Valladolid – Levante: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 25.
Valladolid
Teljesítmény:
N N V V D
  • Estadio Municipal José Zorrilla
  • November 27. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Levante
Teljesítmény:
D D D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A La Liga 10. fordulójának nyitómeccsén két, a tabella végén helyezkedő csapat meccsét fogjuk megvizsgálni, ez lenne a Valladolid – Levante mérkőzés. A valenciai kiscsapat rendkívül rosszul indította a szezont, eddig mindössze egyetlen győzelmet gyűjtöttek be, de az utolsó négy meccsükön döntetlent játszottak, mind a négy találkozó 1-1-es döntetlennel fejeződött be.

A Valladolid – Ronaldo Nazario csapata – egy pozícióval jár előttük, két győzelmük, három döntetlenjük és öt vereségük van, ők az utolsó két találkozójukat egyaránt megnyerték, méghozzá olyan csapatok ellen, akik előbbre helyezkednek el a tabellán. Egyikük az Athletic Bilbao, a másik pedig a Granada.

Ne is húzzuk az időt, hiszen ebben a meccsben van bőven fantázia.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Granada – Valladolid

Nem sok minden történt a mérkőzés első félidejében, mindössze három kaput eltaláló lövést láthattunk, ebből az utolsóból gól született. A meccs addig kiegyenlített volt, de a hosszabbításban Sergio Guardiola baloldali beadására remekül érkezett Oscar Plano és a hálóba fejelt. Remekül érezte meg Plano, hogy hova fog érkezni a labda és őrületes sprintet vágott ki, mielőtt bólintott volna, szép gól volt.

Közvetlenül a második félidő elején újabb gólt szerzett a Valladolid: Plano indította Marcos Andrét, aki betört a tizenhatoson belülre, Duarte, a védője pedig folyamatosan hátrált, nem mert odalépni neki, így a brazil csatár lövésre szánta el magát, és milyen jól tette…

Kerek tíz perccel a második Valladolid gól után Duarte javított, egy szögletet követően közelről pofozta hálóba a labdát. Volt még fél óra, a Granada pedig mindent megtett az egyenlítésért. Azonban a Valladolid remekül kontrázott és a 90. percben Jota eldöntötte a meccset. Az a Jota, aki két perccel korábban kapott sárga lapot időhúzásért. Így már annyira nem volt sietős a vendégeknek a dolog, az óra lepörgött, a Valladolid pedig zsinórban második győzelmét könyvelhette el.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.01.La Liga
real valladolid
0:0
levante
La Liga
2019.08.31.La Liga
levante
2:0
real valladolid
La Liga
2019.01.20.La Liga
levante
2:0
real valladolid
La Liga
2018.09.27.La Liga
real valladolid
2:1
levante
La Liga
2017.03.11.La Liga 2
real valladolid
0:4
levante
La Liga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Levante – Elche

Zsinórban három 1-1-es döntetlen után vágott neki az Elche elleni meccsnek a Turia-parti kiscsapat, amely nagyon gyengén kezdett: A Valencia elleni városi rangadó után még nyertek az Osasuna ellen, majd ezt követte három vereség és három döntetlen.

A meccset a hazai pályán játszó Levante kezdte jobban, Gonzalo Melero lőtt távolról, Badia ütötte szögletre a labdát.

Ezt követően újfent Melero került helyzetbe, de ezt a lehetőséget már nem hibázta el: A 12. percben remekül érkezett Campana szögletére és a hálóba fejelt.

Az első játékrész nem bővelkedett helyzetekben, de azért panaszunk sem lehetett, remek iramú találkozót játszott a két kiscsapat. Az Elche is villantott, Guti remek csavarását ütötte ki Fernández Abarisketa.

A második félidőben is egy pontrúgás hozta az egyenlítést: José Sánchez baloldali beadását akrobatikus mozdulattal juttatta a kapuba Tete Morente.

Helyzetek még akadtak a meccsen, főleg a Levante oldalán, volt egy tizenegyes-gyanús szituáció is, Clerc került a földre, a játékvezető pedig továbbot intett, véleményes volt, láttunk már ilyenért büntetőt, főleg Spanyolországban.

Viszont az eredmény nem változott, a Levante negyedik 1-1-es meccsét játszotta le a szezonban.

Összefoglalás

Csak a poén kedvéért, a Valladolid – Levante meccsen az 1-1-es pontos végeredményért kereken hatszoros pénzt fizet a 22Bet. Bár, a történtek után ki tudja, hogy ez mennyire poén és mennyire komoly.

A Valladolid gyenge kezdés után kezdte el a pontok gyűjtését és két igen meggyőző meccsel rukkoltak elő. A Bilbao mindig kemény dió, a Granada pedig tavaly Európa Ligát érő helyen végzett, sőt, jelenleg is vezetik az EL-ben a csoportjukat.

A Levante is hasonlóan gyengén kezdett, de az ő győzelmeik még váratnak magukra. Nem esélytelen egy döntetlen eredmény, utolsó találkozójuk 0-0-val ért véget.

A csapatoknál a sérülések sem komolyak, nincs sok hiányzó, viszont aki van, az fontos játékos. Máris itt van Enis Bardhi, aki kihagyni kényszerült az Elche elleni meccset, visszatérése erősen kérdéses, mellette pedig Aitor Fernández és Cheick Doukoure nem bevethető, de utóbbi már hosszabb ideje.

A Valladolidnál pedig Kiko és Raúl Garcia nem fognak pályára lépni, bár Garciánál mutatkozik esély, hogy mégis.

Nem egységes a hazai illetve idegenbeli mérleg, kaptak már ki gyengébb csapattól, és vertek meg erősebbet is, no meg egy pontot el tudtak rabolni például a Real Sociedad ellen.

A bajnokság döntetlenkirálya érkezik tehát a José Zorrilla stadionba, én pedig megpróbálkozom egy merészebb tippel, miszerint jöhet a Levante ötödik döntetlenje.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső