Verona – AS Roma: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 szeptember 15.
Verona
Teljesítmény:
V N V N V
  • Marcantonio Bentegodi
  • Szeptember 19. 20:45
Nézd élőben itt:
QuickWin
AS Roma
Teljesítmény:
D N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szombaton két meccsel rajtol el a Serie A 2020/2021-es szezonja, ezek közül elsőként a Verona – AS Roma találkozót választottam, de könnyen lehet, hogy a holnapi napon a másik mérkőzésről is olvashattok. Azért erre esett a választásom, mert két jó képességű csapat méri össze a tudását, akik a tavalyi idényben is nagyot mentek. Persze, ez a „nagyot menés” mást és mást jelent a két gárdánál, hiszen az AS Romától azt várták a szurkolóik, hogy érjék el legalább az Európa Ligát (sikerült), az újonc Veronától pedg azt, hogy maradjanak bent (ez is sikerült).

Az új szezon új kérdéseket is hoz. Lesz-e valaki, aki végre letaszítja a Juventust a trónról? Ha lesz, kicsoda? Az Inter? A Lazio? Vagy pont az AS Roma? Egy meccs alapján nem fogunk tudni erre válaszolni, de legalább a zsebünket megtömhetjük.

Verona

Nekem nagyon szimpatikus volt a Verona játéka, igaz, a végére egy kicsit kiengedtek vagy inkább elfáradtak, de így is az első tízben tudtak végezni, a kilencedik hely lett az övék a tabellán.

Megismerhettünk olyan tehetségeket, mint Zaccagni, Di Carmine és újra szemünk elé kerülhettek olyan rutinos rókák, mint Lazovic vagy Miguel Veloso. Ivan Juric vezetőedző úgy érezte, a csapatot leginkább hátul kell erősíteni, ennek hatására a legtöbb igazolás a védekezést hivatott szolgálni.

Koray Günter a Genoától érkezett, Kevin Rüegg Svájcból, az FC Zürichtől, Adrien Taméze Nizzából, míg Mert Cetin és Giangiacomo Magnani országon belülről, a Roma és a Sassuolo adta őket kölcsön.

A középpályán rutint szerezhet Ivan Ilic, a Manchester City 19 esztendős szerb játékosa.

Nem biztos, hogy tartani fogják ugyanezt a tempót, de stabil középcsapatként tekintek a Hellas Verona együttesére.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.15.Seria A
roma
2:1
verona
Seria A
2019.12.01.Seria A
verona
1:3
roma
Seria A
2018.02.04.Seria A
verona
0:1
roma
Seria A
2017.09.16.Seria A
roma
3:0
verona
Seria A
2016.01.17.Seria A
roma
1:1
verona
Seria A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AS Roma

Komoly változások inkább a Románál voltak, ahol vannak nagy érkezők és vannak nagy távozók egyaránt.

Beszéljünk először azokról, akik a Farkasok sikeréért fognak a jövőben harcolni: Az egyik legkellemesebb meglepetést a tavalyi Romából Jordan Veretout okozta, aki bombagóljaival és elképesztő munkabírásával került a radaromra. Emellett kiváló tizenegyesrúgó, és most már az AS Roma játékosa. A tavalyi szezonban kölcsönben szerepelt a fővárosi csapatnál, most 16 millió euró fejében megvásárolták a Fiorentinától.

Aztán itt van még Pedro, akit nem hiszem, hogy be kellene mutatni. Végig pletykálták, hogy a Chelseat elhagyó spanyolnak a Roma lesz a következő állomás, végül ez a pletyka be is igazolódott. Igaz, már benne van a korban, de még így is nagy hasznára lehet a csapatnak.

Ahogy Henrik Mkhitaryan is, aki ahogy visszatért Londonba eredeti csapatához, azonnal felbontotta a szerződését, így ingyen szerezték meg a játékjogát.

Még két igazolással vagyok adós: Carles Perez Veretouthoz hasonlóan kölcsönben szerepelt, 11 millióért végleg megszerezték, míg Gianluca Mancini 13 milliót ért Paulo Fonsecának.

Távozóik közül érdemes kiemelni a cseh Patrick Schicket, aki sem Rómában nem találta meg a számításait, sem a Leipzigben, itt töltötte ugyanis az előző szezont. Most Peter Bosz csapata, a Bayer Leverkusen vásárolta őt meg, miután a Monaconak eladták Kevin Vollandot.

Elhagyta a klubot a nagy öreg, Alekszandar Kolarov, ő az Interhez távozott, illetve a Sassuolo megvásárolta Gregoire Defrelt.

Hogy Chris Smalling hol folytatja még nem dőlt el, a Manchestertől kölcsönvett védőt meg akarják vásárolni. Jó hír számukra, hogy Smalling is szeretne újra Farkas lenni.

Nem valószínű, hogy a Roma tudja majd tartani a nagyobb csapatokkal a lépést, de az élbolyban szinte biztosan ott lesznek.

És még egy pletyka a végére: Állítólag Fonseca is beállt azok sorába, akik szeretnék leigazolni a Lyon támadóját, Memphis Depayt. Nem lesz könnyű dolga…

Összefoglalás

A történelem során egyetlen olyan mérkőzést rendeztek, amelyen a Verona tudott nyerni. Ez a meccs 1996-ban, tehát 24 éve történt. Az azóta lejátszott 18 találkozó egyikén sem tudtak nyerni, döntetlent is csak ötször játszottak.

A tavalyi szezonban mindkétszer Dzekoék nyertek: Hazai pályán 2-1-re, idegenben 3-1-re.

Félő, hogy a Verona idén már nem tud olyan jól játszani, mint a tavalyi szezonban, az erősítéseik sem annyira sikeredtek, bár sok a fiatal, meglátjuk, mennyire kapják el az olasz futball fonalát.

A Roma viszont kellő minőségű játékost szerzett, még ha egy részük már tavaly is itt volt. Pedronak ez lehet az utolsó nagy dobása, anno a Chelsea-ből is bőven ki tudott tűnni, az angol bajnokság pedig erősebb. Lehet még benne egy-két jó szezon, mielőtt szögre akasztja a csukát.

Az első forduló mindig egy nagy lutri, pláne ebben az időszakban, láthattuk, hogy a többi bajnokságban is születtek meglepetés eredmények. Ez mindig benne van a pakliban, száz százalékosan nem jelenthetem ki, hogy a Roma fog nyerni, de a rendelkezésemre álló adatok alapján elég nagy valószínűséggel állítom: Elhozzák a Farkasok a három pontot a Marcantonio Bentegodiból.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső