Verona – Spezia: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 28.
Verona
Teljesítmény:
V V V V N
  • Marcantonio Bentegodi
  • Május 01. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Spezia
Teljesítmény:
V D V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rendkívül rossz formában a Verona. Ez reménysugár lehet a Spezia csapatának számára? Meglátjuk, a hazaiak nem játszanak egyáltalán rossz futballt, de tény és való, hogy az utolsó négy meccsüket egyaránt elveszítették. Az Inter és a Lazio elleni vereségekkel azért nincs gond, ez volt a papírforma, de a Fiorentinát talán illett volna megverni, és… Talán a Sampot is.

Mindenesetre most itt a javítási lehetőség, a tabellán hátrébb álló Spezia látogat a Stadio Marcantonio Bentegodiba és ők elég közel állnak a kiesőhelyekre, teljesítményük sem mondható stabilnak. Itt az idő újra visszatérni a helyes útra.

Mondjuk, tegyük hozzá, hogy az utolsó fordulók általában több meglepetést okoznak, hiszen vannak már tétnélküli meccsek egyesek számára. És valami ilyesmi áll fent most is. A Spezia 2 pontra van a Beneventotól – akik a 18. helyen állnak -, míg a Veronának a maga kis 41 pontjával nagyon már nincs miért aggódnia.

Vagy még van? Vessük bele magunkat a Verona – Spezia találkozóba!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Inter – Verona

Egyre közelebb a bajnoki cím a milánói kék-feketék számára. Ha jól számolom, egy győzelem esetén még nem lehetnek bajnokok, de a Crotone utáni meccsen már bebiztosíthatják elsőségüket. Most viszont maradjunk még a Verona elleni találkozónál, ahol megmutatkozott, mekkora bizniszt csináltak, amikor leigazolták Achraf Hakimit. A marokkói válogatott az egész szezonban csúcsteljesítményt nyújtott a jobboldalon, sokszor lehetetlen volt tartani adott hat gólpasszt és lőtt ugyanennyi gólt.

És ezen a meccsen is tarthatatlan volt. Az első két helyzet az övé volt, első csavarása még kapu fölé szállt, de a másodiknál már pontosabban célzott, és itt Silvestrinek kellett kitenyerelnie az erős lövést.

A sárgamezes vendégeknek is akadt lehetősége vezetést szerezni, de Bessa és Dimarco is elhibázta saját ziccerét.

A következő helyzet már a második félidőben esett, egy jobboldali szöglet után a csapatkapitány, Davide Faraoni bólintott az oldalhálóba.

Az Inter kispadja egy Lautaro-szólónak és egy Hakimi szabadrúgásnak tapsolhatott, de csak nem akart bemenni az a fránya labda. Hakimi például a kapufát találta el…

De aztán jött a megmentő, a csodacsere, aki nem először húzza ki az Intert a csávából. Matteo Darmian Hakimitől kapott egy labdát, a tizenhatoson belülre érve úgy helyezett a kapuba, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. 1-0 az Internek a 76. percben. Nem csoda, hogy az egész kispad összecsődült, és mindenki a szélsőt ölelte, nagyon fontos gólt szerzett.

Az Inter előnye immár 11 pont, innen már nem lehet elveszíteni a bajnokságot.

Előző 5 meccs eredménye
2021.01.03.Serie A
spezia
0:1
verona
Serie A
2019.02.17.Serie B
spezia
1:2
verona
Serie B
2018.09.25.Serie B
verona
2:1
spezia
Serie B
2017.04.04.Serie B
verona
0:1
spezia
Serie B
2016.11.05.Serie B
spezia
1:4
verona
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Genoa – Spezia

Támadó csapattal lépett pályára a Spezia, Farias, Nzola és Gyasi egyszerre kezdtek, azonban a támadások eléggé akadoztak az újoncnál. Ennek az lett a vége, hogy a 90 perc alatt mindössze egyszer találták el a kaput. Nem is lehetett más a meccs vége, mint Genoa-győzelem.

A védelem sem volt a helyzet magaslatán, Mattia Destro például tök üresen fejelhetett a meccs elején, és csak rajta múlt, hogy nem lett gól. Nagyon rosszul bólintott a tapasztalt támadó, és így fölé szállt a labda.

De később ismét a védők hozták helyzetbe a hazaiakat: Ezúttal Zappacosta lőhetett – miután a Spezia három játékosa is elvétett egy egyszerű oldalpasszt. Provedel szerencséjükre a helyén volt, és kiütötte a távoli csavarást.

Goran Pandev a 28. percben ugyan megszerezte a vezetést, ami érett már egy ideje, de mivel előtte Provedellel szemben szabálytalankodtak, a bíró visszavonta a gólt.

Maradt így 0-0 a félidő, de gyakorlatilag a Genoa a Spezia fejére nőtt.

Az 56. percben cserét hajtott végre Ballardini, és lehozta Pandevet, a helyére Gianluca Scamacca állt be. Hat perccel később meg is hálálta a támadó a bizalmat, egy Provedelről kijövő lövést pofozott a kapuba négy méterről. Nem volt nehéz dolga… De ott kellett lenni.

A gól után a hazaiak mestere lekapta a pályáról a másik csatárt, Destrot is, és Eldor Shomurodov jött a helyére. És a másik cserecsatár is betalált. Már bőven a hajrában jártunk, amikor az üzbég egy hosszú labdára startolt rá, sokkal gyorsabb volt, mint a védők, és gyönyörű mozdulattal, jó 16 méterről csavart a bal felsőbe.

Nagyon sima győzelmet arattak a hazaiak, a 2-0 a Spezia számára hízelgő.

Összefoglalás

Összesen négy sérültje van a Veronának, míg a Speziának több, összesen hatan nem állhatnak majd Vincenzo Italiano rendelkezésére. Közülük Ardian Ismajli emelkedik ki, és ott van még Piccoli, meg Juan Ramos is.

A hazaiak legnagyobb neve Miguel Veloso, aki ugyan már benne van a korban, de még mindig klasszis játékos.

A két együttes a múltban leginkább a másodosztályban találkozott, és nem meglepő módon mostanság inkább ők voltak azok, akik nyerték a közös meccseket.

Utolsó meccsük január harmadikán volt, a Spezia hazai pályán 1-0-ra kapott ki, a gólt az a Mattia Zaccagni szerezte, aki a Verona egyik legjobbja az idei szezonban.

Reménykedhetnek a hazaiak abban, hogy kilábalnak a hullámvölgyből, mostani ellenfelük utolsó hat meccsén volt képtelen nyerni, de amúgy sem megy nekik távol saját otthonuktól.

Na, nem mintha a Verona olyan erős lenne a Bentegodiban. Ők sem mostanában nyertek…

Szóval, van nekünk két gyengélkedő, nehezen kiszámítható csapatunk. A gólok is mókásak egy bizonyos szempontból, 50-50% esélyt látnak a fogadóirodák a 2,5 overre és underre. Ha tippelnem kellene (márpedig kell), akkor szűk hazai sikerre gondolnék, kevés góllal.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső