Verona – Parma: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 29.
Verona
Teljesítmény:
D V N V D
  • Marcantonio Bentegodi
  • Július 01. 21:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Parma
Teljesítmény:
V N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két relatíve kiscsapat és mégis milyen jó foci várható! Pedig, ha a szezon elején azt mondja nekem valaki, hogy egy ilyen meccsnek örülök, lehetséges, hogy felhúzom a szemöldököm. És mégis, a Verona újoncként produkál nagyon szép teljesítményt, a Parma pedig a legnagyobbakat is meg tudja szorongatni. Egymás elleni meccsükön nem is számítok másra, mint sok-sok gólra.

A Serie A 29. fordulójának szerdai mérkőzésén Verona – Parma mérkőzést rendeznek.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Sassuolo – Verona

Egy kifejezetten unalmas első félidőt követően a két csapat a másodikban indult be, nem is akárhogyan. Miután az első 45 percben helyzetet is alig lehetett feljegyezni, nem számított senki olyan parádéra, ami végül bekövetkezett.

Az első gólt a vendégek szerezték, Lazovic gondolt egyet és jó 20-22 méterről bombázott, Consigli még bele tudott érni a labdába, de ez csak arra volt elég, hogy a kapufára üsse, onnan viszont a hálóba csapódott.

Kapcsolt a Sassuolo és azonnal jött az egyenlítés: Boga lőtte ki a hosszú alsó sarkot.

Sokkal aktívabb volt a Sassuolo, a gólokat mégis a vendégek szerezték: Előbb mellel tessékelt be egy szép beadást Stepinski, a gólpasszt adó Lazovic amolyan Quaresmás mozdulattal, külsővel varázsolta középre a labdát.

Majd jött egy igazán komikus gól, amit mostanában láttam eleget Fehéroroszországból, de itt újdonság volt. Hibák egész sora előzte meg Pessina labdaszerzését, aki higgadtan lőtt Consigli mellett a hálóba.

Kényelmes győzelem is lehetett volna, de nem lett az, mert ahogy az Inter ellen, úgy a Verona ellen is összekapta magát a Sassuolo és 3-3-ra mentett.

Boga szerezte meg saját és csapata második gólját egy szép csavarásból, majd már a 96. percben Rogerio szánta el magát és távolról lőtt, a labda a bal kapufáról pattant be a kapuba, óriási gól volt és tekintve, hogy mikor született és milyen állásnál még nagyobb értékkel bír.

Izgalmas második félidőt játszott a két csapat, az elsőt viszont jobb, ha hamar elfelejtjük.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.29.Serie A
parma
0:1
verona
Serie A
2015.05.24.Serie A
parma
2:2
verona
Serie A
2015.01.11.Serie A
verona
3:1
parma
Serie A
2014.03.09.Serie A
parma
2:0
verona
Serie A
2013.10.20.Serie A
verona
3:2
parma
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Parma – Inter

Bánhatják a kihagyott lehetőségeket a Parma játékosai, ugyanis Cornelius és Gervinho már az első félidőben eldönthették volna a találkozó sorsát. Hiába áll a harmadik helyen az Inter, nem úgy tűnt, mintha bármi tudásbeli különbség lenne a két gárda között. Gervinho találatával még a hazaiak vezettek, és ahogy írtam, lett volna lehetőség növelni a hazai gólok számát, de vagy Handanovic védett, vagy fölé/mellé durrantottak a hazaiak.

Ez aztán megbosszulta magát, mert a második félidőben De Vrij révén egyenlítettek a vendégek, majd Kucka kiállítása miatt emberhátrányba került a Parma és nem tudták kihúzni: Két csere hozta össze az Inter győztes gólját.

Victor Moses jobboldali beadása teljesen üresen találta meg Bastonit, aki két lépésről a hálóba fejelt.

Többet érdemelt a Parma, azonban a focit gólra játsszák.

Összefoglalás

Gólra játsszák, bizony és nekünk most erre is volna szükségünk, hogy minél több találat szülessen. Az őszi szezonban ugyan csak 1 gólt rúgtak a csapatok, azonban előtte nem volt ritka a sokgólos meccs.

Lehetséges, hogy biztosabb opció, ha arra tesszük fel a pénzünk, hogy mindkét csapat szerez gólt, de úgy érzem, hogy legalább 3 találat születik ezen a mérkőzésen.

Kiindulva csak az újrakezdés óta lejátszott meccsekből és a támadók minőségéből is erre a következtetésre jutottam.

Az egyedüli buktató, hogy a két csapat egymást követi a tabellán, ugyanannyi ponttal.

Maradok a legalább 3 találatnál, azaz 2,5 gól fölötti eredményt várok a Verona és a Parma összecsapásán.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső