Valencia – Sevilla: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 17.
Valencia
Teljesítmény:
N V N V N
  • Camp de Mestalla
  • Január 19. 21:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Sevilla
Teljesítmény:
V N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még két meccs mára, ez volt az ígéret, hát tartsuk is be! A Valencia – Sevilla rangadóval folytatjuk, ez lesz a harmadik meccs, amit a La Ligából nézünk meg tüzetesebben. Rangadónak neveztem a mérkőzést, holott nem az, a második helyezett utazik a tízedikhez, viszont a denevérek múltja miatt mégis csak illik ide ez a kifejezés.

A klub pénzügyi helyzete évek óta instabil, ezért is van az, hogy mostanság csak a tabella közepén, valamint végén találkozhatunk a csapattal, a legjobbakat kénytelenek voltak eladni. Ám mégis küzdenek, kevés pénzből, saját igazolásokkal, ingyenes transzferekkel próbálnak építkezni. Kemény meló ez, és láthatóan nem is egy rövid melóról van szó. Épp ezért a tízedik hely megsüvegelendő. És egyébként nagyon közel van az élboly is, a negyedik helyezett Atletico Madrid mindössze öt pontra van.

A Sevilla számára fontosabb a találkozó, hiszen ők a második helyen állnak. Öt ponttal vannak lemaradva a királyi gárdától, vagyis a Real Madridtól, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

Nagyon kíváncsian várjuk ezt a mérkőzést!

Valencia

Pepe Bordalas vezetőedző rendben végzi a munkáját. Tényleg nem érheti szó a ház elejét, a Valencia kihozza a maximumot abból, ami van nekik. A bajnoki tízedik helyezés bőven jó, valóban közel az élmezőny, de kétséges, hogy a Turia-partiak feljebb tudnak-e lépni. Mi inkább arra szavaznánk, hogy nem.

Az együttes legutóbbi két mérkőzését elveszítette, az év utolsó napján egy őrült meccsen 2-1-re kikaptak az Espanyoltól (a 82. percben még 1-0 volt nekik, majd Hugo Durot kiállították, RDT egyenlített, Javi Puado meg a győztes gólt szerezte meg a barcelonai csapatnak), rá egy hétre a Real Madrid négyet vágott nekik, ismét Karim Benzema és Vinicius Jr. volt a csapat veszte.

Hazai pályán négy egységgel többet szereztek, mint idegenben, 4-4-2-vel állnak. Az Espanyol elleni vereséget megelőzően hat meccsen át voltak veretlenek. Gabriel Paulista és Carlos Soler nevezhető biztos sérültnek, Denis Cheryshev és Thierry Correia elkapták a covidot, míg Daniel Wass, Hélder Costa, Maxi Gómez, Dimitri Foulquier és Toni Lato kérdésesek. Többen közülük elvileg készen állnak a játékra, de ez majd csak szerdán este derül ki…

A várható kezdőcsapat:

Cillessen – Rivero, Diakhaby, Alderete, Gayá – H. Costa, Guillamón, Wass, H. Duro – Guedes, Gómez

Egymás elleni meccsek:

Eggyel több mérkőzést nyert meg a Valencia, mint a Sevilla, jelenleg 25-24-re vezetnek a hazaiak, 10 meccsük végződött döntetlenre. Ezt az előnyt a távoli múltban hozták össze, mert az utóbbi időben nem igazán megy a játék Julen Lopeteguiék ellen. Zsinórban öt meccset nyertek a piros-fehérek, viszont többnyire ezek a Ramón Sánchez Pizjuánban lejátszott találkozók voltak.

A Valencia a Mestallában 2017-ben tudott újra nyerni, akkor szabályosan leiskolázták a vendégeiket, négy gólt szerezve. Igaz, akkor még kicsit más volt a csapat összeállítása, ott játszott Simone Zaza, Rodrigo Moreno, Geoffrey Kondogbia és Dani Parejo is. No meg az a Goncalo Guedes, aki duplázott, és egyébként ma is a csapat tagjának mondhatják.

Előző 5 meccs eredménye
2021.09.22.La Liga
sevilla
3:1
valencia
La Liga
2021.05.12.La Liga
sevilla
1:0
valencia
La Liga
2021.01.27.Spanyol Kupa
sevilla
3:0
valencia
Spanyol Kupa
2020.12.22.La Liga
valencia
0:1
sevilla
La Liga
2020.07.19.La Liga
sevilla
1:0
valencia
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sevilla

Mint arról a mai első tippben beszámoltunk, botrány övezte a Sevilla legutóbbi Király Kupa-találkozóját. Az egyik drukker ugyanis a Real Betis elleni meccsen egy 50 centis PVC-csővel dobta fejbe Joan Jordánt, a Sevilla középpályását. A meccset félbeszakították, és csak másnap játszották le. A Sevilla 2-1-re kikapott városi riválisa ellen.

Pedig a formájuk alapján nem erre számítottunk, az együttes a bajnokságban utoljára novemberben kapott ki, azt követően pedig december elején a Red Bull Salzburg elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen maradtak alul.

Szépen haladnak előre idegenben is, 10 meccsből 5-öt megnyertek, háromszor ikszeltek, kétszer kaptak ki. A gólokkal hadilábon állnak, csak 9-szer találtak be, emellett 5-ször vették be az ő kapujukat.

Munir és En-Nesyri nincs a csapattal, az ANK-n vannak, Erik Lamela, Jesús Navas és Suso sérültek, Thomas Delaney és Karim Rekik szereplése kétséges. Joan Jordan elvileg már jól van…

A várható kezdőcsapat:

Bono – Montiel, Koundé, Diego Carlos, Acuna – Rakitic, Fernando, Jordán – Papú Gómez, R. Mir, Ocampos

Tippelde

Jól látható a sevillai fölény kettejük párharcában, ám a Betis elleni vereség előfordulhat, hogy megfogta a srácokat. A Valencia nehéz meccs előtt áll, és bár otthon viszonylag jól szerepelnek, ezúttal nem kizárt a vereség.

Magunk részéről ez egy tipikus egygólos meccs lehet, amely gólt bármelyik együttes megszerezheti. Az under 2,5 a fő tippünk, emellett megkockáztatjuk a vendégek sikerét.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.63 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.61 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.61 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső