Verona – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 07.
Verona
Teljesítmény:
V N D V N
  • Marcantonio Bentegodi
  • Július 09. 21:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Inter
Teljesítmény:
V N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az előző fordulóban mindkét csapat vereséget szenvedett, ráadásul mindketten egy-egy esélytelenebbnek kikiáltott gárda ellen hullajtott pontokat. A Verona a sereghajtó otthonában 2-0-ra kapott ki, míg az Inter a Bolognától, hazai pályán.

Hogy ez kinek fáj jobban? Antonio Conte csapatának biztosan jobban, mert a Lazio vereséget szenvedett, így egy pontra megközelíthették volna őket, onnan pedig már csak egy lépés lett volna az ezüst megszerzése. Helyette viszont maradt a négypontos különbség.

A Verona újoncként szerepel a nyolcadik helyen, kikapni sosem jó érzés, pláne az utolsó ellen, de az ő idényük már így is-úgy is sikersztori.

Ezúttal nem a végeredményt próbáljuk meg kitalálni a Verona – Inter meccsen.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Brescia – Verona

Ez a mérkőzés abszolút úgy alakult, mint amikor egy élcsapat és a tabella hátsó régiójában elhelyezkedő kiscsapat találkozik egymással. Holott ez a két gárda tavaly még a másodosztályban mérkőzött meg egymással (és jött ki belőle jobban a Brescia, hiszen meg is nyerték a Serie B tavalyi idényét), most viszont valóban egy jó erőkből álló élcsapat látogatott egy szinte reménytelen helyzetben levő kiscsapathoz.

A meccset gyakorlatilag uralták a vendégek, jöttek a távoli és közeli lövések, a labdabirtoklás nyomasztó volt, de akadt helyzet hazai oldalon is. Nem is akármilyen, kapufáig jutott a Brescia, ez pedig Silvestrinek volt „köszönhető”. Egy ártatlan beadás ugyanis kicsúszott a kezéből, így a labda Torregrosso majdnem gólt szerzett, de lövésének a kapufa állta útját.

A második félidőben ugyanúgy a Verona támadott, bár az intenzitás nem olyan volt, mint az első játékrészben. Gólt mégis a hazaiak szereztek, Papetti, a belső védő bólintott egy szöglet után.

Ment az egyenlítésért a Verona, hiszen így megközelíthették volna a Milant (akik a Lazioval játszottak, még az is benne volt a pakliban, hogy megelőzzék őket), azonban a hosszabbításban Antonio Donnarumma végérvényesen eldöntötte a találkozó sorsát.

Nagy meglepetés ez, nem sokan tettek arra, hogy az amúgy remek formában levő Verona kikapjon a Serie A utolsó csapatától.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.09.Serie A
inter
2:1
verona
Serie A
2018.03.31.Serie A
inter
3:0
verona
Serie A
2017.10.30.Serie A
verona
1:2
inter
Serie A
2016.02.07.Serie A
verona
3:3
inter
Serie A
2015.09.23.Serie A
inter
1:0
verona
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Inter – Bologna

Ahogy arra sem sokan számítottak, hogy Antonio Conte együttese hazai pályán kapjon ki Szinisa Mihajlovic Bolognájától.

Jól indult a hazaiak számára a mérkőzés, hiszen az első félidőben Romelu Lukaku góljával megszerezték a vezetést. A belga jókor volt jó helyen, Lautaro fejese csattant a kapufán, Lukaku a kipattanót lőtte a hálóba.

Ashley Young duplázhatta volna meg a kék-feketék előnyét, de nagy helyzetben mellé lőtt. Talán jobban járt volna, ha passzol, Eriksen érkezett mellette teljesen üresen.

A túloldalon Orsolini ziccerét fogta Handanovic, ezzel pedig le is zárult az első félidő.

A második egy Bologna kapufával és egy Bologna piros lappal indult, Sorianot küldte ki a játékvezető.

Egyre nyerőbb helyzetben volt az Inter, főleg, mert a kiállítás után öt perccel még tizenegyeshez is jutottak. A labda mögé Lautaro Martinez állt, gyengén helyezett lövését kiütötte Skorupski. A kipattanó is Intereshez, konkrétan Gagliardini elé került, az ő lövését is védeni tudta a lengyel hálóőr.

Tíz emberrel próbált egyenlíteni a vendégcsapat, ez a 74. percben össze is jött: A csereként beálló 18 esztendős Juwara egyenlített. Az ő története egyébként mesébe illő, hiszen Gambiából menekült egyes egyedül Olaszországba, ahol egy kis faluban kezdett focizni, első edzője pedig örökbe fogadta. Pár évvel később az Internek lőtt gólt a San Siroban…

A góltól összezavarodott az Inter, és a gólelőny után az emberelőny is elillant, Bastoni ugyanis a 77. percben megkapta második sárga lapját.

A slusszpoén a 80. percben jött, a Bologna ugyanis Barrow góljával megfordította a mérkőzést és el is vitte a három pontot a jóval esélyesebb Inter otthonából.

Összefoglalás

Nem a végeredményt tippelném meg ezúttal. Mindkét csapat szereti a támadófocit, a támadók képességei is azt mondatják velem, hogy ezúttal a gólszámot fejtsük ki bővebben. A Verona utolsó öt mérkőzésén három alkalommal született 2,5-nél több gól, az Internél mind az öt meccsen.

Ha a két csapat egymás elleni meccseit nézzük, akkor is hasonló statisztikát látunk: Utolsó öt meccsükből négy végződött így.

Most sem lenne meglepő, hiszen az Interben olyan játékosok játszanak, mint Lukaku, Eriksen, Martinez, Alexis Sánchez vagy épp Victor Moses, a túloldalon pedig az újrakezdés óta beindult a gólgyár, Di Carmine, Zaccagni, Borini és Verre is képes a váratlanra.

Nem is húzom az időt, egyértelműen magasabb gólszámot várok ezen a mérkőzésen, az odds pedig elég jó ahhoz, hogy meg is fogadjam ezt.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső