Venezia – Perugia: Fogadási Tippek és Serie B Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 29.
Venezia
Teljesítmény:
V N N D D
  • Pier Luigi Penzo
  • Július 31. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Perugia
Teljesítmény:
V N D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Utolsó fordulójához érkezett az olasz másodosztályú bajnokság is, a fordulót követően ők is rövid pihenőre vonulnak, hogy aztán újult erővel szórakoztassanak bennünket majd ismét. Azért még az utolsó fordulóra is maradt puskapor, lesznek izgalmas mérkőzések, amik kiesésről és osztályozós helyekről döntenek, dönthetnek.

Mi a Venezia – Perugia meccset választottuk, ahol mindkét csapat számára a bentmaradás a tét, a Perugia áll rosszabbul, de egy vereséggel bajba kerülhet a Venezia is.

Hogy ebből mi sülhet ki? Hamarosan megpróbáljuk kideríteni!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Cittadella – Venezia

A feljutásra ácsingózó Cittadella rossz sorozatban volt, előző öt meccsüket zsinórban elveszítették, így számukra nagy tétje volt a találkozónak: Nem elveszíteni az osztályozós pozíciójukat. Az öt vereség hatására a biztos feljutás csak álom marad, de annyira összesűrűsödött a mezőny, hogy egy újabb vereséggel egészen a kilencedik helyig zuhantak volna vissza. Volna, merthogy sikerült nyerni.

Az egész mérkőzésen aktívabbak voltak a hazaiak, a Venezia ímmel-ámmal jutott el Paleari kapujáig.

A félidő legnagyobb lehetősége is a Cittadelláé volt, baloldali beadásra Proia érkezett, fejesét nem tudta fogni a kapus, a kiütött labdára Vita jött és lőtt, ezt pedig a gólvonalon álldogáló Ceccaroni rúgta ki.

A második félidőben volt egy hasonló szituáció, ekkor is egy védő önfeláldozó mentésére volt szükség: Ezúttal Lakicevic vetődött bele egy hazai lövésbe, megakadályozva ezzel a gólt.

Amely nagyon érett, mégsem akart megszületni és félő volt, hogy tovább folytatódik a borzasztó szereplés.

Longo a túloldalon egy az egyben vezethette a labdát a kapusra, de hosszan tolta meg, így Paleari hárítani tudott.

Mikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, jött Proia, akinek az első játékrészben már volt egy jó fejese, az azonban még nem talált utat a kapuba, a 93. percben érkező fejes viszont már igen.

Ezzel az utolsó pillanatban szerzett góllal a Cittadella őrzi helyét, a Venezia négymeccses veretlenségi sorozatának pedig vége szakadt.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.29.Serie B
perugia
0:1
venezia
Serie B
2019.02.27.Serie B
venezia
2:3
perugia
Serie B
2018.10.06.Serie B
perugia
1:0
venezia
Serie B
2018.06.03.Serie B
venezia
3:0
perugia
Serie B
2018.04.14.Serie B
perugia
1:1
venezia
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Perugia – Trapani

Annak ellenére sem várt sima mérkőzés a hazai pályán játszó Perugiára, hogy ellenfelük az utolsó előtti helyen szerénykedik. A Trapani ugyanis az újrakezdés óta mindössze egy vereséget gyűjtött be, ezzel pedig visszahozta a reményt, hogy kiharcolják a másodosztályban való szereplést.

És lám, valóban mentek, mint a mérgezett egér, Grillo fantasztikus lövésével pedig még az előny is náluk volt. A 23. percben gondolt egyet a védőként és középpályásként is bevethető olasz, hogy 21-22 méterről lőni kellene, a labdát mintha zsinóron húzták volna.

Három percig tartott az öröm, ugyanis Pagliarulo szabálytalansága miatt szabadrúgáshoz jutottak a hazaiak. Nem volt erős szabadrúgás, Carnesecchi mégsem tudta fogni, a kipattanót pedig Falcinelli berúgta, 1-1.

A kapott gól nem vette el a vendégek kedvét, ugyanúgy mentek előre, ahogy eddig.

A második félidőben egy meg nem adott tizenegyes borzolta a kedélyeket, még egy pályán kívüli piros lap is felvillant. Kupisz beadásába egyértelműen kézzel ért bele Angello, a tizenegyes azonban elmaradt, a Trapani kispadja pedig nehezen viselte ezt az igazságtalanságot. Ugye-ugye, de jól tud jönni a videóbíró.

Végül azonban „győzött az igazság”: A 92. percben mindent egy lapra feltéve támadtak a vendégek, próbálkozásaikat pedig siker koronázta. Nem volt szép Luperini gólja, de rettenetesen fontos volt.

Megérdemelten nyertek a vendégek, ezzel életben tartották reményeiket, a Perugia viszont a biztos bennmaradás helyett még az utolsó fordulóban is izgulhat.

Összefoglalás

Izgalmas utolsó forduló vár a Perugiára, de még akár a velenceiek is gondban lehetnek, ha úgy jön ki a lépés. Épp ezért egy feszült hangulatú, kevés gólos meccsre számítok.

Nézzük csak ennek első jelét. A Venezia 34, a Perugia 37 gólt szerzett. Ennél kevesebb találatot csak a sereghajtó Livorno rúgott.

Kapott góljaik miatt viszont nem kell szégyenkezni, az élmezőnyben vannak csapatok, akiknek többször rezgették meg a hálóját.

Ebből is látszik, hogy nem kenyerük a gólzápor, most is egy maximum egygólos meccsben bízom.

Közös találkozóikból tízet vizsgáltam meg, ezekből hét ért véget úgy, hogy 2,5 gól alatt volt az össz gólszám.

A Venezia győzelmei általában 1 gólosak voltak, miután megszületett az a gól, feladták saját játékukat és az eredmény őrzésére koncentráltak.

A hazai csapat nem bővelkedik kiemelkedő támadókban, a Venezia házi gólkirálya a kilenc gólos Aramu.

A Perugiának viszont van egy játékosa, aki 19 találatig jutott, ő Iemmello, viszont ő a bajnokság újrakezdése óta kisebb gödörben van, csak kétszer talált be kilenc találkozón.

Nem szaporítom tovább a szót, a gólok ellen megyünk ezúttal, reménykedem benne, hogy az elmúlt meccsek és a statisztika nem tréfál meg, és nem egy gólgazdag találkozót fogunk látni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső