Verona – Spal: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 28.
Verona
Teljesítmény:
V D D V D
  • Marcantonio Bentegodi
  • Július 29. 19:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Spal
Teljesítmény:
D V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ezúttal egy olyan mérkőzést választottam a Serie A 37. fordulójában, ahol már semmi nagy dologra nem kell készülnie egyik csapatnak sem. Nincs tét, nincs még harc valamilyen pozícióért, viszont ahhoz képest egész korrekt oddsokat adnak a bukmékerek. A hazaiak tavaly jutottak fel az első osztályba, meg is ragadtak, sőt, teljesítményükkel jó pár szurkoló szívébe belopták magukat.

A Spal pedig sereghajtóként távozik, hogy jövőre megpróbáljon visszakerülni az élvonalba. Szezonjuk több, mint katasztrofális volt, nem is lehetett más a sorsuk, minthogy a Serie B-be pottyanjanak.

Kérdés, hogy marad-e az edző, hogy jobb játékosaik követik-e őket, vagy a magasabb osztály és a magasabb célok reményében váltanak?

A Verona – Spal tehát igazából nem szól semmiről. Mi mégis beleássuk magunkat a meccsbe.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Verona – Lazio

A fővárosiak egy hullámvölgy következtében hamar kiszálltak az újrakezdést követően a bajnoki címért folytatott csatából, azonban a 2. helyre még mindig van esélyük. Én magam csak arra tippeltem ezen a meccsen, hogy 2,5 gól fölött végeznek a csapatok, ez szerencsére nagyon simán jött.

Erre a végeredményre azonban nem számítottam, se a Veronából, se a Lazioból nem néztem ezt ki.

Az első félidőre két tizenegyes jutott, egy ide, egy oda. A hazaiak szerezték meg a vezetést, miután Zaccagni… Hát, saját lábában elbotlott. Azt nem lehetett jól látni, hogy előtte Luiz Felipe hozzáér-e. Mindenesetre a játékvezető nem habozott, a VAR sem szólt a fülére, hogy nézze meg az esetet, Amrabat pedig belőtte a büntetőt.

Már mindenki a lefújást várta, amikor a túloldalon is történt egy szabálytalanság. Bár Ciro Immobile fájdalmas arccal terült el a földön, a játékvezető kezezés miatt ítélt büntetőt, amit a gyorsan meggyógyult Immobile be is vágott.

A mészárlás a második félidőben jött és valahol teljesen indokolatlanul.

További négy gólt szereztek a rómaiak. Az első két gól (tehát a második és a harmadik) egy megpattanó lövésből, Szergej Milinkovics-Szavics szabadrúgása a sorfal egy tagján változtatott irányt, míg Correa góljánál a blokkolni igyekvő védő ért szerencsétlenül a labdába.

A meccs legszebb gólja egyértelműen Immobile második találata volt, aki tökéletes technikával csavarta be a tizenhatos sarkáról a Lazio negyedik találatát.

A végén még Radunovic is összehozott egy tizenegyest, a gólkirály-jelölt ismét nem hibázott, így kiütéssel ért véget a találkozó.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.05.Serie A
spal
0:2
verona
Serie A
2019.08.04.Barátságos Mérkőzés
spal
0:0
verona
Barátságos Mérkőzés
2018.04.29.Serie A
verona
1:3
spal
Serie A
2017.12.10.Serie A
spal
2:2
verona
Serie A
2017.02.20.Serie B
verona
0:0
spal
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Spal – Torino

Nagy pofonba szaladt bele a Spal a Roma ellen, hosszú ideje tartó nyeretlenségi szériájuk ismét bővült. A Torino ellen kérdés volt, mennyire tudják összeszedni magukat…

Nem volt ez rossz, ha a végeredményt nézzük, a találkozó 1-1-es döntetlennel zárult.

Az első félidőben nem esett gól, de azért a statisztika csúnyán megmutatja nekünk, hogy mit csinált a Spal: Semmit.

Egy kapura tartó lövésük sem volt, míg a Torino támadott becsülettel. Ez természetes volt, egy győzelemmel biztosan kiharcolták volna a bennmaradást. És bár nagyon nagy szerencsétlenségnek kellett volna bekövetkeznie, hogy ők kiessenek, azért jobb biztosra menni.

A Torino végül a második játékrészben megszerezte a vezetést egy nem akármilyen góllal: Az 57. percben Rincon kereste a szöget, hogy kapura lőhessen, de inkább jobbra passzolt, az ott álló Verdi tolt egyet a labdán, majd a jobb felső sarokba tekert. Elképesztően nagy gól volt.

Bőven lett volna lehetőség rá, hogy növeljék az előnyüket, azonban Verdi, Zaza és Belotti lába is megremegett az utolsó pillanatban.

És ahogy az ilyenkor lenni szokott, jött a büntetés: Eltolódott a torinói védekezés, így D’Alessandro tisztán kapott labdát, amelyet laposan a hosszúba küldött.

Két pontot veszítettek a vendégek, ezt ki lehet jelenteni, gólokkal kellett volna verni a Spalt.

Összefoglalás

Köszönhetően a Verona gyenge formájának, egész szép oddsot kapott a hazai győzelem. Alapjáraton, a bajnokság hajrájában, vagy ha még lenne esélyük feljebb lépni, bizonyára alacsonyabb szorzót kínálnának.

Nézzük, milyen teljesítményük van a Marc Antonio Bentegodiban: Először is, három kör óta nyeretlenek, utolsó győzelmüket a Parma ellen aratták.

Egyébként nem állnak rosszul, 8 győzelem, 5 döntetlen és ugyanennyi vereség. A tabella utolsó helyezettjei ellen jól állnak, verték a Genoát, a Leccét, de a bajnok Juventus is elesett ezen a pályán.

Akikben bízhatnak, az Zaccagni és Borini, a túloldalon pedig Petagna szállíthatja a gólokat.

Nekünk, magyaroknak az is örömteli, hogy a Torino elleni meccsen pályára lépett Horváth Krisztofer, az utolsó meccsekre talán ő is több lehetőséget kap.

Legutóbbi mérkőzésükön egyébként simán nyert a Verona, akkor Pazzini és Stepinski szerezték a gólokat. Pazzini ezúttal biztosan nem fog játszani…

Az őszi meccshez hasonlóan, most is Verona sikerre számítok, nem csak a tudásbeli különbség miatt, hanem azért is, mert a Spal sincs 100%-os állapotban, és küzdeni sincs már miért. A Veronának ki kell jönnie a gödörből, véleményem szerint most megteszik.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső