Verona – Bologna: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 19.
Verona
Teljesítmény:
N V N D V
  • Marcantonio Bentegodi
  • Január 21. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Bologna
Teljesítmény:
V V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Azért Olaszországba is benézünk, hiszen pénteken este ott is lesz egy találkozó, méghozzá a Verona – Bologna. Két középcsapat, akik közül a bajnokság eddig jobban megy a Verona számára, a Bologna három ponttal lemaradva követi őket három hellyel hátrébbról. A forma alapján inkább a Verona győzelmét tartanánk valószínűnek, de Igor Tudor csapata megmutatta, hogy még akkor is el tudnak kápráztatni minket meglepetés-vereségekkel, ha épp bombaformában vannak. És ez fordítva ugyanúgy igaz.

Sinisa Mihajlovic csapata mondhatni mélyponton, egyre csúsznak hátra és hátra, és a bajnokságban folyamatosan jönnek a csalódást keltő eredmények.

Nem is csoda, hogy a Marcantonio Bentegodiban megrendezendő találkozón a házigazda számít favoritnak. Több a hiányzója a vendégeknek, rossz formában vannak, a Verona otthon pedig kifejezetten jó. Bár nem mostanában, de azért összességében elmondható róluk.

Találunk-e bármilyen infót, ami alapján Barrow-éknak lehet esélyük pénteken este? Meglátjuk, következzen a mai nap egyetlen olasz meccse.

Verona

Helyesen mértük fel a helyzetet a Verona előző bajnokijával kapcsolatban, hiszen azt mondtuk, hogy a Sassuolo elleni mérkőzésen legalább két és fél gól lesz majd. Úgy lett, és mellettünk Simeonénak és társainak is volt oka az örömre, ugyanis 4-2-re nyertek a zöld-feketék ellen.

Erre mondtam, hogy az együttes képes a legnagyobb meglepetésekre is, korábban a Juventus elleni győzelemkor is sokan felemelték a szemöldöküket, ez is meglepetés volt, még ha nem is akkora. És nem azért, mert a neroverdi olyan jó csapat lenne. Inkább azért, mert a Verona nem játszik olyan jól a Marcantonio Bentegoditól távol. A Mapei-ben elért győzelem a harmadik volt az idényben, tehát a korábbiakhoz képest alapos fejlődés vette kezdetét. Öt meccsükből hármat megnyertek, kettőt buktak el. A pontok többsége azonban hazai pályáról érkezik, 5-2-4-gyel áll jelen pillanatban az együttes.

Volt ez sokkal jobb is, viszont az utóbbi négy meccsükön nem tudtak nyerni, két döntetlen és két bukó van a nevük mellett. Ezen kellene most javítani… Ivan Ilic eltiltását a Sassuolo ellen letöltötte, így visszakerül a keretbe. Martin Hongla azonban nem lesz ott, ő az Afrikai Nemzetek Kupáján szerepel, míg Pawel Dawidowicz az egész szezon alatt nem lesz hadra fogható.

A várható kezdőcsapat:

Montipo – Ceccherini, Günter, Casale – Depaoli, Ilic, M. Veloso, Lazovic – Barak, Caprari – Simeone

Egymás elleni meccsek:

Hiszitek vagy sem, de a Verona alig tudott még meccset nyerni a Bolognával szemben. 24 meccsüknek csak egy töredékét, négy alkalmat fejeztek be győztesen, hat döntetlen született, és a maradék tizennégy mérkőzésen a Bologna akarata érvényesült.

Szeptemberben a Verona 1-0-ra kikapott a Bolognától, ez volt az utolsó mérkőzésük. És azért lehet ez emlékezetes, mert ezután menesztették a gárda frissen, nyáron kinevezett vezetőedzőjét, Eusebio Di Francescot. Igor Tudor lépett a helyére, és megindította a sárgákat felfelé a tabellán. Meccseiken nem ritka mostanság a döntetlen, az utolsó öt alkalom pontosztozással ért véget.

Előző 5 meccs eredménye
2021.09.13.Serie A
bologna
1:0
verona
Serie A
2021.05.17.Serie A
verona
2:2
bologna
Serie A
2021.01.16.Serie A
bologna
1:0
verona
Serie A
2020.01.19.Serie A
bologna
1:1
verona
Serie A
2019.08.25.Serie A
verona
1:1
bologna
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bologna

Kétségeink vannak azzal kapcsolatban, hogy ezúttal is meg tudja-e nehezíteni a hazaiak dolgát a Bologna. Nem, nem arra gondolok, hogy nincsenek meg a kvalitásaik, viszont rengeteg a sérültjük, hiányzójuk. Az sem lenne nagy csoda, ha végül halasztást kérnének. Nem lenne ez példa nélküli, ám az olaszoknál egy kicsit szigorúbbak ezekkel a halasztgatásokkal kapcsolatban, lehet, hogy nem próbálkoznak meg vele…

A Napoli elleni meccsüket lejátszották, az eredmény magáért beszél: A Napoli a tartalékos ellenfél otthonában 2-0-s eredménnyel zárt.

Ahogy említettem, a csapat rossz formában van, utolsó öt meccsükön négy vereséget és egy győzelmet tudtak elérni. Ami azért nem a legjobb. Idegenben 3-2-5-ös mérleggel állnak, ami egy picit rosszabb csak a Veronáénál. Viszont gólok terén nem jeleskednek, 12-t rúgtak, és 19-et kaptak ezeken a találkozókon.

Hosszú lesz felsorolni azon játékosok listáját, akik nem léphetnek pályára, de megpróbálkozom vele:

Kacper Urbanski, Wisdom Amey, Federico Santander, Marco Molla (covid) Jerdy Schouten, Riccardo Orsolini, Mitchell Dijks (sérülés), Musa Barrow, Ibrahima Mbaye (ANK).

A várható kezdőcsapat:

Skorupski – Bonifazi, Binks, Theate – Skov Olsen, Soriano, Dominguez, Svanberg, Hickey – Sansone, Arnautovic

Tippelde

Láthatóan nincs jó formában a Bologna, és a Marcantonio Bentegodiban levő ellenfél sem könnyíti majd meg a dolgukat.

Hazai pályán ideje megszakítani egy rossz sorozatot. Igor Tudor csapatának győzelme mellett még azt is megfogadjuk egy kis apróval, hogy gólokkal is el leszünk látva. Szerintünk a két és fél gól feletti eredmény is jönni fog.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.10 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.10 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.10 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső