Verona – Juventus: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 február 25.
Verona
Teljesítmény:
D N V V N
  • Marcantonio Bentegodi
  • Február 27. 20:45
Nézd élőben itt:
QuickWin
Juventus
Teljesítmény:
N V V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai tippek között egy szombat este rendezendő Serie A találkozó is helyet kap, a Verona – Juventus. Andrea Pirlo együttesének soron következő meccsét azért választottam, mert egyrészt a Verona volt az a csapat, aki még októberben az Allianzban tudta megszorongatni a zebrákat, másrészt a Juventusra egy nagyon fontos találkozó vár a Bajnokok Ligájában, hátrányból kellene továbbjutni a Portoval szemben. Igaz, lesz egy hét szünet most a sorozatban, szóval talán ez mégsem akkora érték.

És emiatt előfordulhat, hogy a bajnoki meccs egy kicsit háttérbe szorul, hogy olyanok kapnak lehetőséget, akik általában nem, ha itt kiesne a Juventus, az könnyen lehet, hogy Pirlo torinói karrierjének végét jelentené. Ha nem azonnal, akkor a szezon végén.

Aztán ki tudja, bőven előfordulhat, hogy még egy – mondjuk – tartalékosabb Juve is simán nyer a Verona otthonában, de ez majdnem egy éve nem sikerült, a 2019/2020-as bajnokságban 2-1-re nyertek Miguel Velosoék.

Tehát, benne van a pakliban egy esetleges meglepetés, de az is lehet, hogy sima győzelmet arat az öreg hölgy. Azért vagyunk itt, hogy ezt megpróbáljuk kideríteni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Genoa – Verona

Ezzel a mérkőzéssel már hatmeccsesre duzzadt a Genoa veretlenségi sorozata, de a vendégek majdnem megszakították ezt a sorozatot, csak a hosszabbításban sikerült egyenlíteni ellenük.

Nagyon izgalmas volt az egész meccs, egy rossz szavunk nem lehet a teljesítményre, mert itt bizony odatették magukat a csapatok. A vezetést Ivan Ilic góljával a vendég Verona szerezte meg, miután a szerb remek labdát kapott a jobbon felfutó Baraktól.

Nem sokkal később kettőre növelhették volna góljaik számát a veronaiak: Radovanovic és Kevin Lasagna sprinteltek egy előre vágott labdára, és hát tudjuk, hogy a Verona csatára mennyire gyors. Nemcsak utolérte a védőt, de le is rázta magáról és egy az egyben állt Perinnel szemben. A lövés már nem sikerült jól, a jobboldali kapufa mellett hagyta el a labda a játékteret. Hatalmas lehetőség volt, és a nehezét már megcsinálta Lasagna, csak hát a befejezés…

Aztán következett két Genoa-helyzet, mindkettő Zajc nevéhez fűződik. Először szabadrúgásból lőtt fölé, majd ziccerben mellé. Utóbbinál tisztán lőhetett, érthetetlen, hogy hagyhatta ki…

A második félidő első negyedórája Faraoniról szólt. A Verona középpályása előbb egy rossz hazaadással kvázi gólpasszt adott az ellenfélnek, Eldor Shomurodov egyenlített, majd a 61. percben Davide Faraoni javította a hibáját, és ismét a Verona került előnybe.

A vendégek egy halom lehetőséget elrontottak, amivel lezárhatták volna a mérkőzést, és ez a legvégén megtorlásra került. A 94. percben egy szöglet után kifejelt labdát nagy erővel tűzött kapura Milan Badelj, ezzel pedig egy pontot megmentett, és a veretlenségi sorozat is tovább él. Ez volt amúgy Badelj első gólja új csapatában.

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.25.Serie A
juventus
1:1
verona
Serie A
2020.02.08.Serie A
verona
2:1
juventus
Serie A
2019.09.21.Serie A
juventus
2:1
verona
Serie A
2018.05.19.Serie A
juventus
2:1
verona
Serie A
2017.12.30.Serie A
verona
1:3
juventus
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Juventus – Crotone

Könnyed mérkőzésre számítottak a zebrák szurkolói, az utolsó helyen szerénykedő, és a Serie A-tól az idény végén valószínűleg búcsúzó Crotonét látták vendégül. Az előzetes esélyek ellenére a Crotone csapatáé volt az első helyzet, de a kimaradt lehetőség után a Juventus átvette az irányítást. Cristiano Ronaldo olyat tett, amit karrierje során nem sűrűn, másfél lépésről lőtt az üres kapu mellé, és innentől tudhattuk, hogy még a szokásosnál is jobban akarja majd a gólt a portugál. Jöttek is szép számmal a lövések, de nem csak tőle, Matthijs De Ligt is betalálhatott volna. És Aaron Ramsey is, de ő meg a kapufára fejelt egy beadást. Nagyon érett a gól…

Végül, ami nem ment egy méterről, az ment nyolcról, Cristiano Ronaldo a 38. percben fejjel juttatta a hálóba a labdát. És ha egy üzlet beindul, akkor nagyon beindul, még a lefújás előtt újabb gólt szerzett a portugál, ezúttal is a kobakját használta.

A harmadik – egyben utolsó – gólt Weston McKennie egy szöglet után rúgta, ezzel alakult ki a 3-0-s végeredmény. A meccs egyik legjobbja a három kapott gól ellenére Cordaz volt, egyik gólról sem tehetett, de emellett volt még pár hatalmas bravúrja. Ez most ennyire volt elég.

Összefoglalás

Stabil csapattá vált ez a Verona, nem áll távol tőlük a meglepetés sem, a Napolit nemrég hazai pályán gyűrték le, ősszel a Juventus ellen ikszeltek, de a Stadio Olimpicoban a Laziot is sikerült legyőzni.

Lasagna érkezésével csak nyertek, bár eddig a csatár nem rúgott gólt, de az tény, hogy nagyon jól mozog a pályán, és hát elképesztően gyors.

Ez okozhat némi zavart majd a Juve védelmében, főleg, hogy Bonucci és Chiellini sem lesz bevethető, minden bizonnyal most is a De Ligt – Demiral kettősre hárul majd a feladat.

A Crotone ellen nem lettek próbára téve, de ne legyünk naivak, lesz dolguk a Verona ellen.

Tíz meccsükből nyolc ért véget úgy, hogy mindkét együttes gólt szerzett, ezzel most is kiegyeznék, mert bizony ez az egyik tippem. A Verona hazai pályán eddig 11 meccset játszott, és csak kettőn nem tudott betalálni az ellenfeleknek.

A Juventusnál pedig ott a Chiesa – Ronaldo páros, akiknek mostanában nagyon megy, de ne feledkezzünk meg Alvaro Moratáról sem.

A verdikt a következő: Mindkét csapat a hálóba talál, vagy sikerül elhozni a három pontot a Juventusnak a Marcantonio Bentegodiból.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső