az 51. percben, õ nem is játszhat majd a Barcelona elleni mérkõzésen.

Ahogy szintén kétséges a kulcscsatárnak számító Rodrigo Moreno szereplése is, így a Valencia hazai gyõzelme elég nagy meglepetés lenne. Ehhez még hozzávehetjük azt a tényt is, hogy a Barcelona kispadján most fogja második mérkõzését eltölteni az új edzõ, Quique Setién, aki legfõbb feladatának a csapat önbizalmának a visszanyerését nevezte. A másik oldalon pedig nem is igazán túl jó a hangulat az öltözõben, a tulajdonossal fennálló ellentétek okán az egész szezonban voltak már problémák a morállal.

És ebben még az sem fog számítani, hogy Luis Suárez továbbra sem tud játszani, hiszen Antoine Griezmann egyre inkább kezdi megtalálni önmagát, ha még a gólok nem is jönnek tõle, de mindenképpen kezd beépülni a csapatba.

Így összességében a Barcelona gyõzelme a javasolt tipp, ráadásul megkockáztathatjuk kiegészíteni azzal is, hogy a Valencia nem rúg egyetlen gólt sem.

Fõleg, hogy az 1993 óta egymás ellen lejátszott 62 meccsükbõl csak 13-at tudott megnyerni a Valencia a 17 döntetlen mellett, 32 gyõzelmet a Barcelona tudott elkönyvelni és átlagosan több mint 2 gólt rúgtak ezeken a találkozókon. Az elmúlt hat, egymás elleni meccsük azért elég színes képet mutat, ha az eredményeket vizsgáljuk, legutoljára 5-2-re a Barcelona tudott nyerni, de elõtte volt egy Valencia-siker és két döntetlen is, tehát nem lehet azt mondani a múlt alapján, hogy lefutott a meccs. Ami alapján ezt ki lehet jelenteni, az a Valencia hullámzó teljesítmény és morálja valamint a Barcelona nyeréskényszere és új edzõjének bizonyítási vágya.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső