VfB Stuttgart – Hamburg: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 27.
VfB Stuttgart
Teljesítmény:
V V D V N
  • Mercedes-Benz Arena
  • Május 28. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Hamburger SV
Teljesítmény:
D D N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A forduló rangadója, erre nincs is jobb szó. A Bundesliga 2 két dobogósa, a második és a harmadik helyezett összecsapását rendezik csütörtökön Stuttgartban. A Hamburg a hétvégén nagy esélyt szalasztott el, hogy megerősítse második helyét és még az éllovashoz is közelebb zárkózzon, Stuttgartban viszont gondok vannak, hiszen két vereséggel indult újra számukra a bajnoki csatározás.

A forduló nagy nyertese a Heidenheim és az Arminia Bielefeld lehet, de haladjunk szépen sorjában! Előbb lássuk a VfB Stuttgart – Hamburg meccs beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Hamburg – Arminia Bielefeld

Abban a tudatban lépett pályára a hazai együttes, hogy egy esetleges győzelemmel megközelíthetné ellenfelét, aki ugyebár vezeti a bajnokságot.

Ebben a szellemben indult útjára a mérkőzés és Bielefeldben összetehetik a két kezüket, hogy Ortega állt a kapujukban, ugyanis az egész meccsen számtalan bravúrt mutatott be. Ha az első félidőben 3-0-ra megy a Hamburg, a kékek akkor sem szólhattak volna egy szót sem. Előbb Pohjanpalo hagyott ki egy ajtó-ablak ziccert (pontosabban Ortega még lábbal hárítani tudott), majd Harnik kétszer is megpróbált túljárni az argentin eszén, sikertelenül. A túloldalon egyetlen lövést írhattunk fel, Fernandés magabiztosan védett.

A második félidőben fokozódott a nyomás, továbbra is Ortega volt a főszereplő, bár most nem olyan szintű helyzeteknél kellett hárítania, mint az első félidőben, de azért volt dolga bőséggel.

És aztán jött a pillanat, amikor már ő sem tudott hárítani, de a hazai kapufa inkább mellé állt és a közeli Hamburg-fejes végül kifelé pattant.

Nagy esélyt szalasztott el a Hamburg, talán ha kicsit higgadtabbak, szerencsésebbek, akkor megnyerhették volna a mérkőzést. A túloldal elégedett lehet, mert kifejezetten gyenge játékkal is pontot tudtak rabolni, így tehát nem került közelebb hozzájuk a Hamburg.

Egymás elleni meccseik:

Az idei szezonban nem csak a bajnokságban, de a kupában is összefutottak, a Bundesliga 2-es meccsen hatalmas győzelmet (6-2) aratott Dieter Hecking együttese, de a kupában a Stuttgart bizonyult jobbnak. Örökmérlegük kiegyenlített, 54-szer találkoztak, 24-szer a Stuttgart, 20-szor a Hamburg nyert.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.29.Német Kupa
hamburger sv
1:2
vfl stuttgart
Német Kupa
2019.10.26.Bundesliga 2
hamburger sv
6:2
vfl stuttgart
Bundesliga 2
2018.03.31.Bundesliga
vfl stuttgart
1:1
hamburger sv
Bundesliga
2017.11.04.Bundesliga
hamburger sv
3:1
vfl stuttgart
Bundesliga
2016.01.30.Bundesliga
vfl stuttgart
2:1
hamburger sv
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Kiel – VfB Stuttgart

A Stuttgart számára nem indult jól a mérkőzés, ugyanis már a 7. percben hátrányba kerültek a Kiellel szemben: Iyohát indították, aki védője szorításában a tizenhatoson belülre ért, majd ellőtte Kobel mellett a labdát.

Ismét egy találkozó, amin ők kerülnek hátrányba és szaladni kell az eredmény után…

Próbáltak ritmust váltani a feketék, de az egyenlítés nem akart összejönni, ráadásul Didavi öt perc alatt gyűjtött be két sárgát, rendkívül fegyelmezetlen volt a támadó középpályás, így már az első félidőben a gólhátrányt emberhátrány is követte.

Már a második félidőben jártunk, amikor egy tizenegyest kapott a vendégcsapat: Gelios megmozdulását látta szabálytalannak a játékvezető, amiért a büntetőpontra mutatott. Igen, valóban eltalálta a kapus Al Ghaddioui lábát, de ha a támadó ettől esett el valóban, ráadásul így, akkor a fizika törvényeit hazudtolta meg.

Mindenesetre González odaállt és be is lőtte a büntetőt.

Kapcsolt a Kiel, hogy egy relatíve könnyű meccset kezdenek el kiengedni a kezükből, úgyhogy gyorsan jött is három helyzet, de nem sikerült kapuba találni. A sokadik helyzet azonban már bement, egy kipattanót vágott a kapuba a csereként beállt Dehm.

Majd két másik csere vállalt főszerepet, Lauberbach a Kiel részéről, ő lőtte a gólt és Massimo stuttgarti oldalról, ő adta el utolsó emberként a labdát.

A mérkőzés legvégén Silas Wamangituka még szépített egy szép akciót követően, de többet már nem tudott kihozni a meccsből Matarazzo csapata.

Összefoglalás

Négy meccse nyeretlen a Stuttgart, veszélybe került a feljutás. A Heidenheim már a sarkukban van, ha csütörtök este is kikapnak, míg üldözőjük nyer, akkor lecsúsznak a dobogóról.

Ráadásul van is félnivalójuk, mert bár az újraindítás óta a Hamburg sem olyan meggyőző, de meggyőzőbbek, mint ők.

Ahogy írtam, a forduló nagy nyertese (egy döntetlen esetén) a Bielefeld, aki még jobban elhúzhat tőlük, illetve a Heidenheim, akik egész a második helyig felérhetnének.

Hazai pályán a Stuttgart messze a legjobb ebben a szezonban, 10 győzelem és 2 vereség a mérleg (egy döntetlennel), a Hamburg pedig döntetlen-király idegenben 3-8-3-as mérleggel.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy már hét éve annak, hogy a Hamburg idegenben tudott nyerni a Mercedes-Benz Arénában.

Túlságosan gyenge formában van a Stuttgart, hogy az ő győzelmükre fogadjak. De az igazság az, hogy a Hamburg sincs bomba formában, ez a Bielefeld elleni meccsen látszott is, simán kellett volna nyerniük azt a meccset. Maradok a döntetlennél, erre látom a legnagyobb esélyt, de az X2-t sem szabad elvetni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső