Verona – Fiorentina: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 19.
Verona
Teljesítmény:
V V N V V
  • Marcantonio Bentegodi
  • április 20. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Fiorentina
Teljesítmény:
V V D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Holnap lesz egy olasz bajnoki is, és semmiképp nem akartam kihagyni a mai meccsek közül. Ez a Verona – Fiorentina találkozó lesz, ahol két nagyon gyenge formát mutató együttes csap össze. A gyenge forma persze kifejezetten a végeredményekre fókuszál, hiszen mindkét csapat esetén voltak biztató jelek az utóbbi időben – említsük meg a Fiorentina – Atalanta meccset, ahol kétgólos hátrányból állt fel Cesare Prandelli csapata -, de a lényeg sajnos vagy nem sajnos az, hogy mi egy meccs végeredménye. Azért nem adnak pontot, ha jól játszottál, de nem rúgsz gólt. Ez van, ilyen a foci.

A nagyobb gondja még a Fiorentinának lehet, akik 30 pontjukkal a 16. helyen állnak, ugyanannyit gyűjtöttek, mint a Torino meg a Benevento, a már kiesőhelyen álló Cagliari pedig 25 ponttal már reális veszélyt jelenthet ezekre a gárdákra.

A Verona a középmezőny stabil tagja, 9. helyen vannak, feljebb lépni már nem hiszem, hogy tudnak, lejjebb még csúszhatnak, de igazi problémájuk már nem lehet ebben a szezonban.

Vágjunk is bele szerintem!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Sampdoria – Verona

Claudio Ranieri jövője nem tisztázott, de a legendás edző természetesen minél jobb eredményt próbál meg elérni a csapattal, ennek a kárát a Verona látta most.

Hozzá kell tenni, a Verona többet támadott, többet lőtt kapura, több lehetősége volt, csak éppen a gólszerzés nem ment nekik annyira, míg a Samp a kevesebbel is többre jutott.

Az első félidő végén egyébként még a vendégek mehettek előnnyel a szünetre, a fordítás a pihenő után jött.

Sokkal jobban játszott tehát a Verona, a kissé tartalékos Sampdoria nem nagyon okozott fenyegetést ekkor. Csak a kispadon foglalt helyet Keita, Candreva, Gabbiadini és Quagliarella, utóbbi végül pályára sem lépett.

Faraoni 16 méteres kapáslövése volt az első veszélyesebb szituáció, de annyira nem, hogy Auderonak védenie kelljen. Később már szükség lett volna a kapusra, de akkor meg ő nem ért oda időben. Darko Lazovic végezhetett el szabadrúgást 20 méterre a kaputól, és zseniálisan csavart a jobb felsőbe. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Audero beleért még a labdába.

Ranieri talán rájött, hogy hiba volt padoztatni a legjobbjait, félidőben pályára is küldte őket, és ezzel teljesen megváltozott a játék képe. Persze, kellett ehhez az is, hogy Jakub Jankto közvetlenül a kezdés után kapuba találjon.

Jankto nem sokkal később újra helyzetbe került, de ekkor Silvestri nyerte kettejük ütközetét. A Veronát meglepte az agresszív játéka az ellenfélnek, nem is igazán tudták lereagálni.

A 71. percre ugrunk, amikor két cserejátékos főszereplésével tizenegyeshez jutott a Sampdoria. Balde Keitát hátulról lökte fel Tameze, jogos volt, hogy a sípos ember büntetőt ítélt. Amit egy harmadik cserejátékos, Manolo Gabbiadini értékesített.

Tíz perccel később pedig eldőlt a csata: Morten Thorsby előzte meg a kapujából későn induló Silvestrit, és fejjel a hálóba juttatta a labdát.

Az első félidőben a vendégeknek, a másodikban a hazaiaknak állt a zászló, és a cseréknek köszönhetően végül sima győzelmet arattak Ranieriék.

Előző 5 meccs eredménye
2020.12.19.Serie A
fiorentina
1:1
verona
Serie A
2020.07.12.Serie A
fiorentina
1:1
verona
Serie A
2019.11.24.Serie A
verona
1:0
fiorentina
Serie A
2018.07.18.Barátságos Mérkőzés
fiorentina
2:1
verona
Barátságos Mérkőzés
2018.01.28.Serie A
fiorentina
1:4
verona
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sassuolo – Fiorentina

Hasonló forgatókönyv zajlott a Sassuolo – Fiorentina meccsen is: A vendégek szereztek vezetést, előnnyel fordultak, aztán a hazaiak három gólt vágtak a második félidőben. Itt is a vendégeké volt az első félidő, a hazaiaké a második. Szinte mindenben megegyezik a két meccs.

Domenico Berardi és Gregoire Defrel végül tudta vállalni a játékot, de nem a kezdőben, csak a cserepadon indítottak. Így az általunk vázolt kezdő lépett pályára, még azt is eltaláltuk, hogy Hamed Traoré ott lesz a kezdetektől.

Ja, és nem utolsó sorban a tippünk is jött, mindkét fél a kapuba talált.

Ezt először a vendégek tették meg, akik sokkal veszélyesebbek voltak az első 45 percben. Castrovilli, Biraghi és Ribery is lőhetett kapura, a legnagyobb lehetőség Castrovillié volt, mindhárom esetben a remek formában védő Consigli állította meg a vendégeket.

A vendégek egyetlen helyzete Traoré nevéhez fűződik, Dragowski egy szép robinzonáddal hárította az elefántcsontparti lövését.

A félidő egyetlen gólját Giacomo Bonaventura szerezte, a 31. percben a jobb felsőt bombázta szét 16 méterről, hatalmas gól volt!

És mielőtt átlépünk a második játékrészbe, említsük meg, hogy Castrovilli még a kapufát is eltalálta nem sokkal a gól után.

De Zerbi mester hármat cserélt a félidőben, jött Defrel, jött Kyriakopoulos és jött Domenico Berardi. A cséká volt az, aki az 58. percben egy kiugratás után vitte el a labdát Dragowski mellett, a kapus viszont buktatta őt, tizenegyes. Berardi nem ismert sem félelmet, sem kegyelmet, a jobb felsőbe varrta a labdát.

Három perccel később már a hazaiaknál volt az előny, ismét egy tizenegyes, ismét Berardi. Most Pezzella rúgta fel Raspadorit, Berardi most a jobb alsót választotta.

Az utolsó gól pedig Maxime Lopez nevéhez fűződik, aki 17 méterről lőtte ki a jobb alsó sarkot.

Ugyanazt tudom mondani, mint fentebb: Megérdemelten nyertek a hazaiak a cseréiknek köszönhetően.

Összefoglalás

Megpróbálok rövid lenni: A Fiorentina idegenben egyszerűen rém gyenge. Még mindig csak 2 győzelmük van (15 meccsen), 30 gólt kaptak, és csak 17-et lőttek. Mostanában csak a Beneventot sikerült legyőzni, igaz, őket meggyőzően.

A Verona otthon három mérkőzés óta csak kikap, nem is lőnek sok gólt, igaz, nem is kapnak sokat.

Legutóbb 1-0-ra nyertek itt, az őszi meccsük az Artemio Franchiban 1-1-es döntetlent hozott.

A Veronánál Miguel Veloso, Nikola Kalinic, Giangiacomo Magnani, Marco Benassi és Ronaldo Vieira, míg a Fiorentinánál Aleksandr Kokorin és Borja Valero fognak hiányozni.

A döntetlen ezúttal is jó opció. A Verona nincs élete formájában, és nagyon a pont sem kell már nekik, egyre csökken a motiváció, a Fiorentina viszont nagyon gyenge idegenben. Emellett sok gólra sem számítok, ez nem dívik idén a Marcantonio Bentegodiban.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső