Verona – Lazio: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 24.
Verona
Teljesítmény:
D D V D D
  • Marcantonio Bentegodi
  • Július 26. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Lazio
Teljesítmény:
N V D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Vészesen közeleg a bajnokság vége, a Lazio szurkolói pedig szomorúak lehetnek, hogy csapatuk egy ekkora hullámvölgybe került. Lehetséges, hogy semmiképp nem tudták volna megelőzni a Juventust, de azért mégiscsak szebben mutat a második hely, mint a negyedik. Bár Antonio Conte szerint ez nem így van, a második hely szerinte az első vesztesé. Így is fel lehet fogni…

A Verona – ahogy már többször is megemlékeztem róla – újoncként ragadt meg a Serie A-ban, ráadásul a tabella első felében. Két társa (Lecce és Brescia) már nem ilyen szép szezont futott, utóbbi már kiesett, előbbi pedig lehet, hogy ki fog.

Tétje ennek a mérkőzésnek a vendégek szempontjából van, nem is kicsi. Amíg esély van arra, hogy feljebb zárkózzanak, addig hajtani is fognak érte.

Lássuk a Verona – Lazio beharangozóját.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Torino – Verona

Nagyon speciális körülmények között, de még összejöhet az a csúfság, hogy a Torino távozzon a Serie A-ból. Épp ezért minden pontnak örülhetnek, amit sikerül begyűjteni, mert azért azt nem érdemelnék meg, hogy jövőre a másodosztályban folytassák.

A mérkőzés maga leginkább a Veronáról szólt, ők voltak végig aktívabbak, mégis ők lehetnek azok, akik a meccs lefújásakor örülhettek a végeredménynek. Ez így furcsán hangzik, de kifejtem.

Az első félidőben nem sok vizet zavartak elől a hazaiak, a Verona viszont három kisebb-nagyobb helyzetet is kidolgozott, de eredmény nélkül.

Ahhoz, hogy megtörjön a jég egy tizenegyes kellett. Borini a tizenhatoson belül kapott egy könyököst az arcára, a vétkes N’Koulout sárgával, a Veronát büntetővel jutalmazták.

Borini sikeresen belőtte a büntetőt, így megérdemelten vezetett a vendégcsapat.

Egészen a 67. percig, amikor egy gyönyörű fejesből Simone Zaza volt eredményes. Az olasz válogatottban is szereplő csatár idei szezonja nem volt túlságosan jó, teljesítménye eltörpült Andrea Belottiéhoz képest, ez volt szezonbeli ötödik gólja.

És hogy miért mondtam, hogy a Verona örülhetett a végeredménynek? Mert a meccs végén Belotti fejelt kapufát, a kapusnak nem lett volna esélye, ha a fejes kaput talál. Belottira rájár a rúd, a legutóbbi meccsen is ugyanígy járt.

Az újonc még úgy is 9. helyen áll, hogy legutóbbi öt meccsét nem tudta megnyerni.

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.05.Serie A
lazio
0:0
verona
Serie A
2018.02.19.Serie A
lazio
2:0
verona
Serie A
2017.09.24.Seria A
verona
0:3
lazio
Seria A
2016.02.11.Serie A
lazio
5:2
verona
Serie A
2015.09.27.Serie A
verona
1:2
lazio
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lazio – Cagliari

Két bűnrossz formában levő csapat próbált kimászni a gödörből, így nem is mertem a végeredményre tippelni, inkább csak annyit állítottam, mindkét csapat gólt fog szerezni.

Végül ez bejött, és végül a Lazio érvényesítette a papírformát, és akár egy gála is lehetett volna ebből a meccsből, ha a Cagliari kapuját nem Cragno őrzi.

A vendégek hálóőre elképesztő bravúrokkal sokkolta a Laziot, legalább 3-4 hatalmas védést mutatott be, így az eredményjelzőn 0-0 állt, pedig a játék képe alapján bőven megérdemelt lett volna a rómaiak vezetése.

És hogy milyen dolgokra képes a futball… Az egész félidőt a védekezésre összpontosító Cagliari a félidő legvégén egy szerencsés, megpattanó Simeone találattal vezetést szerzett.

A második félidőben aztán Inzaghi helyre tette fiait, bizonyára kellett egy kis nyugtatás. A játék jól ment, de a szerencse nem állt az ő oldalukra.

Szergej Milinkovics-Szavics pedig minden dühét beletette abba a lövésbe, amellyel egyenlíteni tudott a hazai csapat. Egy kipattanó labdát vágott a bal felsőbe, talán nem túlzok, ha azt mondom: Ez volt a forduló gólja.

Cragno továbbra is védte, amit csak lehetett, Immobile lövését kapufára tolta, de az olasz gólkirály-jelölt nem adta fel, a 60. percben pedig Luis Alberto kiugratását gólra tudta váltani.

Nehezen, de végül a hazaiak nyerni tudtak, de hogy az eredmény csak két rúgott gól lett, abban nagy szerepe volt Cragnonak, aki elképesztő védéseket mutatott be a 90 perc alatt.

Összefoglalás

Én ismét nem merek a végeredményre fogadni. Nem gyávaságból, hanem szeretném a lehető legtöbbet nyerni, abba pedig nem fér bele, hogy olyan tippet adjak, amiben én magam sem hiszek.

Abban viszont hiszek, hogy relatíve sok gól lesz a találkozón.

A Lazio ezzel a győzelemmel biztosan nem került ki a gödörből, de legalább elindultak az úton. A Verona pedig dacára az hatmeccses nyeretlenségi szériának egy jó csapat.

Egy jó csapat, akik hazai pályán ritkán játszanak 2,5 gól alatti meccset. Ez a 2020-as naptári évben kettőször fordult elő: a Napoli (0-2) és az Atalanta (1-1) ellen.

Inzgahiéknak mostanában nem megy idegenben, de az Udinese elleni találkozót leszámítva azért a gólszerzéssel nem volt problémájuk.

Immobile gólkirályi címre tör, jelenleg egy góllal vezet Cristiano Ronaldo előtt, minden labda őt fogja keresni.

Nem világverő az odds, de ezen a meccsen ez az egy tipp az, amit nyugodtabb szívvel merek adni. Nincs garancia erre sem, de az esély itt a legnagyobb. Tehát Over 2,5-re fogadok ezen a találkozón.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső