Verona – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2021 augusztus 26.
Verona
Teljesítmény:
V N V N D
  • Marcantonio Bentegodi
  • Augusztus 27. 20:45
Nézd élőben itt:
QuickWin
Inter
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napra még egy olasz bajnokival készültünk számotokra, ahol a címvédő Inter lép pályára a Hellas Verona otthonában. A bajnokcsapat eléggé megváltozott a nyáron, új edző került a csapathoz Simone Inzaghi személyében, érkezett ingyen egy klasszis irányító, Hakan Calhanoglu, viszont eladták a csapat kétségtelenül legjobb csatárát, Romelu Lukakut.

A nyitófordulón nem látszott az, hogy gyengültek volna, rendkívül magabiztos játékot bemutatva 4-0-ra múlták felül a Genoa együttesét. A felkészülésből és a nyitómeccsből kiindulva nem lesznek itt gondok. De még nagyon az elején vagyunk.

Ellenfelük hazai pályán fogadta a Sassuolo csapatát, akik szintén változtak egy keveset. Topjátékos ment el, Roberto De Zerbi is inkább Ukrajna felé vette az irányt, mi mégis őket tartottuk esélyesnek a találkozó megnyerésére. Jóslatunk be is igazolódott, de a Verona nagyon nehezen adta a bőrét, a meccs végül 3-2-es vendégsikerrel ért véget.

Mindezekről egy kicsit bővebben is olvashattok nemsokára, ahogy azt már megszokhattátok.

Utána pedig megpróbáljuk kideríteni, hogy második meccsét is megtudja-e nyerni a regnáló bajnok. Következzen a Verona – Inter mérkőzés beharangozója!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Verona – Sassuolo: 2-3

G.: Zaccagni (2) ill. Raspadori, Djuricic, Traore

Ezt a meccset a múlt héten mi is kiválasztottuk, érdeklődéssel vártuk, hogy a két támadást nagyon kedvelő együttes mit játszik majd. A vendégek győzelmére számítottunk, azonban azt nem gondoltuk – a felfogás ellenére -, hogy gólgazdag meccset láthatunk. És azt sem, hogy a Verona kapuba talál… Így ez a meccs csak részben hozott sikereket számunkra.

A kezdők:

Verona:

Pandur – Dawidowicz, Günter, Ceccherini – Casale, Hongla, Veloso, Lazovic – Barak, Zaccagni – Kalinic

Sassuolo:

Consigli – Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio – Lopez, Frattesi – Raspadori, Djuricic, Boga – Caputo

A meccset a hazaiak sokkal nagyobb elánnal kezdték, ez két helyzetben mutatkozott meg. Először Mattia Zaccagni pörgetett közelről kapu fölé, majd Nikola Kalinic találta el fejjel a felsőlécet. Nem ovlt ekkor a Sassuolo a helyzet magaslatán, ám egy perccel Kalinic fejese után mégis ők rúgták a meccs első gólját. Filip Djuricic keresztlabdája Giacomo Raspadorit találta meg, az ifjú támadó már a labdaátvétellel megverte mindkét védőjét, végül magabiztosan belsőzött a bal alsóba.

Az első félidő krónikájához még egy piros lap tartozik, amelyet a Verona csapatkapitánya, Miguel Veloso kapott. A 35. percben sárgult be, majd a hosszabbításban kétszer is rátaposott ellenfele lábára egy harc során. Nem éreztem szándékosnak ezeket, a játékvezető azonban ezt a cselekedetet is sárgával jutalmazta a cséká legnagyobb megdöbbenésére.

A második félidő elején Filip Djuricic egy mintaszerű akció végén megduplázta a vendégek előnyét, egyre jobban égett a veronai ház.

De Mattia Zaccagni felélesztette a reményeket, miután kiharcolt egy büntetőt, értékesítette is azt. Hozzátenném, ezt is elég könnyű síppal fújta be a bíró…

Nyitottá vált a mérkőzés, ám csak egy darabig, mert a Raspadorit váltó régi-új fiú, Hamed Traoré visszaállította a kétgólos különbséget a 77. percben. Az elefántcsontparti szélső a tizenhatos sarkáról csavart a bal felsőbe.

A Verona tíz emberrel is nagyot küzdött, és még egyszer tudtak szépíteni a 90. percben, ismét Mattia Zaccagni volt a gólszerző. Ennél több már nem sikerült, maradt a 3-2 a Sassuolo javára.

Előző 5 meccs eredménye
2021.04.25.Serie A
inter
1:0
verona
Serie A
2020.12.23.Serie A
verona
1:2
inter
Serie A
2020.07.09.Serie A
verona
2:2
inter
Serie A
2019.11.09.Serie A
inter
2:1
verona
Serie A
2018.03.31.Serie A
inter
3:0
verona
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Inter – Genoa: 4-0

G.: Skriniar, Calhanoglu, Vidal, Dzeko

Simone Inzaghi négy játékosára nem számíthatott a Genoa ellen: Roberto Gagliardini és Alexis Sánchez sérültek, Lautaro Martinez még az előző szezonból összeszedett eltiltását cipelte át az új idénybe, Christian Eriksent pedig nem valószínű, hogy látjuk még futballpályán. Az Inter színeiben biztosan nem, ugyanis az ottani szabályok tiltják, hogy profi futballista legyen az, akinek valaha voltak szívproblémái.

Nézzük, így milyen kezdőt fundált ki az új mester, no meg Davide Ballardini:

Inter:

Handanovic – Skriniar, de Vrij, Bastoni – Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic – Sensi, Dzeko

Genoa:

Sirigu – Biraschi, Vanheusden, Criscito – Sturaro, Rovella, Hernani, Badelj, Cambiaso – Kallon, Pandev

Sokan várták, illetve várják azt, hogy az Inter jelentősen visszaesik, miután a kínai tulajdonos a koronavírus miatt behúzta a féket és erősítések helyett játékoseladásokat erőltetett. Emiatt távozott Antonio Conte, majd elhagyta a csapatot két kulcsjátékos, Achraf Hakimi és Romelu Lukaku is.

Az első meccsükön azonban nem látszik, hogy lassítanának vagy visszaesnének. Végig irányítva a mérkőzést, nagyon magabiztosan verték a vendégeiket.

Negyedóra alatt kettőt vágtak, amivel megadták a meccs alaphangját: A 6. percben Hakan Calhanoglu osztotta ki első gólpasszát, Milan Skriniar fejére varázsolt rá egy szögletet, nyolc perccel később pedig az első gólon is túlvolt a török. Ekkor 22 méterről lőtte ki a bal alsó sarkot.

Az első félidőben a Genoa mintha pályán sem lett volna, nem igazán tudták megállítani a milánói rohamokat. A félidő végén volt még egy meg nem adott gól, de így is nyugodtan mehettek szünetre a hazaiak.

Főleg, hogy a második félidőben még tovább sikerült növelni az előnyüket: A hajrában a csereként beállt Arturo Vidal volt közelről eredményes, a végeredményt pedig a másik új igazolás, Edin Dzeko alakította ki egy szép fejessel.

A Genoa évek óta az alsóház oszlopos tagja, ez azt hiszem, idén sem lesz másképp…

Összefoglalás

Újabb hiányzóval Inzaghinak nem kell számolnia, illetve a Veronánál csak egyetlen játékost kell pótolni: Miguel Velosot. A portugál egymeccses eltiltást kapott.

Bár toronymagas esélyesnek számít az Inter, azért azt említsük meg, hogy a korábbi években nagyon megszenvedtek a kék-feketék a Marcantonio Bentegodiban. Legutóbbi öt meccsükből hármat azért így is megnyertek, de ezek közül csak a 2015-ös meccs volt sima, utána maximum egy góllal voltak jobbak a Veronánál. És született két döntetlen is.

Tehát a hazaiak nem nagyon tudják az Intert saját pályájukon megverni, erre utoljára 1992-ben került sor. Az sem ma volt…

Az Inter nagyon meggyőzően hozta le a felkészülést, játszottak öt meccset, azokon rúgtak 18 gólt, és csak kettőt kaptak. Ez azért nem annyira rossz.

Ezúttal nem követjük el azt a hibát, hogy lebecsüljük a Veronát. Ritka ugyanis, hogy hazai pályán nem képesek hálóba találni, és bár az ellenfél a regnáló bajnok véleményünk szerint sikerül bevenni Handanovic kapuját. Emellett viszont nem tudunk nem az Inter győzelmére fogadni, akik nagyon elkapták a fonalat, és ezt várjuk el tőlük a folytatásban is.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső