Valladolid – Celta Vigo: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 15.
Valladolid
Teljesítmény:
N V V N V
  • Estadio José Zorilla
  • Június 17. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Celta Vigo
Teljesítmény:
V D D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Feszített a tempó Spanyolországban is, rögtön a hétvégi első fordulót követően itt a második egy hétközi forduló formájában. Szerda koraeste két olyan csapat meccsét választottam, ami első ránézésre nem biztos, hogy annyira izgalmas, azonban második blikkre nagyon jó értékkel rendelkezik fogadási szempontból és mindkét gárda tud szép focit játszani, így a semleges szurkolóknak is jó választás lehet.

Lássuk, mire számíthatunk a Valladolid – Celta Vigo meccsen!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Leganes – Valladolid

A kiesőhelyen álló Leganéshez látogatott az „igazi” Ronaldo csapata, a Fenomén ugyanis a Valladolid tulajdonosa. Már a második percben gólnak örülhetett, egy elképesztő bakit sikerült kihasználnia Enes Unalnak, a vendégek török csatárának.

Egy előrevágott labdára sprintelt ő és védője, közben pedig a Leganés kapusa is elindult, hogy megkaparintsa a labdát. Chidozie Awaziem azonban nem látta és haza akarta fejelni a játékszert, ami így elsuhant Cuellar mellett. Unal erre a labdára csapott le és a hálóba gurított.

Könnyen elkerülhető gól volt ez, bizonyára egyik fél sem lesz megdicsérve.

Az eredmény nem változott félidőig, a fordulást követően viszont tíz percen belül érkezett a második vendég-gól. Egy jobboldali beadás Garcia elé pattant, aki lyukat rúgott, de mögötte érkezett Alcaraz és a léc alá bombázott.

Szépíteni csak a meccs végén tudtak a zöld-fehérek: Assalet rúgták hasba a büntetőterületen belül, amiért járt a tizenegyes. Oscar Rodriguez értékesítette, de többre már nem futotta az erejükből.

Remekül sáfárkodott a Valladolid a helyzeteivel, a Leganés többet birtokolta a labdát és többször jutottak el az ellenfél kapujáig, a gólokat mégis a vendégek szerezték. Így pedig nem lehet meccset nyerni.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.29.La Liga
celta vigo
0:0
real valladolid
La Liga
2019.01.27.La Liga
real valladolid
2:1
celta vigo
La Liga
2018.09.22.La Liga
celta vigo
3:3
real valladolid
La Liga
2016.07.28.Barátságos Mérkőzés
celta vigo
2:1
real valladolid
Barátságos Mérkőzés
2014.04.28.La Liga
celta vigo
4:1
real valladolid
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Celta Vigo – Villarreal

Már második éve küzd a Celta Vigo csapata a kiesés ellen. Tavaly is épphogy sikerült elérni a 17. helyet, jelenleg is ebben a pozícióban állnak. A hétvégén azt a Villarrealt fogadták, akik ugyancsak álltak már előkelőbb helyen.

A meccset egyetlen gól döntötte el, amelyet Manu Trigueros a mérkőzés hosszabbításában szerzett, de érdemes megemlíteni, hogy a hazaiak kapusa elképesztő formában védett, amit csak lehetett megfogott. Hihetetlen bravúrjainak köszönhetően nem húzott el már a félidőben 3-0-ra a Sárga Tengeralattjáró.

Blancoval ellentétben Asenjonak nem igazán volt dolga a meccs alatt, vajmi kevés alkalommal jutott el a Celta az ellenfél kapujáig, ha mégis, akkor a kapuvédőnek nem kellett játékba avatkoznia.

Összességében nem volt jó mérkőzés, ami miatt mégis megérte megnézni, az Blanco teljesítménye a hazaiak kapujában. Kicsit meg is sajnáltam, hogy ennyi bravúr után egy ilyen szerencsés góllal kapott ki csapata, de meg kell mondani: Megérdemelte a győzelmet Quique Alvarez csapata.

Összefoglalás

Még hátra van jó pár forduló, így egyelőre nem kell megkongatni a vészharangokat, főleg addig, ameddig a vonal fölött vannak Iago Aspasék. Azonban ha nem akarnak olyan befejezést, mint tavaly, akkor el kell kezdeniük a pontok gyűjtését.

A túloldalon a Valladolid stabil középcsapat benyomását kelti. Nincsenek kiemelkedő játékosaik (a túloldalon azért ott van Aspas, aki kivételes tudású csatár), de csapatként jól funkcionálnak.

Hazai pályán mondjuk összesen három alkalommal nyertek, viszont tömve vannak döntetlenekkel (7).

A tavalyi szezonban a José Zorillában meg tudták verni a Vigot, idén ősszel pedig ikszeltek velük a Balaídosban.

A Celta összesen egy meccset tudott győzelemmel lehozni idegenben, pont a Villarreal ellen nyertek 3-1-re.

Valószínűbbnek tűnik a hazai győzelem, látván a Celta múltheti támadójátékát, azonban mindkét csapat sok döntetlent játszik és ezt akár meg is lehet lovagolni. Ha Blanco úgy véd, mint legutóbb, akkor ez össze is jöhet, a Valladolid is egész stabilan működik hátul, így hát van esély egy kevés gólos döntetlenre.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső